Black_Sky 6349 ارسال شده در آذر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 92 مرضی گرانسایه : پیرهن آب پوشیدهپارسا کافی پیرهن سفید پوشیدهمرتضی راکی : پیرهن قهوه ای رنگسعید فرد:پیرهن رنگی سبز و قرمز و...مصطفی صوفی: آخر از چپ فکر کنم لباس سبز هستاون بنده خدا که عینک زده هم علیرضا پرو هست 7 لینک به ارسال
Mohammad Javad 54 ارسال شده در آذر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 92 مرضی گرانسایه : پیرهن آب پوشیدهپارسا کافی پیرهن سفید پوشیدهمرتضی راکی : پیرهن قهوه ای رنگسعید فرد:پیرهن رنگی سبز و قرمز و...مصطفی صوفی: آخر از چپ فکر کنم لباس سبز هستاون بنده خدا که عینک زده هم علیرضا پرو هستشما خودتون داخل عکس هستین؟ لینک به ارسال
Black_Sky 6349 ارسال شده در آذر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 92 شما خودتون داخل عکس هستین؟نه متاسفانه قسمت نبود ما در کنار بزرگان باشیم 1 لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در آذر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 92 اون خانومه کیه؟یک مهمانافراد اصلی همونهایی بودند که نامبرده شد 8 لینک به ارسال
Ghaem 1492 ارسال شده در آذر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 92 *اندکی شوخی*آقا مرتضی میشه آواتارتون رو عوض کنید ؟چون تو عکس کمی آروم هستید اما توی این آواتار کمی خشن هستید.آقا عبدالماجد نیستن؟ 2 لینک به ارسال
عبدالماجد 3203 ارسال شده در آذر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 92 آقا عبدالماجد نیستن؟نه متاسفانه به دلیل مشغولیت نتونستم تو جلسه حضور داشته باشم. 3 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در آذر 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 92 مصطفی صوفی هم ردیف آخر سمت چپ (کنار پنجره)مبین قاسمپور - LORD_VIPER - هم ردیف آخر سمت راست (کنار پنجره) 6 لینک به ارسال
Black_Sky 6349 ارسال شده در آذر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 92 مصطفی صوفی هم ردیف آخر سمت چپ (کنار پنجره)البته ایشون نام برده شدند. 3 لینک به ارسال
RedPlus 1585 ارسال شده در آذر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 92 باوو منم بوودم ! صاف همون لحظه كه عكس گرفت من خودكارم افتاد رفتم زير ميز بردارم ...... !بهله ! 1 لینک به ارسال
aminvl 99 ارسال شده در آذر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 92 دوستان تا برگذاری همایش بیایین یه وقت بذاریم تو الکامپ همدیگرو ببینیم لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در آذر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 92 در صورتی که خبری باشد اعلام میکنیم 8 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری