رفتن به مطلب

javadzarei

عضو سایت
  • تعداد ارسال‌ها

    33
  • تاریخ عضویت

  • آخرین بازدید

نوشته‌ها ارسال شده توسط javadzarei

  1. سلام دوستان؛

    من از نسخه پایدار inove 1.4.6 استفاده می‌کنم که از فهرست‌ها پشتیبانی نمی‌کند. شیوه افزودن فهرست را مطابق دستورالعمل کدکس وردپرس انجام دادم. نکته این است که سطح اول منو نمایش داده می‌شود، اما زیرمنوها نمایش داده نمی‌شود. اگر دوستان زحمت بکشند و راهنمایی کنند ممنون خواهم شد. البته زحمت هم نکشید ممنون‌تان هستم!

  2. سلام برادر؛

    اگر مشکلی در کنه وب‌سایت وجود داشته باشه، این پلاگین می‌تونه محل بروز مشکلات احتمالی رو شناسایی و اعلام کنه. یک سال پیش؛ مشکلی رو در بطن دیتابیس پیدا کرد که هیچ‌یک از پلاگین‌های معروف نتونسته بودند ردیابی‌اش کنند!

    موفق باشی!

    • امتیاز 3
  3. سلام خدمت دوستان گرام؛

    حدود سه سالی می‌شه که از ویرایشگر CKEditor استفاده می‌کنم، یعنی می‌کردم. CK ویرایشگر فوق‌العاده‌ای است و تو یکی از پست‌های قبلی،‌کلی تعریفش رو کردم، اما استفاده از این موجود نازنین رو به طور عام برای قاطبه دوستان توصیه نمی‌کنم. ویرایشگر CK علیرغم سهولت استفاده و ظاهر بصری بهتر در قیاس با ویرایشگر TinyMCE دو سه مشکل جدی دارد.

    اول اینکه؛ به طور پیش‌فرض کلیدهای میان‌بر بسیاری از پلاگین‌ها را مایش نمی‌دهد. مثالی می‌زنم. اگر پلاگین‌های TablePress و Crayon و Download Manager و امثالهم را فعال کنید،‌کلید میان‌بر آنها را در ریدف‌های ویرایشگر نخواهید یافت. متولیان CK به طور پیش‌فرض از چهار پلاگین معروف WP Polls و NexGen Gallery و GD Star Rating و Viper پشتیبانی می‌کنند که این امر از منظر سهولت استفاده قدری مشکل‌زاست.

    دوم اینکه؛ ویرایشگر CK شورت‌کدهای برخی پلاگین‌ها مانند TablePress و WP Filebase را تغییر می‌دهد و کارائی آنها را مخدوش می‌کند. به طور کلی هر پلاگینی که در شورت‌کدش از "/" استفاده کرده باشد با ویرایشگر CK دچار می‌شود.

    و اما بعد...

    البته جسارت نمی‌کنم و می‌دانم که راه‌های فنی متعددی برای رفع این مشکلات وجود دارد، اما برای قاطبه دوستان که مثل شمایان حرفه‌ای نیستند، استفاده از گزینه‌های دیگر را توصیه می‌کنم. همین دو هفته پیش دست از CKEditor‌ شستم و به ویرایشگر بدریخت پیش‌فرض وردپرس بازگشتم و البته پلاگین پایدار TinyMCE Advanced را برای توسعه قابلیت‌ها نصب و تنظیم کردم و خدا را شکر تا کنون راضی هستم.

    و آخر اینکه؛ در رابطه با مدیریت فایلی که توصیه کردید، پیش تر از CKFinder که به طور رسمی توسط CKEditor منتشر شده است و تجاری است استفاده می‌کردم.

    صرفا قصد انتقال تجربه داشتم و بس!

    • امتیاز 3
  4. آفرین بر این ایده خوب و ایده‌پردازش!

    حضور رسانه‌ها می‌تونه خیلی کمک کنه. من با توجه به رابطه‌هایی که دارم می‌تونم در این‌باره کمک کنم. الآن هم حدود هفت ماهی می‌شه که مطالب وردپرس را در ماهنامه رایانه خبر منتشر می‌کنم، استقبال خوبی هم داشتیم.

    به نظرم؛ بهتره یک کمیته علمی در کنار تیم عملیاتی تشکیل بشه تا حدود و ثغور کار رو تعریف کنه و ایده‌ها رو کارشناسی کنه. فقط ترسم از اینه که همایش وردرس به حوزه‌های فنی محدود بشه. می‌شه همایش رو از جنبه‌های متنوع برسی کرد و البته آن قدر بزرگ‌اش کرد که قابل برگزاری باشه.

    اگر شرایطی هم مهیا بشه که عزیزانی که ساکن تهران نیستند بتونند یک شب رو تهران اقامت داشته باشند، خیلی می‌تونه به این نشست کمک کنه. شاید بشه اون رو جشن سالانه وردپرس خطاب کرد و کلی مسابقه و مراسم تقدیر و کارهای بازآموزی و حتی زمینه‌سازی برای همکاری‌های بزرگ‌تر رو فراهم کرد.

    علی‌ای‌حال؛ خدا قوت می‌گم و برای همه‌تون آرزوی تندرسی و شادی می‌کنم.

    • امتیاز 9
  5. سلام دوباره خدمت عزیزان؛

    راستش نشریه‌های مکتوب فرصت‌های دیگری علاوه بر فرصت‌های موجود در وب مهیا می‌کنند و هم‌پوشانی چندانی ندارند، یعنی حضور صرف در وب دلالت بر پوشش تمامی مخاطبان ندارد. علی‌ای‌حال این یک پیشنهاد بود که می‌تواند مورد استقبال قرار گیر یا رد شود. آنچه مهم است؛ فرصتی است که می‌توان عجولانه از آن چشم پوشی کرد.

    ده دوازده صفحه‌ای که به طور ماهانه در اختیار حقیر است به وردپرس اختصاص داده شده است و اگر همراهی کنید، کیفیت مطالبی که با موضوع وردپرس در فضای رسانه‌ای مکتوب منتشر می‌شود بهبود خواهد یافت که موجب امتنان حقیر، متولیان ماهنامه و بی‌شک خوانندگان خواهد بود. واقعیت این است که این ده دوازده صفحه که بی‌شک در فاضی وب فارسی هم منتشر می‌شوند را برای پوشش حوزه‌ای از آی.تی ایجاد کردیم که چندان در منابع مکتوب مورد توجه قرار نمی‌گیرد. انتشار مطالب جسته و گریخته فایده چندانی ندارد و اگر خدا کمک‌مان کند، می‌خواهیم که در حوزه رسانه‌های مکتوب، مروج موضوع محتوا و سیستم‌های مدیریت محتوا اعم از وردپرس و دروپال و جوملا و انجمن‌سازهای آبرومند و دیگر نرم‌افزارهای مرتبط با این حوزه باشیم،‌ همین!

    اگر توافق بر سر انتشار مطالب به صورت الکترونیکی بود، شاید توانستیم از همان با تأمین شرایط قانونی، برای انتشار استفاده کنیم.

    با آرزوی توفیق و تأییدات الهی برای تمامی دوستان!

    • امتیاز 3
  6. سلام خدمت تمامی عزیزان؛

    پیش‌تز؛ خواستار مشارکت دوستان در انتشار مطالب در جراید مکتوب بودم. هم‌اکنون هم هر ماه دوازده صفحه مطلب با موضوع وردپرس در ماهنامه رایانه‌خبر منتشر می‌کنم. اگر قصد انتشار ماهنامه مکتوب دارید که شرایط فرق می‌کند و می‌توانید از همین ده صفحه برای ماهنامه استفاده کنید. هفته‌نامه هم هست اگر تمایل داشته باشید.

    اعلام نظر بفرمایید تا اقدامات عملی را تدارک ببینم.

    حقیر ده سالی می‌شود که در جراید گوناگون در حوره آی.تی فعالیت می‌کنم و یکی دو سالی می‌شود که به طور خاص بر حوزه مطبوعاتی مدیریت محتوا متمرکز شده‌ام. هفت هشت سالی هم هست که در زمینه سیستم‌های مدیریت محتوا کار می‌کنم و به زعم خودم، کم‌تجربه نیستم. اینها را گفتم تا فکر نکنید از آن دست مطبوعات‌چی‌های نون به نرخ روز هستم. علاقمندم و امکاناتش را هم به قدر بضاعت فراهم کرده‌ام. اگر این شرایط راضی‌تان می‌کنم،‌ بسم‌الله!

    خبرم کنید تا عرض کنم چرا مراحلی را باید طی کنید. حتی اگر خودتان بخواهید کار مکتوب کنید که توصیه نمی‌کنم،‌می‌توان در این زمینه مشاوره ارایه کنم.

    ارادت‌مند دوستان هستم!

    • امتیاز 8
  7. سلام اخوی؛

    درباره سیستم امتیازدهی یادآور می‌شوم که پلاگین GD Star Rating امکان رتبه‌دهی ترکیبی رو پشتیبانی می‌کنه و البته نسخه دومش که همین روزها منتشر خواهد شد ارتقا یافته و تفاوت‌های عمده‌ای با نسخه کنونی دارد و شاید پاسخ‌گوی حضرتعالی باشد!

    اردت بسیار!

    • امتیاز 2
  8. با سلام؛

    پلاگینی که برادر مرتضی معرفی کردند برای کار شما فوق‌العاده مفید و از جمله پلاگین‌های کم دردسر و تر و تمیز وردپرس است. اگر به امکانات بیشتری در محدود کردن دسترسی کاربران به بخش‌های مدیریتی و منوها و زیرمنوها و انجام فعالیت‌های گوناگون نیاز داشته باشید، می‌توانید از پلاگین کامل‌تر Advance Access manager استفاده کنید. اگر نیازمند مدیریت جزئی‌تر دسترسی‌ها باشید استفاده از پلاگین Role Scoper توصیه می‌شود که البته تنظیماتش فوق‌العاده سخت است و امکان بروز خطا در نگهداری‌اش بسیار است. همان AAM را استفاده کنید. ب طور کلی از پلاگین‌های ساده‌تر استفاده کنید بهتر است، مگر اینکه شرایط موجود، استفاده از پلاگین‌های پیچیده‌تر را توجیه کند!

    موفق باشید!

    • امتیاز 4
  9. سلام برادران؛

    اول؛ پلاگین‌هایی که به طور پیش‌فرض برای هر بار نصب استفاده می‌کنم با مواردی که مطرح شد قدری متفاوت است. این‌قبیل تفاوت‌ها به تفاوت کاربرد وردپرس مربوط می‌شوند. به‌طور مثال؛ در وب‌سایت‌هایی که بر مدیریت محتوا متمرکز هستند،‌ از ویرایشگر CKEditor استفاده می‌کنم هر چند با برخی پلاگین‌ها مشکل دارد و کلیدهای آنها را نشان نمی‌دهد. البته در برخی وب‌سایت‌های دیگر سعی می‌کنم امکانات ویرایشگر پیش‌فرض وردپرس را با پلاگین‌هایی چون TinyMCE Advanced و Ultimate TinyMCE ارتقا دهم که البته از دومی بیشتر استفاده می‌کنم. پلاگین CKEditor دو مزیت ویژه بر TinyMCE دارد. اول اینکه به معنی دقیق کلمه ویرایشگر بهتری برای محتواکاران است. دوم اینکه؛ به طور پیش‌فرض امکان مدیریت فایل‌ها را فراهم می‌کند. نسخه تجاری مدیریت فایل‌ها را هم عرضه کرده که CKFinder نام دارد و در حالت دمو هم به خوبی کار می‌کند.

    دوم؛ مدیریت رسانه وردپرس از اساس کارآمد نیست، پس چاره‌ای نمی‌ماند جز آنکه با لطایف‌الحیلی بهبود یابد. در این‌باره تا دل‌تان بخواهد پلاگین عرضه شده است. به شخصه از ترکیب دو پلاگین Media Library Categories و Upload Media by Zip استفاده می‌کنم که اولی امکان دسته‌بندی دلخواه بخش مدیریت رسانه و دومی امکان بارگزاری فایل‌های فشرده را فراهم می‌کنند.

    سوم؛ خلاصه بگویم که برای مشاهده شناسه موجودیت‌های وردپرس از پلاگین WP Show IDs استفاده می‌کنم که البته از ویژگی Custom Post Taxonomy نیز پشتیبانی می‌کند.

    چهارم؛ برای مدیریت دسترسی‌ها از ترکیب سه پلاگین استفاده می‌کنم. اگر دسترسی‌ها ساده باشد صرفا به پلاگین ساده و چابک Capability Manager اکتفا می‌کنم. اما اگر داستان پیچیده شود، به فراخور نیاز از پلاگین‌های Advanced Access Manager و Dynamic Widgets هم بهره می‌برم.

    پنجم؛ متأسفانه برای فرم‌ساز وب‌سایت از‌ پلاگین بی‌ریخت و نه چندان دل‌چسب Contact Form 7 استفاده می‌کنم، اما این پلاگین با دیتابیس سر سازگاری ندارد و برای گردآوری داده‌ها در بطن دیتابیس از پلاگین کمکی Contact Form to DB Extention استفاده می‌کنم که به طور ویژه برای دو پلاگین CF7 و Fast Secure Contact Form‌ تهیه شده است. مشکل پلاگین CF to DB Extention استفاده از کد eval در کدنویسی است!

    ششم؛ برا تسهیل در ورود به وب‌سایت از پلاگین WP Email Login استفاده می‌کنم.

    و اما بعد!

    اینها که گفته شد،‌ نیمی از داستان پلاگین‌هاست. برخی پلاگین‌ها صرفا برای کاربران مبتدی استفاده می‌شود و حضرات حرفه‌ای کمتر از این‌قیل پلاگین‌ها استفاده می‌کنند. به فراخور می‌توان پلاگین‌هایی را که تست شده است را معرفی کرد.

    پاینده باشید جمیعا

    • امتیاز 16
  10. سلام دوستان؛

    تغییر ای‌میل پیش‌فرض وردپرس و ظاهر بصری ای‌میلی که به دلایل گوناگون فرستاده می‌شود، بی‌نهایت ساده است. کافی است پلاگین WP Better Emails رو نصب و فعال کنید. پلاگین حاضر به سهولت امکان تغییر نام فرستنده ای‌میل، آدرس فرستنده و محتوای ای‌میل را مهیا می‌کند. برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره چگونگی تغییر محتوای ای‌میل زحمت بکشید و در صفحه تنظیمات این پلاگین، زیر عنوان HTML Template بر روی لینک help tab کلیک کنید تا اطلاعات تکمیلی را مشاهده کنید. هستند پلاگین‌های دیگری که کار مشابهی می‌کنند، اما پلاگین حاضر به زعم حقیر بهترین است.

    موفق باشید!

    • امتیاز 1
  11. با سلام؛

    جسارت می‌کنم که وارد بحث می‌شم، اما نفرمودید که سرور وی.پی.اس رو داخل ایران نیاز دارند یا خارج؟

    سرورهای خارج از ایران هم با شرایط‌های گوناگون عرضه می‌شوند. بنده هم تجربه داخل رو دارم و هم خارج رو. به طور مثال؛ یک سالی می‌شود که با پارس‌دو کار می‌کنم و از سرورهاشون بیش از پشتیبانی‌شون رضایت دارم. سرورهاشون رو تو افرانت مستقر کردند و راستش برخی مواقع خودشون هم نمی‌دونند که چه کاره‌اند. مدیری دارند مستحسن نام که گاه حتی با دلیل و ارائه مستندات هم نمی‌شه قانعش کرد که اشتباه می‌کنه.

    خارجی‌ها هم مشکلات خودشون رو دارند. با شرایطی که فرمودید، علی‌القاعده باید یک سرویس وی.پی.اس با سهم پردازش 500 تا 800 مگاهرتزی و یک گیگابایت حافظه پاسخ‌گو باشه. قاطبه سرورها علاقه چندانی ندارند تا درباره سهم قطعی پردازشی صحبت کنند. حتی سهم قطعی حافظه رو هم به شیوه‌ای درست و درمان اعلام نمی‌کنند. اگر من باشم، همان مشخصاتی را طلب می‌کنم که مرتضی فرمودند. یعنی دو گیگابایت طلب می‌کنم و اگر هم توانستم، حداقل سهم پردازنده را هم مشخص می‌کنم.

    این را هم بگویم و خلاص که اگر قادر به توجیه هزینه‌ها هستی و سرور خارجکی می‌خواهی و می‌توانی، سرورهای وی.پی.اس ابری انصاف گزینه فوق‌العاده‌ای است.

    • امتیاز 2
  12. سلام دوستان؛

    پلاگین CForm II هم هست که امکاناتش علی‌الظاهر چرب و چیلی‌تر از قاطبه پلاگین‌های فرم‌ساز رایگان است. به شخصه از پلاگین نچسب و ناقص‌الخلقه Contact Form 7 استفاده می‌کنم و اصلا و ابدا هم دوستش ندارم. اما اگر دوستی تجربه کار جدی با پلاگین CForm II داشته باشه به تصورم می‌تونه برای امثال من مفید باشه. به گمانم قابلیت طراحی فرم‌های پیچیده رو داره.

  13. سلام خدمت زعمای وردپرس؛

    اول؛ این پلاگین AIO SEO Pack فوق‌العاده است، اما بد نیست حداقل برای تجربه هم که شده دو پلاگین مهجور WordPress SEO by Yoast و SEO Ultimate و Platinum SEO Pack را هم تست کنید. اگر چه میزان دانلود این پلاگین‌ها قابل مقایسه با پلاگین موضوع این تاپیک نیست، اما کارکردشان قابل تأمل است.

    دوم؛ برخی دوستان این‌گونه می‌پندارند که نصب و تنظیم پلاگین‌های SEO کفایت می‌کند. حضرات واقف بر رویکرد جدید گوگل هستند که بسیاری از پارامترهای سابق را وانهاده و مصرانه بر تولید محتوای اصیل و نیز اصالت محتوا و البته ایجاد شبکه محتوایی انگشت نهاده است. به‌تصورم جا دارد تاپیکی تازه توسط استاتید باز شود و این موضوع در کنار معرفی پلاگین‌های فاخری از این دست دنبال شود.

    سوم؛ در این‌باره صاحب‌نظر نیستم، اما اگر دوستان منبعی یا منابعی را سراغ دارند که کارائی این پلاگین‌ها را در زمینه SEO بررسی کرده است، شایسته که در این تاپیک درج کنند تا دیگران و از جمله بنده نیز استفاده کنیم.

    خدا قوت!

    • امتیاز 10
  14. سلام خدمت مرتضی عزیز؛

    منون که در اسرع وقت پاسخ دادید. چند نکته در این‌باره وجود دارد:

    اول؛ همکار حقیر دانش برنامه‌نویسی بالاتری از بنده دارد و با ساختار وردپرس هم آشناتر است. آیا با کمک کتاب‌هایی که در وب قابل دریافت است، می‌توان پلاگین‌های مزبور را به گونه‌ای صحیح،‌اصولی و امن تدارک دید؟

    دوم؛ تا به حال از گزینه برون‌سپاری استفاده نکرده‌ایم. می‌توان برآوردی از هزینه و زمان و البته سطح تخصصی کار ارایه کرد؟

    سوم؛ تلاش ما، اشراف بر کارهایی است که در حوالی وردپرس انجام می‌دهیم. آیا یادگیری ملزومات برای انجام این کار را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

    اگر پاسخ به این پرسش‌ها خارج از حدود و ثغور انجمن است؛‌ بفرمائید که داستان را به گونه‌ای دیگر دنبال کنم تا ناقض شرایط نباشم!

    ارادت‌مند

  15. با دو مشکل مواجه هستم. اول؛ قصد استفاده از وردپرس مالتی‌سایت را ندارم و باید که وب‌سایت‌های متعدد از جنس وردپرس را به یکدیگر متصل کنم. و دوم اینکه؛ نیاز دارم تا کاربران سیستم‌های دیگر را اعم از مای.بی.بی یا مودل و امثالهم را با وردپرس یکپارچه کنم. اگر راه‌حلی اعم از پلاگین یا کدنویسی به ذهن‌تان خطور کرد، مطرح کنید و خانوده‌ای را از نگرانی برهانید. پلاگین باشد بهتر است البته!

  16. سلام دوستان؛

    اول؛ موضوع تستا را صرفا از این منظر طرح کردم که کار دوست‌مان تا پیدا پلاگین مناسب معطل نماند و راستش بهتر است که این موضوع در همان وب‌سایت دنبال شود و در ادامه این موضوع، صرفا درباره پلاگین‌های موجود در زمینه آموزش و ازمون گفتگو شود.

    دوم؛ پارسای عزیز فرموده‌اند که گروه وردپرس پارسی در تدارک پلاگینی برای مدیریت ازمون الکترونیکی است. اگر توضیح بیشتری ارائه شود موجب امتنان است. راستش دوست‌تر دارم که از تستا خلاص شوم و یکپارچگی وردپرس را حفظ کنم. متأسفانه سطح فنی قابل قبولی ندارم که اگر داشتم، در شکل‌گیری‌اش مشارکت می‌کردم.

    ارادتمند

  17. سلام خدمت عزیزان دل؛

    جسارت می‌کنم که این موضوع را مطرح می‌کنم، اما به دلیل پیش‌زمینه‌ای که در فعالیت‌های آموزشی و تولید محتوا داشته‌ام،‌ طرح مطالب آموزشی را به صورت کنونی اثربخش نمی‌دانم. حیف نیست، عمرتان را صرف می‌کنید و مطالب گران قدری می‌نویسید که می‌تواند خلایق را از مهلکه‌های فنی رها سازد، اما اثربخشی و کارآمدی لازم را ندارد. برای طرح این‌گونه مطالب که نیازمند آموزش‌های درست و درمان و با برنامه است،‌استفاده از ویکی می‌تواند چاره‌ساز باشد. استفاده از اسکرین‌شات‌ها و توضیح گام به گام به طور حتم نتیجه‌ای بهتر در پی خواهد داشت. به تصورم به جای صحبت درباره یک موضع بهتر است که اطلاعات‌مان را درباره آن موضوع به‌صورت تصویری ارائه کنیم.

    زیاده جسارت بود!

    • امتیاز 2
  18. سلام برادر؛

    حقیر نیز به دلایلی خاص، نیاز به انجام کاری مشابه برای پست‌ها و برگه‌ها دارم. راه اعمال تغییر در دیتابیس را از اساس توصیه نمی‌کنم، همان‌طور که کاربلدهای انجمن متذکر شده‌اند، یکپارچگی ساختار داده‌ها در وردپرس با تغییر دستی آی.دی‌ها از هم گسیخته می‌شود. توصیه می‌کنم چنین کاری را با قابلیت آدرس‌دهی سلیس (Permalink) انجام دهید. وردپرس الحمدلله چنین امکانی را فراهم کرده است و جالب این است که مورد قبول الگوریتم‌های سیستم‌های جستجوگرها هم هست. یکی دو ماه دیگر قرار است که در این‌باره تحقیق مفصلی انجام دهم. به گمانم پلاگین‌های درست و درمانی هم در این‌باره عرضه شده‌اند. چون نگشته‌ام، نمی‌توانم موردی را معرفی کنم. همان‌که گفتم را دنبال کن، شک ندارم همان خواهد شد که می‌جوئی!

    • امتیاز 1
  19. با سلام؛

    اول؛ پلاگین User Role Editor‌ برای کارهای دم‌دستی گزینه فوق‌اعاده‌ای هست.

    دوم؛ اگر پلاگین کامل‌تری می‌خواهید، پلاگین Advanced Access Manager را توصیه می‌کنم که سختی‌های کار با Role Scoper را ندارد، اما در همان حدود کارآمد است. با این پلاگین می‌توانید مدیریت کاملی بر دسترسی‌ به تمامی اجزاء بخش مدیریت و اجزاء قابل نمایش برای کاربران داشته باشید. یک چرخ کوچک که در پلاگین بزنید،‌دست‌تان می‌آید که با چه موجود جالب‌انیگزناکی مواجه هستید. این نکته متذکر می‌شوم که تنظیم قابلیت‌ها (capabilities) به دلیل مشکل جاوا اسکریپت قدری سخت بود که برای این کار از پلاگین فوق‌العاده سبک و تمیز Capability Manager استفاده می‌کنم. دیگر آنکه پلاگین دوم را باید اول نصب کنید تا گرفتارتان نکند.

    سوم؛ پلاگین Role Scoper فوق‌العاده است، اما عملیات نگهداری‌اش قدری مشکل و اعمال تنظیماتش قدری سخت است. ذیل مزیت‌های این پلاگین می‌توان به پشتیبانی کامل از پلاگین فوق‌اعاده Custom Post Type UI اشاره کرد. همین!

    • امتیاز 7
  20. با عرض سلام

    حضرت پارسا مرحمت فرموده و گزینه جستجو در دایرکتوری پلاگین‌های وردپرس را در بطن پست درج کرده، اما بهتر بود که یکی دو گزینه را به طور خاص معرفی می‌کرد. البته می‌دانم که نیت‌شان خیر بوده، اما از عزیزی که عضو هیأت مدیره انجمن است، قدری بیشتر انتظار می‌رود.

    پیش‌ترها مدتی را صرف جستجو و تست پلاگین‌های مرتبط با موضوع آموزش و آزمون الکترونیکی کردم و راستش منجر به نتیجه دلخواه نشد. یکی دو سالی از آن زمان می‌گذرد و شک ندارم که کیفیت پلاگین‌ها ارتقا یافته و می‌توان گزینه درست و درمانی پیدا کرد. البته یکی از دانشجویان دانشگاه آزاد پرند؛ اسکریپتی با نام تستا تدارک دیده که آن را یک سال پیش برای یکی از دوستان نصب کردم. چند وقت پیش که جویا شدم، اعلام رضایت کرد. نصبش فوق‌العاده ساده است، اما درباره شیوه، کیفیت و امینیت اسکریپ تستا نمی‌توانم اظهارنظر کنم. برای انجام کارهای فوری تا یافتن پلاگین مناسب در مخزن وردپرس گزینه بدی نیست.

    انشالله که دردی از مشکل‌تان دوا کند!

    • امتیاز 3
  21. با سلام خدمت عزیزان دل؛

    اول؛ بر روی کاغذ قاطبه پلاگین‌های امنیتی وردپرس فوق‌العاده هستند. پلاگین Exploit Scanner توسط جمعی از این‌کاره‌ها نوشته شده است و همانند دیگر پلاگین‌های امنیتی حساسیت زیادی به کد eval دارد.

    دوم؛ وب‌سایت sucuri.net از مراجع معتبر در زمینه یافتن کدهای مخرب در بطن وب‌سایت‌هاست که علی‌الظاهر امکاناتش را خیرات کرده و عملیات یافتن کدهای مخرب را مجانی انجام می‌دهد. همین وب‌سایت لطف کرده و بر سر وردپرسیان منت نهاده و پلاگینی با نام Sucuri Sitecheck malware Scanner منتشر کرده است.

    سوم؛ از پلاگین‌های دیگر هم می‌توانم نام ببرم، اما در عمل شرایط فرق می‌کند. چندی پیش با تروجانی باهوش و جسارتا سگ‌جان طرف بودم و که آرامش روانی‌ام را مطابق نمودار نمائی کاهشی مضمحل می‌کرد. محل اثرش را فایل function.php یافته بودم، اما از کجا، نمی‌دانستم. راستش از هیچ کد eval استفاده نکرده بود و احدالناسی هم درباره‌اش چیزی نمی‌گفت. تا اینکه پلاگین مهجور Threat Scan‌ را نا امیدانه و همین‌طوری استفاده و به‌سهولت به مقصود رسیدم.

    چهارم؛ یکی از رفتارهای امنیتی فوق‌العاده‌ای که در یکی از وب‌سایت‌ها اعمال کردم، خارج کردن اطلاعات دیتابیس از فایل config.php به محلی خارج از فولدر public_html بود. کار بامزه‌ای است که گفته می‌شود حتی اگر وب‌سایت‌تان از طریق وب هک شود، امکان دسترسی به اطلاعات حیاتی دیتابیس برای جناب هکر ممکن نیست، مگر اینکه ایشان لطف کرده از طریق سرور اقدام به هک کرده باشند.

    پنجم؛ این را بگویم و خلاص که به‌طور کلی؛ اهمیت نام نویسندگان پلاگین مانند قبل‌ها برایم اهمیت ندارد، نه اینکه از اساس فاقد اهمیت است نه، اما مصداق‌های متعددی دارم که نویسندگان غیرمهم، خروجی‌های فوق‌العاده‌ای عرضه کرده‌اند. حقیر که از ویرایشگر CKEditor بهره می‌برم، اما قاطبه دوستانی که از ویرایشگر نه چندان دلچسب TinyMCE استفاده می‌کنند برای توسعه امکانات پایه این ویرایشگر از پلاگین TinyMCE Advanced استفاده می‌کنند. به همین دوستان توصیه می‌کنم امکانات پلاگین جالب‌تر Ultimate TinyMCE را هم امتحان کنند که به زعم نگارنده این سطور، گزینه آدمیزادی‌تری است!

    همین؛‌

    زیاده جسارت بود و گفتم اولین نوشتارم در این انجمن چیز درست و درمانی باشد، بهتر است!

    • امتیاز 7
×
×
  • اضافه کردن...