رفتن به مطلب

پست های پیشنهاد شده

با سلام و عرض خسته نباشید.

میخواستم یه فرم بسازم که یه اینپوت تکست و یه اینپوت color picker داشته باشه.

از 2 تا متود استفاده کردم.

توی متد اوّلی به کد PHP من <p> اضافه میکرد که باعث خرابی کدم میشد

با متد دومی هم اگه بخوام پیش برم برای یه همچین کد طولانی باید 5-6 ساعت وقت بذارم تا کامل بشه

کد مدّ نظر من یه چیزی شبیه به اینه:

<!-- You can get more Scripts From: http://WwW.naslno.CoM -->
<style type="text/css">
<!--
.spanstyle { position:absolute; visibility:visible; top:-50px; font-size:15pt; font-family:Verdana; font-weight:bold; color:#cc0000;
}
BODY {
width:100%;overflow-x:hidden;overflow-y:scroll;
}
-->
</style>
<script language="Javascript1.2">
<!--
var x,y
var kern=20
var flag=0
var message="test test test"
message=message.split("")
var xpos=new Array()
for (i=0;i<message.length;i++) {
xpos[i]=-50
}
var ypos=new Array()
for (i=0;i<message.length;i++) {
ypos[i]=-50
}
function handlerMM(e){
x = (e) ? e.pageX : document.body.scrollLeft+event.clientX
y = (e) ? e.pageY : document.body.scrollTop+event.clientY
flag=1
}
function makebanner() {
if (flag==1) {
for (i=message.length-1; i>=1; i--) {
xpos[i]=xpos[i-1]+kern
ypos[i]=ypos[i-1]
}
xpos[0]=x+kern
ypos[0]=y
for (i=0; i<message.length; i++) {
if (document.getElementById) {
var thisspan =
document.getElementById("span"+i).style
} else {
var thisspan =
eval((document.layers)?"document.span"+i:"span"+(i)+".style")
}
if (thisspan.posLeft) {
thisspan.posLeft=xpos[i]
thisspan.posTop=ypos[i]
}
if (!thisspan.posLeft) {
thisspan.left=xpos[i]
thisspan.top=ypos[i]
}
}
}
var timer=setTimeout("makebanner()",30)
}
window.onload=makebanner;
//-->
</script>
<script language="Javascript1.2">
<!--
for (i=0;i<message.length;i++) {
document.write("<span id='span"+i+"' class='spanstyle'>")
document.write(message[i])
document.write("</span>")
}
if (document.layers){
document.captureEvents(Event.MOUSEMOVE);
}
document.onmousemove = handlerMM;
//-->
</script>
<p align="center">
<a href="http://naslno.com" title="کد های زیباسازی سایت نسل نو" target="_blank" rel="nofollow" >دریافت کد حرکت متن به دنبال موس </a>
<!-- You can get more Scripts From: http://WwW.naslno.CoM -->

خیلی ممنون میشم بگید که چجوری باید این رو توی اون فرم با اون اینپوت ها بذارم

ممنون

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

من که از سئوالتون سر در نیاورد

اینکه به php تگ p اضافه می کرد رو اصلا درک نکردم

متد هم که اصولا به نحوه ی ارسال می گند و ما چند تا متد بیشتر نداریم که دو متد GET و POST مربوط به ارسال فرمند

کدهای بالا هم ربطی به color picker نداشتند

برای احضار color picker از تایپ color استفاده کنید

[/size]
<input type="color">

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
من که از سئوالتون سر در نیاورد اینکه به php تگ p اضافه می کرد رو اصلا درک نکردم متد هم که اصولا به نحوه ی ارسال می گند و ما چند تا متد بیشتر نداریم که دو متد GET و POST مربوط به ارسال فرمند کدهای بالا هم ربطی به color picker نداشتند برای احضار color picker از تایپ color استفاده کنید
[/size]  

Color picker رو برای قسمت اوّلش میخوام یعنی اینجا:

color:#cc0000;

نمونه آنلاین این فرم:

http://avazak.ir/%DA%A9%D8%AF-%D8%AD%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D9%86%D8%A8%D8%A7%D9%84-%D9%86%D8%B4%D8%A7%D9%86%DA%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B3/

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

جایی کهمی گید رو من پیدا نکردم ولی به هر حال کد colorpicker ورژن html5 رو عرض کردم الان مشکلتون چیه؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

اوّل یه معذرت که توی پست اوّل اشتباه منظورم رو گفتم ، منظورم از متود ، روش بود

من الآن میخوام یه فرم مثل اون درست کنم.

امّا نمیدونم چجوری باید اینکار رو بکنم.

چون 2 مدل فرمی که یاد داشتم درست کنم که یه متن رو وارد متن دیگه بکنه

(برای مثال کاربر یه تکستی رو بده و اون تکست وارد نوشته ی از پیش تعیین شده بشه)

مثلاً کاربر مینویسه google و نوشته تبدیل میشه به : www.google.com

حالا میخوام همین کار رو برای اون کد PHP بالا درست کنم.

امّا با یه نوع فرمی که درست کردم کد رو خراب میکرد ، یعنی بهش پاراگراف خودکار <p> میداد.

و یه نوع فرم دیگه هم که سعی کردم درست کنم، نمیشد باهاش کد های PHP رو تبدیل کرد.

نمونه ی آنلاین فرمی که میخوام درست کنم:

http://avazak.ir/%DA%A9%D8%AF-%D8%AD%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D9%86%D8%A8%D8%A7%D9%84-%D9%86%D8%B4%D8%A7%D9%86%DA%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B3/

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


  • مطالب مشابه

    • توسط miladmoqaddam823
      دوستان سلام. 
      چطوری میتونم به انتهای صفحات کتگوری و برچسب ها، متن و توضیحات اضافه کنم؟
      به خیلی از فروشنده های قالب های وردپرس پیام دادم، هیچ کدوم این قابلیت رو ندارن
      حالا الان میخوام با وودمارت کار کنم، اما نتونستم راه حلی پیدا کنم برای این موضوع.
      بعضی قالب ها این امکان رو دارن، اما بالای صفحه نمایش میده، در حالیکه من میخوام انتهای صفحه و زیر محصولات باشه این توضیحات.
    • توسط iranh00
      با سلام 
       
       
      من یک افزونه دارم، میخوام ببینم کسی میتونه آموزش بده نال بشه، یا در قبال دریافت هزینه خودش نال کنه ؟
       
    • توسط kamalmajd
      با سلام و عرض ادب
      ارور زیر چه چیزی را بیان میکند و چگونه حل میشود؟
      Notice: Undefined offset: 0 in /home/…/wp-content/plugins/wp-parsidate/includes/fixes- permalinks.php on line
    • توسط hosseiny.mahdi
      از افرادی که به صورت تمام وقت تمایل به همکاری دارند دعوت میشود رزومه کاری خود را به شماره انتهای آگهی واتساپ نمایند تا پس از بررسی و مصاحبه با شرایط مناسب دعوت به همکاری شوند.
      ⁦⚙️⁩ موارد تخصصی مورد نیاز:
      ⚫طراح حرفه ای سایت
      ⚫متخصص وردپرس
      ⚫تسلط به پلاگین های وردپرس
      ⚫مسلط به امنیت وردپرس
      ⚫تسلط به css , html5,php , jQuery , JavaScript
      ⚫تسلط به سئو تکنیکال و محتوا
      ⚫تسلط به سفارشی سازی قالب ها و افزونه ها
      ⚫تسلط به اختصاصی سازی قالب وردپرس بصورت بهینه و استاندارد
      ⚫تسلط به AdWords , webmaster tools , analytics
      ⚫توانایی پیاده سازی سایت از روی طرح های psd
      ⚫تسلط به کنترل پنل های هاستینگ
      ⚫تسلط به طراحی ریسپانسیو
      ⚫تسلط به UI ,UX
      ⚫تسلط به عیب یابی و رفع مشکلات وردپرسی
      ⚫ مسلط به لینک سازی صحیح داخلی و خارجی
       
      ⁦⚙️⁩ موارد شخصیتی مورد نیاز :
      ⚫ تعهد کاری بالا و منظم
      ⚫ متخصص حرفه ای در کار خود
      ⚫ سابقه کار حداقل ۲ سال
      ⚫ نمونه کار قوی و متعدد
      ⚫توانایی تجزیه و تحلیل و حل مسئله
      ⚫ مستعد و خلاق
      ⚫ صفر تا صد مسلط به طراحی سایت
      ⚫ متعهد به زمان‌بندی
      ⚫ انجام وظایف محوله با نهایت دقت و ظرافت
      ⚫پایبند به اصول اخلاقی در تعاملات بین فردی و سازمانی
      ⚫ توانمندی کار تیمی
      ⚫ تمایل به ارتقاء و پیشرفت
      ⁦⚙️⁩ برخی ویژگی‌های مشمول:
      ⚫ حقوق ثابت عالی
      ⚫ ایاب و ذهاب
      ⚫ بیمه تامین اجتماعی
      ⚫ عیدی
      ⚫ پاداش
      ⚫ کارمزد مجزا برای هر پروژه
      ⚫ قابلیت ارتقاء جایگاه
      ⚫ نزدیک مترو
      ⚫از ۹ صبح تا ۱۸ و پنجشنبه ها تا ۱۴
      ⚫استخدام کارآموزان قوی(پس از یک ماه کارآموزی و رضایت)
       
    • توسط Reka
      برای نوشتن یک متن در فایل از تابع fwrite() در زبان PHP استفاده میشود.

      این تابع دو مقدار ورودی دریافت میکند، مقدار ورودی اول یک شی از نوع File handler (هندلر) بوده و مقدار دوم رشته ای (String) که میخواهیم درون فایل نوشته شود را مشخص میکند.
       
      $txt = "This is a test text!"; fwrite($file, $txt); نوشتن درون فایل با تابع fwrite

      میتوانیم تابع fwrite() را روی یک فایل باز شده چندین بار صدا بزنیم و در ادامه اطلاعات نوشته شده قبلی، اطلاعات دیگری بنویسیم. برای مثال قطعه کد زیر یک متن را در دو خط پشت سر هم درون فایل مینویسد.
      $txt = "This is a test text!"; fwrite($file, txt); fwrite($file, "\n"); fwrite($file, $txt); $txt = "This is a test text!"; fwrite($file, txt); fwrite($file, "\n"); fwrite($file, $txt); در پایان کار با فایل، می بایست فایل باز شده را ببندیم و مشخص کنیم که دیگر با این فایل کاری نداریم. در صورتی که عملیات بستن فایل انجام نشود، تغییرات انجام شده روی فایل اعمال نخواهد شد.

      برای بستن فایل باز شده از تابع fclose() استفاده میکنیم که به عنوان تنها ورودی، متغیر مربوط به File Handler را ورودی میگیرد.
      fclose($file); اکنون فایل options.ini ما محتوایی مشابه زیر خواهد داشت.
      This is a test text! This is a test text!  
×
×
  • اضافه کردن...