Seyed Ali 22 ارسال شده در شهریور 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 91 والا من كه گيج شدمحرف شما درسته تو ماه رمضان جستجو ها بيشتر بوداما من قبل از ماه رمضون حدودا هشت ماهي بود كه روزي 250 ورودي ثابت داشتم ( حد اقل )تو ماه رمضون به 1900 تا ورودي هم رسيداما هيچ وقت سابقه ي 8 تا ورودي در يك روز رو نداشتمدر هرصورت از شما هم ممنونمبازم اگه راه حلي سراغ داشتي منم خبر كنخيلي لطف كردي لینک به ارسال
vahidd 203 ارسال شده در آبان 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 seyedali عزیز مشکل شما حل شد؟متاسفانه سایت من هم دقیقا همین مشکل براش پیش اومده. 2 لینک به ارسال
milad2 164 ارسال شده در آبان 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 (ویرایش شده) سلامهمین مشکل رو ما هم چند ماه پیش داشتیم و هنوز برطرف نشدهمطالب در گوگل وجود داره وقتی عناوین رو سرچ می کنیمولی مثل سابق ورودی نمی دهhttp://forum.wp-pars...B1%D9%88%D8%B2/چند نفر دیگر هم در انجمن کم شدن ورودی رو گزارش دادند ولی کسی هنوز براش دلیل خاصی پیدا نکردهموفق باشید ویرایش شده آبان 91 توسط milad2 3 لینک به ارسال
arman100000 1264 ارسال شده در آبان 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 سايت من هم وروديش دو هفتس 0 مطلق !دليلش هم به هيچ وجه معلوم نيست وبمستر گوگل هم ارور داخلي ميده ! 2 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در آبان 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 یک مقدار مشکلات سایت های داخلی با گوگل زیاد شده. هنوز دلیل خاصی مشخص نشده. 3 لینک به ارسال
Seyed Ali 22 ارسال شده در آبان 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 نه دوستان مشكل من هنوز حل نشدهالان دو ماهه كه ورودي گوگلم كمتر از 10 تاست !!!ديوانه كننده است 1 لینک به ارسال
vahidd 203 ارسال شده در آبان 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 seyedali عزیزراستش من قبل از اینکه ورودی هام قطع بشه، روزی حدود 60 تا ورودی داشت از گوگل. بعد از مشکل روزی حداکثر سه چهار تا میومدند. بعدش نقشه گوگل سایت رو حذف کردم و با پلاگین مخصوصش دوباره ساختم، بعد جای عجیب از قسمت تنظیمات حریم خصوصی اجازه ایندکس کردن رو ندادم. بعد از حدود سه چهار روز بازدید ها به حالت قبل برگشت. البته از اونجایی که منطقی نبود این روش رو شما هم اگر میتونی یه بار امحان کن، ببین جواب میده. 1 لینک به ارسال
namakpash 89 ارسال شده در آبان 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 تغییر ناگهانی بازدید از گوگل احتمالا به خاطر آپدیت های EMD گوگل هست:http://www.seomoz.org/blog/googles-emd-algo-update-early-dataاگر تغییر بازدید از 1 ماه پیش شروع شده باشه تا الان بوده مطمعنا به خاطر تغییر الگوریتم گوگل هستخیلی از وبمستر ها این مشکل رو داشتن 2 لینک به ارسال
Seyed Ali 22 ارسال شده در آبان 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 seyedali عزیزراستش من قبل از اینکه ورودی هام قطع بشه، روزی حدود 60 تا ورودی داشت از گوگل. بعد از مشکل روزی حداکثر سه چهار تا میومدند. بعدش نقشه گوگل سایت رو حذف کردم و با پلاگین مخصوصش دوباره ساختم، بعد جای عجیب از قسمت تنظیمات حریم خصوصی اجازه ایندکس کردن رو ندادم. بعد از حدود سه چهار روز بازدید ها به حالت قبل برگشت. البته از اونجایی که منطقی نبود این روش رو شما هم اگر میتونی یه بار امحان کن، ببین جواب میده.نه متاسفانه من اين كارو قبلا انجام دادم ولي جواب نداد 1 لینک به ارسال
milad2 164 ارسال شده در آذر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 91 سلامحدود شش ماه از این که این مشکل برای ما به وجود آمده گذشته ولی هنوز هم ورودی گوگل حدود 4 تا در روز استدوستان این مشکل ممکن است مربوط به گذاشتن کد 1+ باشد. فکر کنیم بعد از این که کد را گذاشتیم این مشکل به وجود آمددوستان دیگری که این مشکل را دارند بعد از قراردادن این کد مشکلشان ایجاد نشده؟شاید سرنخی باشه تشکر 1 لینک به ارسال
Seyed Ali 22 ارسال شده در آذر 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 91 نه ارتباطي به اين كد نداره عزيزاتفاقا گوگل توصيه مي كنه اين كد رو وبمستر ها بذارن تو سايتشون 2 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری