رفتن به مطلب

راهنمایی برای ایجاد صفحاتی خاص برای لینک ها

پست های پیشنهاد شده

سلام دوستان .

واقعا نمیدونم عنوان تاپیک رو چی بذارم ، چون سوالی که دارم رو باید با توضیح و مثال بگم .

ببینید عزیزان من از سیستم وردپرس استفاده میکنم ، میخوام کاری بکنم یک سری از لینکها ( مثلا لینک به یه سایت دیگه ) توی یه صفحه طوری باز بشن که بشه یه نوار بالا یا ستون کناری براش در نظر گرفت .

بذارید یه مثال بزنم : http://www.shishlink.com/ این سایت رو ببینید ، روی هر کدوم از لینکها که کلیک کنید یک صفحه باز میشه که که یه نوار بالا داره و حالا تبلیغات یا لینک بعدی و قبلی رو گذاشته که ثابت هم هست و حرکت نمیکنه ، و اون زیر هم سایت مقصد رو نشون میده .

منم دقیقا همچین چیزی میخوام اما با این شرط که طوری بشه تنظیمش کرد قبل از آدرس هر صفحه یا سایتی ، آدرس سایت من و یا عبارت خاصی زده بشه اون صفحه به این شکل که بالا گفتم باز بشه .

بازم مثال میزنم : فرض کنید من میخوام سایت www.domain.com رو مثل سایتای شیشلینک بازش بکنم ، مثلا اگر طرف به جای www.domain.com بزنه www.mysite.com/get=www.domain.com یک صفحه مثال لینک های شیشلینک باز بشه که یه نوار اون بالا یا سمت راست داشته باشه که محتوی اون رو من بتونم تنظیم بکنم ، و سایت www.name.com به عنوان سایت مقصد زیر اون باز بشه .

امیدوارم متوجه شده باشید چی میخوام . :D

حالا خودم چند تا راه به ذهنم میرسه :

1 : احتمالا یه پلاگین برای وردپرس باشه که بتونه این کارو برام انجام بده ، ازتون میخوام اگر سراغ دارید معرفی کنید .

2 : ایجاد یه صفحه به عنوان قالب برگه وردپرس که بتونه این کار بکنه .

3 : استفاده از اسکریپت های لینک باکس شبیه به شیشلینک با این تفاوت که آدرس رو کوتاه نکنه و آدرس سایت مقصد کامل بیاد و با آی دی و . . . نباشه

البته بیشتر دوست دارم یکی از دو روش اول باشه .

پیشاپیش ممنون از راهنماییتون . ;)

لینک به ارسال

سلام

1- mylinksdump

2- بله این رو هم میشه ایجاد کرد. با کمک یک فریم میتونید این رو انجام بدید.

• امتیاز 2
لینک به ارسال

ممنون مرتضی جان ، این پلاگین رو تست کردم اما مثل این که مشکل داره پلاگینش ، اصلا کار نمیکنه ، هر سایتی رو میزنم دوباره صفحه اصلی سایت خودم رو میاره .

اگه پلاگین شبیه به این سراغ داری ممنون میشم معرفی کنی .

لینک به ارسال

ممنون مرتضی جان ، این پلاگین رو تست کردم اما مثل این که مشکل داره پلاگینش ، اصلا کار نمیکنه ، هر سایتی رو میزنم دوباره صفحه اصلی سایت خودم رو میاره .

اگه پلاگین شبیه به این سراغ داری ممنون میشم معرفی کنی .

دستور نصب افزونه را از پوشه اش بخونید فکر می کنم یک فایل را باید به روت سایتتون کپی کنید

• امتیاز 1
لینک به ارسال

درسته باید طبق دستورالعمل کار کنید.

من روی چند سایت قبلا بدون مشکل راه اندازی کرده بودم.

• امتیاز 1
لینک به ارسال

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...