NaDiA 7 ارسال شده در اردیبهشت 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 93 با سلام و خسته نباشید.یه سوالی دارم ممنون میشم کسی که بلده راهنماییم کنه. :(http://co-isrm.ir/ توی قسمت سمت راست منو sidebar میخام چیدمان گزینه ها براساس حروف الفبا نباشه و به صورت دلخواه بتونم گزینه هاشو بچینم((مثلا اول: پیام رئیس دانشگاه باشه بعد پیام دبیر باشه بعد محورهای کنگره باشه و .... الی آخر ..))چیدمان خود وردپرس هم روش تغییری اعمال نمیکنه کسی میدونه باید چیکار کنم؟؟؟؟؟ توی کدها هم یه نگاه کردم گزینه هارو پیدا نکردم که ترتیبشو درست کنم :( لینک به ارسال
اشکان 1989 ارسال شده در اردیبهشت 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 93 میتونید اول یه فهرست بسازید بعد به طور دلخواه بچینیدشون.(نمایش > فهرست ها)بعد فهرست رو درون سایدبارتون قرار بدین.(نمایش >ابزارک ها ) 2 لینک به ارسال
NaDiA 7 ارسال شده در اردیبهشت 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 93 میتونید اول یه فهرست بسازید بعد به طور دلخواه بچینیدشون.(نمایش > فهرست ها)بعد فهرست رو درون سایدبارتون قرار بدین.(نمایش >ابزارک ها )ممنون . خیلی خیلی خیلی لطف کردین آقا اشکان. 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری