رفتن به مطلب

مشکل با افزونه پیامک ووکامرس

wpgostar

پست های پیشنهاد شده

اساتید لطفا کمک کنید به شدت کارم به خاطر این موضوع گیر کرده ! بعد از نصب افزونه پیامک ووکامرس خطای زیر در بالای سایت و پنل مدیریت ظاهر میشه :

Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class 'Sat_WC_Order_SMS' does not have a method 'localization_setup' in /home/public_html/wp-includes/plugin.php on line 496

از افزونه wp sms هم دارم استفاده میکنم ولی تو تاپیک سازنده این خطا مطرح شده و سازنده عنوان کرده این خطا به خاطر تداخل با این افزونه نیست

لطفا راهنمایی کنید

سپاس

لینک به ارسال
  • 4 ماه بعد...
  • 2 هفته بعد...

سلام

تو سایت بنده تیکی که مشتری باید هنگام ثبت سفارش بزنه و از جریانات محصولش با خبر بشه رفت پشت یه باکس دیگه (طبق تصویر)

هر کاری کردم نتونستم درستش کنم

لطفا راهنمایی بفرمایید

post-813-0-47361600-1434612153_thumb.png

ویرایش شده توسط shayan
لینک به ارسال

میشه کاری کرد که دیگه نیازی به تیک نداشته باشه و برای تمام سفارشات پیامک ارسال کنه ؟

لینک به ارسال

تو نسخه جدیدش این گزینه رو اعمال کردیم که اگه پیامک اجباری بود دیگه نیازی به زدن تیک توسط کاربر نباشه . داریم کلا از پایه افزونه جدیدی مینویسیم که زمان انتشارش طول کشیده ...

• امتیاز 1
لینک به ارسال

تو نسخه جدیدش این گزینه رو اعمال کردیم که اگه پیامک اجباری بود دیگه نیازی به زدن تیک توسط کاربر نباشه . داریم کلا از پایه افزونه جدیدی مینویسیم که زمان انتشارش طول کشیده ...

افزونه کی رو نمایی میشود؟

زمان دقیق بدید لطفا

لینک به ارسال
  • 3 هفته بعد...

آپدیت جدید این پلاگین رو تست کردید؟

با وجود این که هنگام سفارش تیک پیامک رو میزنم پیامک ارسال نمیشه !!

لینک به ارسال
  • 2 هفته بعد...

سلام . نسخه جدید منتشر شد . هر سوالی دارید در انجمن ووکامرس پارسی مطرح نمایید در خدمتتون هستیم .

لینک به ارسال

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...