hamed_mn 1 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 سلام خدمت اساتید عزیرمن از پوسته ایی استفاده می کنم که برای ثبت سفارش از در گاه پی پال استفاده می کنه و من قصد تبدیل آن به یکی از درگاه های ایرانی را دارم .خیلی سرچ کردم ولی چیز خاصی پیدا نکردم..از دوستانی که تاحالا چنین کاری انجام دادن خواهش می کنم که بنده رو راهنمایی کنن.متشکرم لینک به ارسال
علی زینلی 2114 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 از یکی از سایت ها درگاه همون سایتی که میخواین رو دانلود کنین توضیحاتش نوشته شدهدرگاه پیپال هم پاک کنید و اسکریپت جدید رو جایگزینش کنیدموفّق باشید 1 لینک به ارسال
hamed_mn 1 ارسال شده در شهریور 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 سلام نه موضوع به این سادگی ها نیست دوست عزیز. این پوسته قابلیت های قابل تنظیمی داره که با پی پال کار می کنه و اگر بخوام ین کاری که شما فرمودید رو انجام بدم از هیجکدام از قابلیت های اون نمی تونم استفاده کنم. لینک به ارسال
علی زینلی 2114 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 در نتیجه فایل رو پیوست کنید تا دوستان درستش کنن.دیگه یه سری تنظیمات هست که وقت بر هست و فکر کنم خودتون باید شروع کنیندر میون اون ها اگه به مشکل بر خوردین تاپیک بذارید.چون اگر اینقدر که شما میگین سخته... 1 لینک به ارسال
kasra 4929 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 کسی براتون رایگان انجام نمیده چون هم وقت گیر هست هم یک پروژهدر بخش خرید و فروش تاپیک بزنید دوستان براتون با هزینه انجام میدن 3 لینک به ارسال
hamed_mn 1 ارسال شده در مهر 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 93 سلامممنون از راهنماییتونآقا کسری من تو بخش خرید و فروش تاپیک زدم چند رپزی هم میگذره ولی خبری نشده...شما نمی تونید زحمتش رو بکشید (با هزینه) ؟ لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری