bedesign 4 ارسال شده در آذر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 92 سلاملینک دانلود یه فروشگاه ساز وردپرس میخواستم که شیک باشهو سوالم اینه که:چطوری میتونم یه بخش مثل آخرین مطالب و... رو درست کنم که آخرین محصولات فروشگاه رو تو صفحه اصلی سایت نشون بده با عکسباتشکر لینک به ارسال
Black_Sky 6349 ارسال شده در آذر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 92 سوال اول: افزونه ووکامرسسوال دوم:بسته به نوع فروشگاه میتونید با توابع آخرین ها رو فراخانی کنید 1 لینک به ارسال
bedesign 4 ارسال شده در آذر 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 92 ممنونولی جواب اون سوال دومی رو نفهمیدم باید چیکار کنم؟ لینک به ارسال
Black_Sky 6349 ارسال شده در آذر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 92 بسته به نوع فروشگاهتون میتوانید انجام دهیدتاپیک زیر هم ببینیدhttp://forum.wp-parsi.com/topic/11908-کد-جدیدترین-و-محبوبترین-ها-در-ووکامرس/اسم افزونه فروشگاهی هم درج کنید 2 لینک به ارسال
bedesign 4 ارسال شده در آذر 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 92 من افزونه ووکامرس رو نصب کردمحالا آدرس فروشگاه چی میشه؟ لینک به ارسال
Black_Sky 6349 ارسال شده در آذر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 92 آدرس همون هست .فقط قسمت فروشگاهی به پنل مدیریت اضافه شده است 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری