sami85 2 ارسال شده در بهمن 93 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 93 با سلام ! من هم زمان دو مشکل دارم ! که این جریان در دایرکت ادمین رخ داده !من وردپرس رو یک بار در یک پوشه ساختم و نصب کردم و با آن پوشه تونستم سایت رو بالا بیارم ! اما نتونستم پوشه رو حذف کنم چون فایل index.php & Htaccess رو نتونستم درست تغییر بدم !حالا پوشه و فایلهای قبل رو پاک کردم و توی پوشه public_html ورد پرس رو نصب کردم که قاعدتاً باید با آدرس domain.ir سایت باز یشه اما باز نمیشه و این ارور رو میده !!!To change this page, upload your website into the public_html directoryدر صورتی که ورد پرس همین جا نصبه !حالا قضیه جالب اینجاست که داشبورد باز میشه !domain.ir/wp-admin/index.phpخودم هم موندم این چشه ! لینک به ارسال
sami85 2 ارسال شده در بهمن 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 93 مشکل رو خودم حل کردم ! میبایست فایلها و فولدری که درون فولدر public_html رو درون فولدری جدید انتقال میدادم با ( move ) لینک به ارسال
extermom 0 ارسال شده در اسفند 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 سلاممن هم همین مشکل رو دارم.میشه بگی دقیقا چکار کردی؟اگه طبق گفته ی خودت عمل بشه خب فایل های مربوط به وردپرس هم که توی فولدر public_html هست هم باید منتقل بشه!!! لینک به ارسال
sami85 2 ارسال شده در اسفند 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 سلاممن هم همین مشکل رو دارم.میشه بگی دقیقا چکار کردی؟اگه طبق گفته ی خودت عمل بشه خب فایل های مربوط به وردپرس هم که توی فولدر public_html هست هم باید منتقل بشه!!!دوست عزیز باید قبل از اینکه ورد پرس رو نصب کنی هرچی فایل و فولدر درون فولدر public_html میبینی رو در دایرکت ادمین درون یک فولدر جدید که خودت می سازیش بریزیشون (add to clipboard & movie clipboard از چپ به راست انجام بده ) مثل کات و پیست ویندوز عمل میکنه ! اون وقت درست میشه امیدوارم بتونی از این مطلب استفاده کنی دمت گرم ( به سبک جنوبی ها ) لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری