کیانا 47 ارسال شده در مهر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 92 سلامخوندم میهش با آپلود فونت و استفاده از اون تو css میشه فونتو تغییر دادظاهرا میشه به ویرایشگر خود وردپرسم با افزودن کد به function اضافه کرد ( درسته نه ؟)سوالم اینه به عنوان مثال من افزونه font نصب کردم 3-4 تا فونت داره اما فونتی که میخام ندارم میتونم فونت دلخاهمو بهش اضافه کنم ؟ لینک به ارسال
nimait70 31 ارسال شده در مهر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 92 از افزونه ی WP-Fontastic میتونید استفاده کنید... 2 لینک به ارسال
کیانا 47 ارسال شده در مهر 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 92 از افزونه ی WP-Fontastic میتونید استفاده کنید...به این افزونه میشه فونت دلخواه اضافه کرد ؟ لینک به ارسال
nimait70 31 ارسال شده در مهر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 92 (ویرایش شده) بله...باید وب فونت مورد نظر رو دانلود کنید و از طریق پنل مدیریتی پلاگین آپلودش کنید...و بعد هم استفاده...روی قالبتون هم البته باید با استفاده از CSS (font-face)این فونت رو اضافه کنید تا برای کاربرانی که این فونت روی سیستمشون نصب نیست هم نمایش داده بشه... ویرایش شده مهر 92 توسط nimait70 2 لینک به ارسال
کیانا 47 ارسال شده در مهر 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 92 فرمتاهی .woff و .eot رو از کجا باید پیدا کرد ؟ لینک به ارسال
RedPlus 1585 ارسال شده در مهر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 92 سلام اين افزونه هم هست !http://wordpress.org/plugins/persian-fonts/ 2 لینک به ارسال
کیانا 47 ارسال شده در مهر 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 92 سلام اين افزونه هم هست !http://wordpress.org.../persian-fonts/نصب کردم این افزونه روتغییری احساس نکردمکارکردش چطوریه ؟ لینک به ارسال
nimait70 31 ارسال شده در مهر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 92 (ویرایش شده) فرمتاهی .woff و .eot رو از کجا باید پیدا کرد ؟یک پکیج از وب فونت های فارسی واستون ضمیمه میکنم شاید بدردتون بخوره ... برای جستجو هم کافیه که از کلمه ی "وب فونت" یا "Webfont" و نام فونت مورد نظر استفاده کنید...webfont-package.zip ویرایش شده مهر 92 توسط nimait70 2 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری