Alireza_B13 19 ارسال شده در آبان 93 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 93 سلام به دوستان عزیز ببخشید من کد نظرات میخوام برای پروفایل کاربر ک نظرات کاربر نشون بده و تعداد خاصی نشون بده یه کد سرچ کردم پیدا کردم اما یه کد کامل و جدید و بدون هیچ مشکلی میخوام ممنون میشم کمک کنید لینک به ارسال
Black_Sky 6349 ارسال شده در آبان 93 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 93 کمی جستجو به نتیجه خوبی میرسیدیداستاد فخار آموزش کاملی دادند بخوانید :http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/536-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%AA%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D8%AF-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D9%88-%D9%86%D8%B8%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D8%A7%D8%B9%D8%B7%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D8%AA%DB%8C%D8%A7%D8%B2/ 1 لینک به ارسال
Alireza_B13 19 ارسال شده در آبان 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 93 کمی جستجو به نتیجه خوبی میرسیدیداستاد فخار آموزش کاملی دادند بخوانید :http://forum.wp-pars...و-اعطای-امتیاز/ممنون دوست عزیز این پست من چهاردبار خوندم و یکی از کارهاش انجام دادم اگه پست من متوجه نشدی دوباره عرض میکنم من کدهای نمایش چندتا از نظرات کاربر میخوام ک هم متن نظر هم تاریخ هم لینکش به نمایش دربیاره ک یه باکس بزارم توی پروفایل و نمایش بدم همین فقط میتونی کمک کنید!؟ لینک به ارسال
A-fshin 1936 ارسال شده در آبان 93 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 93 تست کنید.در user_id آیدی کاربر رو بذارید<ul><?php$args = array('user_id' => 1,'number' => 5,'status' => 'approve');$comments = get_comments($args);foreach ($comments as $comment){ ?><li><a href="<?php echo get_permalink($comment->comment_post_ID ); ?>#comment-<?php echo $comment->comment_ID; ?>"><?php echo strip_tags($comment->comment_author); ?>: <?php echo wp_html_excerpt( $comment->comment_content, 38 ); ?>...</a><span><?php comment_date('l , j F'); ?></span></li><?php }?></ul> 4 لینک به ارسال
Alireza_B13 19 ارسال شده در آبان 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 93 ممنون اما اگه بخوام ایدی کاربر خاصی نباشه و این کد برای همه نشون بده باید چیکار کنم!؟ لینک به ارسال
A-fshin 1936 ارسال شده در آبان 93 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 93 user_id رو حذف کنید<ul><?php$args = array('number' => 5,'status' => 'approve');$comments = get_comments($args);foreach ($comments as $comment){ ?><li><a href="<?php echo get_permalink($comment->comment_post_ID ); ?>#comment-<?php echo $comment->comment_ID; ?>"><?php echo strip_tags($comment->comment_author); ?>: <?php echo wp_html_excerpt( $comment->comment_content, 38 ); ?>...</a><span><?php comment_date('l , j F'); ?></span></li><?php }?></ul> 2 لینک به ارسال
Alireza_B13 19 ارسال شده در آبان 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 93 تست کردم کد برداشتم کل نظرات سایت نمایش میده ن کاربر لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری