SM-Mahdavi 5428 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 سلام دوستانبرای جستجو داخل جدول قطعه کد زیر رو نوشتم:<?php if(isset($_POST['sch'])) { $ss=$_POST['sch']; $sql = 'SELECT * FROM report WHERE id=$ss'; $conn->prepare($sql); foreach ($conn -> query($sql) as $row) { ?> <tr> <td><?php echo $row['id']; ?></td> <td><?php echo $row['name']; ?></td> <td><?php echo $row['type']; ?></td> <td><?php echo $row['datee']; ?></td> <td><?php echo $row['num']; ?></td> <td><?php echo $row['day']; ?></td> <td><?php echo $row['report']; ?></td> <td><?php echo $row['price']; ?></td> <td><?php echo $row['comment']; ?></td> </tr> <?php } }?>متد کار PDO هست. تازه دارم این روش رو مطالعه می کنم. نمی دونم این قطعه کد چی کم داره که خطا میده. ID از فرم پست میشه. بعد کوئری رو نوشتم. بعد هم prapare کردم. به اون قسمت foreach گیر میده. احساس می کنم یه چیزی کم داره. 1 لینک به ارسال
Mobin 1669 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 از کد زیر استفاده کنید $conn->prepare($sql); $conn->execute(); foreach ($conn -> fetchAll() as $row) 4 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری