رفتن به مطلب

افزونه دانلود با User و Pass

پست های پیشنهاد شده

باسلام خدمت دوستان

من میخوام برای فروش دانلودی ، یوزر و پسوردهای متعدد برای یک فایل قرار بدم و مثلا با هر یوزر و پس ، کاربر یکبار بیشتر نتواند دانلود کند ... لطفا راهنماییم کنید خیلی ضروریه

مثلا میشه این کار رو با افزونه ای مثل wp-filebase انجام داد ؟

پیشاپیش ممنون از پاسختون

لینک به ارسال

سلام

به نظرم نیازی به یوزر و پسورد نیست.

اگه قصد فروش محصولات دانلودی دارید شما میتونید افزونه ای مثل easy digital downloads رو نصب کنید و تعیین کنید که هرکس پس از خرید فقط بتونه یه بار فایل رو دانلود کنه

یا اینکه برای معتبر بودن لینک دانلود محدودیت زمانی بذارید (مثلا 1 روز)

• امتیاز 1
لینک به ارسال

سلام

به نظرم نیازی به یوزر و پسورد نیست.

اگه قصد فروش محصولات دانلودی دارید شما میتونید افزونه ای مثل easy digital downloads رو نصب کنید و تعیین کنید که هرکس پس از خرید فقط بتونه یه بار فایل رو دانلود کنه

یا اینکه برای معتبر بودن لینک دانلود محدودیت زمانی بذارید (مثلا 1 روز)

فکر خوبیه ... اما این رو هم بگم که من سایت فروشگاهم از وردپرسم جداست و چون هاست دانلودم با وردپرسه میخوام این کار رو بکنم... به نظر شما ایده تون شدنیه ؟

لینک به ارسال

فکر خوبیه ... اما این رو هم بگم که من سایت فروشگاهم از وردپرسم جداست و چون هاست دانلودم با وردپرسه میخوام این کار رو بکنم... به نظر شما ایده تون شدنیه ؟

خودتون تست کنید، فکر نمیکنم مشکلی وجود داشته باشه.

الان خودم از ووکامرس استفاده میکنم و ووکامرس هم چنین امکانی رو برای محصولات دانلودی داره

اگه فروشگاه کاملتری رو بخواید من افزونه ووکامرس (woocommerce) رو پیشنهاد میکنم، فارسی ساز و افزونه های مکملش هم موجوده و با خیال راحت میتونید استفاده کنید

لینک به ارسال

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...