mostafa_d26 95 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 سلامبنده به یک مشکل جدی برخوردمخواهش میکنم زود کمک کنیدمن ی سایت راه ندازی کردم به آدرس www.armpny.comدر تنظیمات این قالب صفحه اصلی سایت را برگه "صفحه اصلی" قرار دادم . امروز ک برای چک سئو سایتم رفتم دیدم اتفاق بدی افتاده .اتفاق اینه که title سایت من الان شده "صفحه اصلی-شرکت آرم پلاستیک نگار یزد" و keywordو description هم کلا داغون شده . اولی ک کلا خالی افتاده و دوم هم شده ی جمله که در صفحه اصلی هست.من افزونهwordpress seo نصب دارم و عنوان ، توضیحات و کیبورد ها را دقیق تنظیم کردم . ولی اعمال نمیشه.میشه کمک کنید.نکته: اگر نام سایت یعنی armpny.com را در سایت chkme.com بزنید متوجه میشید. لینک به ارسال
mostafa_d26 95 ارسال شده در تیر 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 و سوال بعدی ک فراموش کردم اینکه : سایت من h1 نداره . چطور میتونم h1 را بذارم ؟؟ الان سایت chkme.com میزنه: "h1 ندارید و این خیلی بده " لینک به ارسال
aliasghar29 12 ارسال شده در مرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 93 در مورد h1 که میتونی تو هدر سایتتاینطوری ایجاد کنی<h1>عنوان سایت</h1>در مورد تنظیمات seo هم من خودم قبلا از این سایت های ایرانی و اینا دیدم تنظیماتشون همشون بدرد نخورنتنظیماتو بزار رو پیش فرض بعد ببین چطور میشه 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری