lawgostar 355 ارسال شده در شهریور 92 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 سلامدوستان چند تا سوال دارم لطفا کسانی ک تخصص دارن جواب بدهند .بنده می خواهم سایت ارائه هاست و دامین بزنم اما چند سوال دارم :1- نمایندگی از سایت های خارجی بگیرم بهتره یا داخلی ؟ در صورت امکان ادرس بدهید .2- برای شروع کار چه تخصص هایی نیاز است ؟3- حدودا چقدر هزینه لازم هست ؟4- چقدر بازدهی داره ؟ لینک به ارسال
A.babaie 219 ارسال شده در شهریور 92 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 (ویرایش شده) سلامدوستان چند تا سوال دارم لطفا کسانی ک تخصص دارن جواب بدهند .بنده می خواهم سایت ارائه هاست و دامین بزنم اما چند سوال دارم :1- نمایندگی از سایت های خارجی بگیرم بهتره یا داخلی ؟ در صورت امکان ادرس بدهید .2- برای شروع کار چه تخصص هایی نیاز است ؟3- حدودا چقدر هزینه لازم هست ؟4- چقدر بازدهی داره ؟1-هر کدوم خوبی ها و بدی های خودش رو داره ( تحریم ، مصرف پهنای باند و . . . )2- راه اندازی یک سایت ، پشتیبانی کاربران ( بهتره کارمند استخدام کنید ) و . . .3-اگر میخواید اینکارو بکنید باید خیلی هزینه کنید ، بدون تبلیغات زیاد و . . . نتیجه نمیگیرید و وقت و پولتون رو حروم میکنین4-اگر کارتون بگیره درآمدش فوق العادست ( به خرجی که میکنید بستگی داره ) ویرایش شده شهریور 92 توسط A.babaie 2 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری