رفتن به مطلب

مشکل عجیب وردپرس 4.0.1 و میهن وب هاست!

پست های پیشنهاد شده

اولا که سلام!

دوما که عجب! :mellow:

از صبح حدودا ساعت شیش تا الان سرعت لود سایت من شده هر برگه اونم مثلا برگه های ادمین که خیلی هم سبک هستن حدودا 5 دقیقه :o

علت رو از هاستیگ(میهن وب هاست) جویا شدیم پاسخ ندادند! (البته تا الان) ولی از صفحه اصلی کاربران میهن وب هاست چند تارو تست کردم هیچ کدوم همچین مشکلی نداشتن!!! :o :o

یکی از دوستان هم از همین میهن وب هاست استفاده میکنه که مثل من شده ولی باز هم زود تر از من لود میشه. :blink:

راستی اینم بگم که از وقتی وردپرس رو اپدیت کردم روزگارم سیاه شده!بیشتر قسمت های قالب از کار افتادن و فکر کنم مشکل سرعت هم از همون باشه و سریعا پوشه های wp-admin و wp-includes را پاک کردم و پوشه های مربوط به نسخه قبلی یعنی 4 رو جای گزین کردم! در محل پایین محل مدیریت ورژن چهار است ولی باز همان 4.0.1 است! یعنی دقیقا مثل قبلش نشده. :wacko:

فکر کنم دلیل این همه دیر لود شدن هم همین ورژن باشد. :(

این مشکل خیلی مهمه اگه میتونید کمک کنید این مشکلو حل کنم

با تشکر

• امتیاز 1
لینک به ارسال

آخ :lol:

هر چی میکشم از دست این افزونه هاست

چرا زود تر به فکرم نرسید؟

یه افزونه رو وردپرس نصب بوده که با نسخه جدید سازش نداشته و سایت بنده رو به فنا داده بوده!

الان چندتا افزونه رو غیر فعال کردم همه چیز کامل درست شد هم سرعت و هم قالب!

راستی من ورژن وردپرسم رو به چهار تغییر داده بودم و بانصب افزونه پارسی ساز درست شد مشکل ترجمه و الان هیچ مشکلی نیست! :)

تجربه بشه واستون که هر مشکلی براتون پیش اومد اول این افزونه هارو تست کنید خیلی مارموزن

تاحالا من چندین بار گولشونو خوردم :D

• امتیاز 1
لینک به ارسال

والا من دیگه از ورژن 4.0.1 استفاده نمیکنم ورژن رو به 4 بک دادم

ولی خودتون همه ی افزونه ها رو غیر فعال کنید متوجه میشید

• امتیاز 1
لینک به ارسال

والا من دیگه از ورژن 4.0.1 استفاده نمیکنم ورژن رو به 4 بک دادم

ولی خودتون همه ی افزونه ها رو غیر فعال کنید متوجه میشید

مشکلی نیست/میخواستم بدونم کدوم افزونه با 4.0.1ناسازگار بوده

• امتیاز 1
لینک به ارسال
  • 2 هفته بعد...

ممنون از اینکه این ایراد رو ذکر کردید

بنده هم همین مشکل رو با ورژن 4.0.1 دارم و حتی بدلیل مصرف بالا "میهن وب هاست" سرور بنده رو جابجا کرد.

مشکل هم با غیرفعال کردن افزونه های ناسازگار حل نشد و فکر میکنم باید به ورژن قبل برگشت!

لینک به ارسال

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...