Omidn1996 157 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 سلام دوستانمیخواستم بدونم با تابع mail این امکان وجود داره که به چند نفر ایمیل بفرستیم؟ (نمیخوام چند بار تابع رو تکرار کنم میخوام با همون یکبار به چند نفر بفرستم) اگر نه، راه دیگه ای وجود داره؟تشکر از همگی نقل قول لینک به ارسال
I..R 1,485 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 درود.به این صورت می توانید ارسال کنید :mail("email1@gmail.com ,email2@gmail.com , email3@gmail.com", "test subject", "your message"); 3 نقل قول لینک به ارسال
Omidn1996 157 ارسال شده در شهریور 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 درود.به این صورت می توانید ارسال کنید :mail("email1@gmail.com ,email2@gmail.com , email3@gmail.com", "test subject", "your message");تشکر فراوان، تست میکنم مشکلی بود همینجا میپرسممتشکر نقل قول لینک به ارسال
Omidn1996 157 ارسال شده در شهریور 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 دوستان من میخوام توی یک فایل آدرس ایمیل ها رو وارد کنم و با یک بار تابع mail به همشون ایمیل بفرستمالان من خودم کد زیر رو نوشتم ولی توی این کد به تعداد ایمیل ها تابع mail اجرا میشه، میخواستم بدونم راهی هست که با یک بار اجرای تابع به همه ایمیل بدم؟ و اینکه چندبار تابع mail اجرا بشه مشکلی نیست؟ فشاری نمیاد به سرور؟<?php$fop=fopen("text.txt","r");while(!feof($fop)){$rows[]=fgets($fop);}$num_rows=count($rows);for($i=0 ; $i<$num_rows ; i++){mail('$rows[$i]',"subject","message");}?> نقل قول لینک به ارسال
Farzad 3,805 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 نیازی به چند بار تکرار شدن mail نیست مگر لیست ایمیل ها بسیار زیاد باشه و فشار بیاره به سرور یا تایم اوت بده .نحوه ارسال به چندین آدرس هم که در پست بالا گفته شد.اگر لیست ایمیل ها بالا باشه ، می تونید بصورت دستی یا خودکار کدی اجرا بشه که هر N عدد رو هر بار ارسال کنه و بره سراغ دسته بعدی. 3 نقل قول لینک به ارسال
kasra 4,929 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 با یک ورودی لیست ایمیل هارو وارد کن :<input name="emailha" id="emailha" type="file" />بعد تو یک فایل txt ایمیل هارو هر کدوم رو تو یه خط وارد کنبه صورت دریافتش هم :mail($emailha[$i], $subject, $message, $head);با متنغیر i$ هم برای هر کدوم از ایمیل ها سلکت انجام بدهfor ($i = 0; ($i < count($emailha)) && ($i < $max_sends); $i++)اسکریپت های زیادی توی نت هست برای این کار که میتونی برای راحت از اونا استفاده کنیالبته توی هاست اشتراکیاستفاده نکنی بهتره چون هاستت مسدود میشه مگه اینکه با استفاده از تایمر زمانبندی کنی که در هر دقیقه چند تا ایمیل بفرسته معمولا هاست های اشتراکی در ساعت مجار به ارسال 70 ایمیل هستید 3 نقل قول لینک به ارسال
Omidn1996 157 ارسال شده در شهریور 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) نیازی به چند بار تکرار شدن mail نیست مگر لیست ایمیل ها بسیار زیاد باشه و فشار بیاره به سرور یا تایم اوت بده .نحوه ارسال به چندین آدرس هم که در پست بالا گفته شد.اگر لیست ایمیل ها بالا باشه ، می تونید بصورت دستی یا خودکار کدی اجرا بشه که هر N عدد رو هر بار ارسال کنه و بره سراغ دسته بعدی.بله نحوه ارسال گفته شد، الان مشکل من اینه که چطور ایمیل ها رو که توی فایل تکست هست وارد تابع کنم (به طور خودکار و نه دستی)با یک ورودی لیست ایمیل هارو ....ممنون از توضیحتون زیاد متوجه نشدم چی به چیه اما تا جایی که فهمیدم مثل همون کد بالایی هست که باعث میشه چندین بار تابع mail اجرا بشهنیازی هم به اسکریپت ندارم فقط برای یادگیری میخواستم همچین کدی بنویسم وگرنه نیازی بهش ندارم در حال حاضر ویرایش شده شهریور 93 توسط Omidn1996 نقل قول لینک به ارسال
I..R 1,485 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 درود.به این صورت هم می توانید از فایل خوانده و یکباره ارسال نمایید :<?php$fp = @fopen('test.txt', 'r');if ($fp) {$array = explode("\n", fread($fp, filesize('test.txt')));}$to = implode(",", $array);mail($to,"test","test message");?> 3 نقل قول لینک به ارسال
kasra 4,929 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 بله نحوه ارسال گفته شد، الان مشکل من اینه که چطور ایمیل ها رو که توی فایل تکست هست وارد تابع کنم (به طور خودکار و نه دستی)ممنون از توضیحتون زیاد متوجه نشدم چی به چیه اما تا جایی که فهمیدم مثل همون کد بالایی هست که باعث میشه چندین بار تابع mail اجرا بشهنیازی هم به اسکریپت ندارم فقط برای یادگیری میخواستم همچین کدی بنویسم وگرنه نیازی بهش ندارم در حال حاضربرای این که چند بار اجرا نشه یک حلقه ایجاد میکنیم که ایمیل ها تو اون دونه دونه بیان و ارسال شنیعنی شما یک بار تابع ارسال رو فراخوانی میکنی و بهش میگی توی حلقه به هر ایمیل یک بار ارسال کندر مورد اسکریپت هم گفتم هست که دانلود کنی و نمونه کدهاش رو ببینی تا بهتر متوجه بشی 3 نقل قول لینک به ارسال
Omidn1996 157 ارسال شده در شهریور 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 درود.به این صورت هم می توانید از فایل خوانده و یکباره ارسال نمایید :<?php$fp = @fopen('test.txt', 'r');if ($fp) {$array = explode("\n", fread($fp, filesize('test.txt')));}$to = implode(",", $array);mail($to,"test","test message");?>خیلی ممنون همین رو میخواستمبرای این که چند بار اجرا نشه یک حلقه ایجاد میکنیم که ایمیل ها تو اون دونه دونه بیان و ارسال شنیعنی شما یک بار تابع ارسال رو فراخوانی میکنی و بهش میگی توی حلقه به هر ایمیل یک بار ارسال کندر مورد اسکریپت هم گفتم هست که دانلود کنی و نمونه کدهاش رو ببینی تا بهتر متوجه بشیآهان بله متشکر نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .