hamed_mn 1 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 سلامیه مشکلی تو سئ> سایتم وجود داره ، لطفا راهنماییم کنید تا بتونم حلش کنم1- وقتی توی گوگل عنوانی از سایتم رو سرچ می کنم لینک صفحه اصلی سایتم میاد نه لینک اون نوشته که عنوانش سرچ شده؟2- خیلی از عناوینم در سرچ گوگل نمی آد و فقط بعضی هاشون می آد ؟ 3- تمام کارهارو برای سئو انجام دادم مثل : نصب و تنظیم all in seo google webmaster tools google analytics ساخت نقشه با افزونه XML-sitemap ولی پیج رنکم n/a هست؟چطور می تونم این مشکلات رو رفع کنم ؟ لینک به ارسال
علیرضا 262 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 باسلامچند وقته سایتتونو راه اندازی کردید؟خطایی تو وبمستر وجود داره یانه؟اگر ممکنه، آدرس سایتتان را جهت بررسی دوستان قرار بدید. لینک به ارسال
hamidwi 479 ارسال شده در شهریور 93 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) سلامسورس صفحه اصلی سایت رو بررسی کنید ببینید متا تگ<meta name="description" content="">رو چی قرار دادید اگر این قسمت به صورت خودکار از صفحه اصلی سایت متنش رو می گیره تغییرش بدید و متنی ثابت براش انتخاب کنید. ویرایش شده شهریور 93 توسط hamidwi لینک به ارسال
hamed_mn 1 ارسال شده در شهریور 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) باسلامچند وقته سایتتونو راه اندازی کردید؟خطایی تو وبمستر وجود داره یانه؟اگر ممکنه، آدرس سایتتان را جهت بررسی دوستان قرار بدید.سلام1 - حدود سه ماهی هست سایت رو راه اندازی کردم ولی حدود یک ماه که آدرس دامنه سایتم رو عوض کردم و کارهای سئوش رو انجام دادم.2 - خیر اروری در وبمسترم وجود نداره3 - آدرس سایت : e-karyabi.comدر ضمن من از iframe استفاده می کنم سلام سورس صفحه اصلی سایت رو بررسی کنید ببینید متا تگ رو چی قرار دادید اگر این قسمت به صورت خودکار از صفحه اصلی سایت متنش رو می گیره تغییرش بدید و متنی ثابت براش انتخاب کنید. سلامآٔرس سایتم هست : e-karyabi.comو در سورسش کد زیر وجود داره<meta name="description" itemprop="description" content="ای-کاریابی بزگترین سایت کاریابی و بروزترین مرجع اخبار و آگهی های استخدامی روزانه تهران و کلیه شهرستانها, معرفی کارجویان به کارفرمایان" />که مقدار content همان مقداری است که در قسمت homepage setting (توضیحات صفحه اصلی) افزونه all in seo وارد کردم ویرایش شده شهریور 93 توسط hamed_mn لینک به ارسال
hamed_mn 1 ارسال شده در شهریور 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 93 دوستان اگه راهنمایی کنید ، خیلی ممنون میشم لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری