رفتن به مطلب

مشکل عجیب علامت سوال شدن کل سایت

پست های پیشنهاد شده

سلام دوستان و وردپرسی های عزیز

من تقریبا میشه گفت تازه کارم و یکی از آرزوهام داشتن سایتی بوده که بازدید روزانش از هزار نفر بالا بزنه

برای رسیدن به آرزوم ی سایت تو ضمینه فعالیت و علایقم (دیجیتال و تکنولوژی) راه اندازی کردم

خیلی بخاطرش سختی کشیدم و مطلب گزاشتم و الان ک دستم راه افتاده و امنیتش رو تکمیل کردم با ی مشکل حاد برخوردم

سایتم به طور کامل تمام مطالب و چهارچوب و حتی سورس هاش علامت سوال و اگ اشتباه نکنم تبدیل به کدهای باینری شدن !!

واقعا نیازمند کمکتونم تا آتیشم خاموش نشده و ذوق و شوقم تموم مشکلم حل شه و به آرزوم برسم

خودتون به سایتم سر بزنید تا متوجه شید : www.itpaz.com

عکس ظاهر سایتو هم ضمیمه میکنم تا وردپرس کارهای عزیزم مشکلمو بیشتر متوجه بشید :

http://itpaz.com/img/wp/itpaz-092/itpaz.jpg

ویرایش شده توسط itpaz
  • امتیاز 1
لینک به ارسال

به انجمن خوش اومدید

وارد هاست بشید وببینید فایل بجز فایل وردپرس در روت هاست هست یا نه

اگر نبود از پنل مدیریتی پوسته پیشفرض انتخاب کنید

• امتیاز 2
لینک به ارسال

خیلی خیلی ممنون داداش

من بجز ورد پرس چنتا پوشه برای ذخیره عکس و فایل های دیگم دارم ، منظورتونو درست متوجه نشدم !

البته اینم باید بگم که وقتی از طریق آدرس سایت itpaz.com مستقیم میرم علامت سوالا هستن ولی اگه اول برم توی پنل مدیریت و از طریق منوی بالای ادمین نمایش سایت رو بزنم سایت درست بالا میاد!!!

خیلی گیج شدم ، دوست عزیز چ مشکلمو حل کنی چه نکنی من خیلی واست دعا میکنم چون خیلی خوشحالم کردی ، هم از سریع جواب دادنت هم انشاالله حل شدن مشکلم . میدونم باید برای تشکر دکمه تشکر رو بزنم اما دکمه تشکر کمه برای تشکر کردن (آخه خیلی برام این سایت مهمه ، بخدا اهل چاپلوسی نیستم ) ، بازم ممنون داداشم.

• امتیاز 1
لینک به ارسال

دوست عزیز اگ بخوام حل کنم این مشکلو میتونم بدون حذف قالب و دوباره نصب کردن درستش کنم؟؟

یعنی از طریق ادمین یا خوده هاستم؟؟؟

html و php و css کار کردم ، سوال آخرم اینکه مشکل میدونید از کدوم فایل قالبم هستش؟؟؟؟

• امتیاز 1
لینک به ارسال

دارم قالب رو دوباره نصب میکنم ، از راهنماییهاتون واقعا ممنونم ، امیدوارم حل شه

اگ نشد همینجا دوباره مزاحمتون میشم و مهدی داداش بحث بی اعتمادی و شک نیست اما چون روز اول و تایپیک اول این انجمنه که ارسال میکنم و اومدم یکم برام سخته

ولی اگ اصفهان بودی کاری میکردم ک فکرشم نمیکردی... (شاید همین مشکل من سبب ی رفاقت ... میشد ... :-)

SMJ جان از شمام ممنونم.

• امتیاز 1
لینک به ارسال

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...