hamidninja 3 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 سلام دوستان عزیزمن افزونه Google XML Sitemaps رو نصب کردم و فعالش کردماما سایت مپ نمیسازهمیشه راهنمایی کنیدولی قبلا میساخت الان نمیسازه لینک به ارسال
SM-Mahdavi 5427 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 رو قالب پیشفرض تست کنید ببینید می سازه یا نه. 1 لینک به ارسال
hamidninja 3 ارسال شده در تیر 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 نه نمیسازه تست کردم لینک به ارسال
hamidninja 3 ارسال شده در تیر 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 کمک کنید دیگ دوستان لینک به ارسال
SM-Mahdavi 5427 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 دستی دو تا فایل رو آپلود کن 2 لینک به ارسال
اشکان 1989 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 سلام دوستان عزیزمن افزونه Google XML Sitemaps رو نصب کردم و فعالش کردماما سایت مپ نمیسازهمیشه راهنمایی کنیدولی قبلا میساخت الان نمیسازهبا سلام.یکبار حذف و دوباره نصب کنید.سایت مپ هیچ فایلی رو نمیسازه.فقط اینکه میتونید به این آدرس سایتتون برید تا براتون نمایش داده بشه.http://example.com/sitemap.xml 2 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری