amator 55 ارسال شده در فروردین 94 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 94 سلام خدمت دوستانمن قصد دارم فونت فهرست سایت را تغییر بدم باید دقیقا چیکار کنم؟فونت مد نظرم هم فونت Droid Arabic Kufi ممنونمیشم ساده توضیح بدید بنده مبتدی هستم!تشکر لینک به ارسال
مهدی 1668 ارسال شده در فروردین 94 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 94 سلامابتدا فونت مورد نظرتون رو از طریق css فراخوانی کنیداز اینجا میتونید کمک بگیریددر نهایت هم برای قسمت مورد نظرتون از اون فونت استفاده میکنید 1 لینک به ارسال
amator 55 ارسال شده در فروردین 94 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 94 سلامابتدا فونت مورد نظرتون رو از طریق css فراخوانی کنیداز اینجا میتونید کمک بگیریددر نهایت هم برای قسمت مورد نظرتون از اون فونت استفاده میکنیداما این فونت در ژنراتور نیست! لینک به ارسال
مهدی 1668 ارسال شده در فروردین 94 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 94 فونت و کد مورد نظر رو میتونید از اینجا دریافت کنیداون جهت آشنا شدن با روش کار بود 1 لینک به ارسال
rasooul 323 ارسال شده در فروردین 94 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 94 آموزش ویرایش فونت قالب لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری