نگار صادقی 1025 ارسال شده در اردیبهشت 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 93 سلام. ما خیلی وقته با افزونه wordpress popular posts کار میکنیم و هیچ مشکلی نداشته ولی امروز به صورت یه دفه ای (یوهویی) مطالب پر بازدید رو دیگه نشون نمیده!!! و مینویسه : "متاسفیم.تا کنون هیچ داده ای نیست"نه افزونه جدید نصب کردیم نه دستکاری انجام دادیم نه کاری دیگه... یه دفه ای اینجوریش شده!!! چیکارش کنیم؟ ممنونمخودتون نیگا کنید: http://www.morahem.com/majale/ لینک به ارسال
::AmiR:: 258 ارسال شده در اردیبهشت 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 93 جدیدا پست داشتید؟ 1 لینک به ارسال
Farzad 3805 ارسال شده در اردیبهشت 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 93 با توجه به این صفحه، بررسی کنید تابع ()wp_head در <head> قالب فراخوانی شده باشد . 1 لینک به ارسال
نگار صادقی 1025 ارسال شده در اردیبهشت 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 93 جدیدا پست داشتید؟بله هرروز 30 - 40 تا پست جدید میزاریمبا توجه به این صفحه، بررسی کنید تابع ()wp_head در <head> قالب فراخوانی شده باشد .نه این تابع وجود نداره!!!! ولی تا دیروز خوب کار میکرد و یه دفه ای مشکل پیدا کرده لینک به ارسال
SM-Mahdavi 5428 ارسال شده در اردیبهشت 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 93 سلامتابعی که آقا فرزاد گفتند رو اضافه کنید. دیتابیس رو هم یه بار Repair کنید و چک کنید. 2 لینک به ارسال
نگار صادقی 1025 ارسال شده در اردیبهشت 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 93 ممونم آقای مهدوی . این تابع توی فایل header.php وجود داره<?php wp_head(); ?> لینک به ارسال
نگار صادقی 1025 ارسال شده در اردیبهشت 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 93 من نسخه قدیمی این افزونه رو پیدا کردم و نصب کردم مشکل حل شد ولی نسخه آپدیتش کار نمیکنه!!!!! راه حلش چیه؟ لینک به ارسال
::AmiR:: 258 ارسال شده در اردیبهشت 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 93 باید منتظر آبدیت جدید باشید.البته من این رو توی افزونه های دیگه تجربه کردم که در نسخه ی جدید مشکل دار شدن و پیکیری برای رفع اون هم به شدت کردم و مشکل حل نشد.اما وقتی افزونه به روزرسانی جدید داد مشکل حل شد. 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری