iran 375 ارسال شده در آبان 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 92 سلام دوستان عزیزمامیدوارم خوب باشیددوستان من یه قالبی ساختم که توی صفحه اولش از 6 تا تب استفاده شدهحالا می خوام محتوای هر یک از این تب ها از یک برگه یا از یک پست فراخوانی بشهمتاسفانه هرچه گشتم چیزی پیدا نکردمممنون می شم اگه جوابشو می دونین راهنماییم کنید (لطفا سریع اگر ممکنه) لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در آبان 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 92 کویری پست$query = new WP_Query( 'p=7' );برگه$query = new WP_Query( 'page_id=7' ); 2 لینک به ارسال
iran 375 ارسال شده در آبان 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 92 کویری پست$query = new WP_Query( 'p=7' );برگه$query = new WP_Query( 'page_id=7' );این الان محتوا رو فقط نمایش می ده دیگه درسته ؟ لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در آبان 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 92 این کویری هستباقیش هم همون حلقه و توابع پیشفرض لینک به ارسال
iran 375 ارسال شده در آبان 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 92 با کدی که شما دادین نشدمجبود شدم از این استفاده کنیم$my_query = query_posts('page_id=16');print_r($my_query[0]->post_content); لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در آبان 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 92 کد رو باید تکمیلش کنید$query = new WP_Query( 'page_id=7' );$query->the_post();the_content("");wp_reset_query(); 2 لینک به ارسال
iran 375 ارسال شده در آبان 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 92 نمی دونم چرا تو حالت تکمیلش هم جواب نمی دهاما کدی که بنده خودم قرار دادم محتوا رو نمایش می دهبه هر حال تشکر تا حدودی مشکلم رفع شد لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری