erza 10 ارسال شده در مهر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 92 سلامدوستان بنده میخوام تعدادی از پست هام با دسته بندی خاص در ستون کناری به صورت گالری نشون داده بشه مثل این عکسپلاگین خاصی هست واسه این کار یا باید کد نویسی بشه ؟ لینک به ارسال
A.babaie 219 ارسال شده در مهر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 92 خیلی بحث شدهمیتونید با کوئری گرفتن آخرین مطالب یک دسته مثلا دسته "ستون کناری " رو نمایش بدیدبعد هم برای نام فیلم تابع عنوان مطلب و برای مترجم و کیفت و . . . هر چیز دیگه ای از زمینه های دلخواه استفاده کنید تا نمایش بدیدهم کوئری گرفتن و هم زمینه های دلخواه بحث ساده ای هستن و خیلی هم بحث شدنبا جستجو به نتیجه میرسید 2 لینک به ارسال
erza 10 ارسال شده در مهر 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 92 + یک استایلممنون آقای بابایی ولی اون جور که اقای رسولی عزیز فرمودند یک استایل مشکل استایلشه بقیش رو خودم میتون حل کنم بازم ممنون از توضیحاتتون لینک به ارسال
A.babaie 219 ارسال شده در مهر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 92 ممنون آقای بابایی ولی اون جور که اقای رسولی عزیز فرمودند یک استایل مشکل استایلشه بقیش رو خودم میتون حل کنم بازم ممنون از توضیحاتتونخب شما آدرس سایتتون رو قرار بدیدبگید میخواید در چه موقعیت و به چه شکلی قرار بدیدتا استایلشو براتون بنویسیم 1 لینک به ارسال
erza 10 ارسال شده در مهر 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 92 خب شما آدرس سایتتون رو قرار بدیدبگید میخواید در چه موقعیت و به چه شکلی قرار بدیدتا استایلشو براتون بنویسیمممنون آدرس در امضا بنده الان موجودهقالب 2012 هست میخوام همون اول ستون کناری باشه با یه استایلی فوق العاده ساده (ممنون میشم ) لینک به ارسال
A.babaie 219 ارسال شده در مهر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 92 من بیس اصلیش ( هماهنگ با کدنویسی پوسته 2012 ) رو در اختیارتون میزارمزیباسازی و اضافه کردن بقیه چیزها با خودتوندر sidebar.php کد :</div><!-- #secondary -->رو بیابید و کد زیر رو قبلش قرار بدید :<aside class="widget widget_recent_entries"> <h3 class="widget-title">مطالب دسته ای خاص</h3> <ul><li><a title="تست" href="http://www.cartosm.ir/">تست</a></li></ul></aside> 2 لینک به ارسال
erza 10 ارسال شده در مهر 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 92 ممنون تا این حد کافیه لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری