نگار صادقی 1025 ارسال شده در شهریور 92 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 سلام. من چند روزه که درگیر این مشکل هستم و انواع و اقسام روش ها رو هم بکار بردم ولی درست نشد!!من یه قالب دارم ویرایش میکنم که تمام کاراش بر اساس تصویر شاخصه و من هم چون قبلا تصویر شاخص برای مطالبم نزاشته بودم الان نمیتونم 2 هزار تا پست رو ویرایش کنم. از افزونه auto post thumbnail استفاده کردم و تاثیری نذاشتم گفتم شاید بخاطر تنظیمات پرمیشن ها باشه که پوشه اپلود و پوشه های همین افزونه رو روی 777 قرار دادم ولی باز تاثیری نداشت از این کد هم استفاده کردم ولی باز تاثیری نداشت:function autoset_featured() { global $post; $already_has_thumb = has_post_thumbnail($post->ID); if (!$already_has_thumb) { $attached_image = get_children( "post_parent=$post->ID&post_type=attachment&post_mime_type=image&numberposts=1" ); if ($attached_image) { foreach ($attached_image as $attachment_id => $attachment) { set_post_thumbnail($post->ID, $attachment_id); } } } } //end functionadd_action('the_post', 'autoset_featured');add_action('save_post', 'autoset_featured');add_action('draft_to_publish', 'autoset_featured');add_action('new_to_publish', 'autoset_featured');add_action('pending_to_publish', 'autoset_featured');add_action('future_to_publish', 'autoset_featured');?>اساتید محترم خواهش میکنم خواشها این موضوع رو بررسی کنن تا از شر این تصویر شاخص نجات پیدا کنم . ممنونم (خیلی زیاد) 1 لینک به ارسال
Mohammad 1620 ارسال شده در شهریور 92 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 سلامببینید افزونهی زیر کارتون رو راه میندازه؟http://wordpress.org/plugins/easy-add-thumbnail 3 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری