رفتن به مطلب

لوکال هاست

Milad Rafi

پست های پیشنهاد شده

باسلام

به نظر شما چه برنامه ی لوکال هاستی بهتر هست؟؟؟

من از EasyPHP 5.3.5.0 استفاده کردم ولی برای ساخت دیتابیس مشکل داشتم چون وقتی میخوام دیتابیس بسازم ارور میده. شما لوکالی رو سراغ دارید که خوب باشه؟؟؟

• امتیاز 4
لینک به ارسال

از wamp و xampp استفاده کنید که بیشتر دوستان xampp را پیشنهاد میکنند

آخرین ورژنها

wampserver2.2e-php5.4-32b

XAMPP.v1.8.0

• امتیاز 6
لینک به ارسال

Wamp Server بهترین هست

+ مدیریت ماژول

+ آخرین نگارش PHPMyadmin را هم دانلود کنید

• امتیاز 7
لینک به ارسال

هر کدوم رو میخواید استفاده کنید ولی EasyPHP رو بزارید کنار!

• امتیاز 7
لینک به ارسال

چرا در لوکال هاستی که با wamp و xampp ساختم امکان انتخاب پیوند یکتا فقط به صورت پیشفرض وجود دارد و با انتخاب پیوند یکتای مثلا عنوان مطلب کار نمی کند.(گفتم پست جدید نزنم}

• امتیاز 1
لینک به ارسال

پیوند رو از کجا تغییر می دید ؟

(بگذریم از اینکه تغییرات اینچنینی کلا در لوکال مفهومی نداره- چون به هر حال لوکال توان معرفی به موتور جستجوی خارج از سایت را نخواهد داشت)

پوشه ی حاوی فایل هاتون رو هم چک کنید read only نباشد

• امتیاز 1
لینک به ارسال

مرسی از همه دوستان

راستی دوستان ایا لوکالی هست که محیطش کاملا شبیه هاست باشه؟

• امتیاز 4
لینک به ارسال
مرسی از همه دوستان راستی دوستان ایا لوکالی هست که محیطش کاملا شبیه هاست باشه؟
اگر منظورتون ایجاد دسترسی ها و اینگونه خواص است اینها مربوط به ftp سایتها می باشد هر نرم افزاری که توان ایجاد ftp را داشته باشد این توان را دارد من در مورد xampp می دانم که این امکان را دارید بعد از فعال کردن ftp باید هاست خود را از طریق ابزار ftp یا اسکریپت های فایل منیجر ببینید
  • امتیاز 1
لینک به ارسال
راستی دوستان ایا لوکالی هست که محیطش کاملا شبیه هاست باشه؟

zpanel نصب کنید روی ویندوز .

البته خودم این کار رو نکردم تا حالا ولی بعضی از دوستان (مدیران سرور) گاهاً اینکارو میکنن . :rolleyes:

• امتیاز 4
لینک به ارسال

اگر منظورتون ایجاد دسترسی ها و اینگونه خواص است اینها مربوط به ftp سایتها می باشد هر نرم افزاری که توان ایجاد ftp را داشته باشد این توان را دارد من در مورد xampp می دانم که این امکان را دارید بعد از فعال کردن ftp باید هاست خود را از طریق ابزار ftp یا اسکریپت های فایل منیجر ببینید

نه .منظور من اینه که لوکالی هست که محیطش شبیه به هاست باشه و روی ویندوز باشه و به صورت افلاین هم بشه استفاده کرد و احتیاج به هاستی که سایت روش نصب هست نداشته باشه

zpanel نصب کنید روی ویندوز .

البته خودم این کار رو نکردم تا حالا ولی بعضی از دوستان (مدیران سرور) گاهاً اینکارو میکنن . :rolleyes:

میشه لینک دانلود یا سایتش دانلودش رو بزارید.چون تو گوگل زدم ولی چیزی برای دانلود پیدا نکرد

• امتیاز 4
لینک به ارسال

میشه لینک دانلود یا سایتش دانلودش رو بزارید.چون تو گوگل زدم ولی چیزی برای دانلود پیدا نکرد

دریافت zpanel

• امتیاز 5
لینک به ارسال

چرا در لوکال هاستی که با wamp و xampp ساختم امکان انتخاب پیوند یکتا فقط به صورت پیشفرض وجود دارد و با انتخاب پیوند یکتای مثلا عنوان مطلب کار نمی کند.(گفتم پست جدید نزنم}

باید rewriterule را فعال کنید

• امتیاز 3
لینک به ارسال

اگر میخوایید وردپرس را همیشه همراهتون داشته باشید:

xampp-portable-lite-win32-1.8.1-VC9.beta2

http://sourceforge.net/projects/xampp/files/BETAS/xampp-portable-lite-win32-1.8.1-VC9.beta2.zip/download

• امتیاز 3
لینک به ارسال

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...