seyedmahdi110 4 ارسال شده در اسفند 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 سلامدنبال یه افزونه هستم که شبیه breaking news قالب جریده و صحیفه عمل کنهخود جریده نمیتونه هم خبر رو نشون بده و هم منوها رو بیاره و اینکه نمیشه براش تعریف کرد که اخبار رو زیر هدر نشون بدهیه افزونه پیدا کردم با نام : Ditty News Tickerمشکلش این بود که نمیتونست متن فارسی رو درست نشون بده و به جای سمت راست سمت چپ نشون میداداما خوب خیلی جالب نبودیه چیزی نیاز دارم استایل و ... هم داشته باشه و زیبایی هم داشته باشهاگر چیزی سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنیدفراموش نشه فارسی ساپورت کنه + اخبار دستی میخام بهش بدم یعنی یه متن + ضمیمه کردن لینک نه اینکه از پست و .. بخاد بخونهممنون نقل قول لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در اسفند 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 سلامافزونه هدلاین زیاد هستمعمولا بعضی ها آپشنی برای راست یا چپ بودن دارناینجوری نیست که مثلا بگیم فارسی ساپورت کنن نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .