Ghaem 1492 ارسال شده در مهر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 92 (ویرایش شده) سلام دوستاناز این بعد اگه خواستید دوستان ترجمه ای براتون انجام بدن اینجا مطرح کنید.یه تاپیک جدید ایجاد می کنم که دیگه تاپیک های اضافه ایجاد نشه.بسم ا...اگه زحمت ترجمه فایلی که پیوست کردم رو بکشید ممنون می شم.ترجمه.rar ویرایش شده مهر 92 توسط Ghaem 1 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در مهر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 92 ماشااله یکی دوتا نیست. در حد ترجمه یک افزونه هست 1 لینک به ارسال
Ghaem 1492 ارسال شده در مهر 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 92 ماشااله یکی دوتا نیست. در حد ترجمه یک افزونه هست این قسمت کوچکی از یک افزونه هست. سعی می کنم بخشی رو ترجمه کنم و ترجمه نشده ها رو باز پیوست می کنم. لینک به ارسال
Black_Sky 6349 ارسال شده در مهر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 92 منم تو ترجمه ميتونم كمك كنم اما فك كنم آقا مرتضي فكري كنه و تيم ترجمه راه بندازه و اعضا مشخص بشه عالي ميشه 3 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در مهر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 92 تیم ترجمه برای موراد مهمتر در نظر گرفته شده. و موارد رو هم مشخص کردیم و بزودی مجدد راه اندازی می کنیم. 1 لینک به ارسال
Black_Sky 6349 ارسال شده در مهر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 92 روي من هم حتما حساب كنيد فقط 1 سوالاعضا به چه صورت انتخاب ميشوند ؟ 1 لینک به ارسال
Ghaem 1492 ارسال شده در مهر 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 92 روي من هم حتما حساب كنيد فقط 1 سوالاعضا به چه صورت انتخاب ميشوند ؟این سوال من هم هست.البته اعضای تمام گروه ها مثل ترجمه، فارسی ساز و بقیه گروه ها. لینک به ارسال
Ghaem 1492 ارسال شده در مهر 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 92 30نا بودن 10تاشون رو ترجمه کردم 20تا دیگه مونده.لطفا زحمت اینارو دیگه شما بکشید.ترجمه.rar لینک به ارسال
Ghaem 1492 ارسال شده در دی 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 92 بروزرسانی تاپیک . . .روي من هم حتما حساب كنيد فقط 1 سوالاعضا به چه صورت انتخاب ميشوند ؟این سوال من هم هست.البته اعضای تمام گروه ها مثل ترجمه، فارسی ساز و بقیه گروه ها. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری