shili 13 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 با سلاممن میخوام برای صفحه اول سایتم یه باکس خبری بزارم که تب های اون پایین باکس قرار بگیره حالا بالا هم باشه مهم نیست!که توی اون باکس دکمه ها یا تب هایی باشه شامل سیاسی،اقتصادی،اجتماعی و...مثل تصویر زیرمن خیلی سرچ زدم هر کدی رو که میزارم جواب نمیده؟البته اینم بگم که من از قالب برگه جدا استفاده میکنم شاید به خاطر این باشهاینم قالب برگه امhome1.php لینک به ارسال
8theme 348 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 با سلامبه لینک زیر مراجعه کنید :https://jqueryui.com/tabs/موفق باشید 2 لینک به ارسال
shili 13 ارسال شده در بهمن 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 ممنون هرکار میکنم سایت باز نمیشه لینک به ارسال
8theme 348 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 با سلامسایت مشکلی نداره ، بدون HTTPS تست کنیدموفق باشید 1 لینک به ارسال
shili 13 ارسال شده در بهمن 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 (ویرایش شده) با فیلتر شکن رفتم باز شد.من این کدهارو توی قالب برگه هام میزارم درست میشه حالا میخوام استایلشم عوض کنم حالا چطوری اینکارو بکنم؟ ویرایش شده بهمن 92 توسط shili لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 با فایرباگ یا inspect element مرورگر میتونید کلاس/ای دی اون المان ها رو پیدا و بعد استایل بدید 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری