site 79 ارسال شده در اردیبهشت 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 93 سلاممن از افزونه Yoast استفاده می کنم.حالا در کنار افزونه Yoast ، گوگل سایت مپ رو هم نصب کردمهر دو با هم فعال هستندآیا تداخلی پیش میاد ؟کدومشون بهتر هست ؟ شما ترجیح میدید که از کدوم استفاده بشه ؟ممنون لینک به ارسال
botia 35 ارسال شده در اردیبهشت 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام.من گوگل سایت مپ را توصیه میکنم.به نظر من خیلی بهتر از اون یکی افزونه است.تشکر 1 لینک به ارسال
site 79 ارسال شده در اردیبهشت 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام.من گوگل سایت مپ را توصیه میکنم.به نظر من خیلی بهتر از اون یکی افزونه است.تشکرسلام و ممنوندر کنار هم باشن مشکلی پیش نمیاد ؟ لینک به ارسال
ممد 88 ارسال شده در اردیبهشت 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 93 تداخلی که ندارن. سایت مپ yoast به درد نمیخوره و هر کی yoast رو مینصبه فقط از تنظیمات سئوی ان استفاده میکنه. گوگل سایت مپ بهترین گزینه برای سایت مپه 1 لینک به ارسال
navid69 78 ارسال شده در اردیبهشت 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 93 فقط از افزونه گوگل سایت مپ استفاده کنید 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری