رفتن به مطلب

mohamadnoore

عضو سایت
  • تعداد ارسال‌ها

    6
  • تاریخ عضویت

  • آخرین بازدید

نوشته‌ها ارسال شده توسط mohamadnoore

  1. در در 7/22/2017 at 22:01، Rustin گفته است :

    سلام، من یک سایتی تقریبا حدود 2 ماهه راه اندازی کردم و درباره رشته تخصصیم توش مینویسم.

    مشکلی که دارم اینه که بعد از گذشت دو ماه، طبق افزونه آمارگیرم، کل ورودی موتور جستجوم فقط 50 تا است. چرا؟

    Capture.PNG.629a804652b4c2e61e44e459c020c7b4.PNG

    دوستان من با مباحث سندباکس و پنالتی آشنا هستم و میدونم که فعلن سایتم توی سندباکس هست، ولی خب چه خبره دیگه؟ واقعا فقط 50 تا؟ اونم بعد از 2 ماه فعالیت و اونم با مطالب با کیفیت و اورجینال؟ کم کم دارم از نوشتن پشیمون میشم.

    + کارای سئو سایت رو با افزونه yoast انجام دادم و میدونم که کامل نیست ولی خب فعلن در همین حد میتونم.

    ++ کارای گوگل وبمستر رو همش رو انجام دادم، بدون مشکل و بدون خطا.

    Capture1.PNG.2aa67b0453cb8ebd3da5d11f36f566b5.PNG
    دوستان اگر موضوعی بنظرتون میرسه لطفا عنوان کنید، دیگه واقعا یه مقداری عجیبه!

    اینم آدرس سایتم: ww.ouroboros.ir

    سلام پس از برسی بنده . شما بک لینک های کمی دارید 

    2-سرعت بارگذاری سایت پایینه 

    3- احتمال زیاد از میزبانی وب استفاده می کنید یعنی چندین سایت بر روی یک ای پی ( واقعا در سئو تاثیر گذاره )

    4- لینک های شکسته رو چک کنید 

    5-فایل ربات تکس رو ویرایش و چک کنید . 

    6- مطالب رو کپی نکنید .

     

    دو ماه برای وب سایت شما با این موضوع کمه 

    من یه وب سایت دیدم واقعا منو متعجب کرد با نزدیک به 89 روز تا به الان روزانه 1500 بازدید داره و 980 مطلب نوشته نمودار الکسای این سایت هم جالبه kurd-download.com چون مال منه خخخ

  2. در در 2/21/2016 at 21:34، amiir گفته است :

    سلام

    یه افزونه هست بدون خون و خون ریزی این کار رو انجام میده

    البته فقط گزینه مربوط رو انتخاب کنید

    بعد از انجام کار هم میتونید افزونه رو حذف کنید

    سپاس

    https://wordpress.org/plugins/autoptimize/

    جوجو وقتی افزونه ای رو پاک می کنی تنظیمات برمیگرده 

  3. در در 5/17/2017 at 23:09، seo گفته است :

    سرویس های شبکه توزیع محتوای عمومی (CDN) رایگان

    به عنوان بهترین سرویس های رایگان می توان از سرویس CDN گوگل، سرویس CDN مایکروسافت، سرویس jsDelivr CDN ، سرویس cdnjs CDN و سرویس jQuery CDN نام برد.

    Google CDN

    سرویس شبکه توزیع محتوای گوگل یک سرویس جهانی برای محبوبترین کتابخانه های منبع باز JavaScript از جمله jQuery ، jQuery UI ، jQuery Mobile ، Dojo ، Prototype ، AngularJS ، MooTools ، SPF و بسیاری دیگر می باشد.

    به منظور بارگذاری کتابخانه jQuery از شبکه توزیع محتوای گوگل، کافی است کد زیر را در صفحه ی وب خود جاسازی نمایید:

    <script src=”https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.1.4/jquery.min.js”>

    </script>

     Microsoft CDN

    شبکه توزیع محتوای ماکروسافت نیز از کتابخانه های محبوب JavaScript از جمله jQuery, jQuery UI, jQuery Migrate, jQuery Mobile, Ajax Control Toolkit, Bootstrap, Globalize و بسیاری دیگر میزبانی می نماید. این سرویس CDN می تواند در بهبود عملکرد برنامه های Ajax بسیار موثر باشد.

    به منظور بارگذاری کتابخانه jQuery سرویس CDN ماکروسافت می توانید کد زیر را در صفحه ی وب جاسازی نمایید:

    <script src=”//ajax.aspnetcdn.com/ajax/jQuery/jquery-2.1.4.min.js”></script>

    jsDelivr CDN

    این سرویس ارائه دهنده ی یک شبکه توزیع محتوای منبع باز است که از ارائه دهندگان MaxCDN و CloudFlare CDN استفاده می نماید. از این رو می تواند بهترین عملکرد و زمان کار را ارائه نماید. این سرویس به توسعه دهندگان اجازه می دهد که از پروژه های شخصی خود میزبانی نمایند و همچنین ۱۲۰۰ پروژه میزبانی شده از جمله jQuery, Bootstrap و  Modernizr را به آنها ارائه می دهد. هیچ محدودیتی در مورد پهنای باند وجود نخواهد داشت و این سرویس امکان فعالیت کتابخانه های JavaScript، افزونه های jQuery و فریم ورک های CSS و … را فراهم می نماید.

    به منظور بارگذاری کتابخانه jQuery از سرویس jsDelivr CDN کافی است کد زیر را در صفحه ی وب جایگذاری نمایید:

    <script src=”//cdn.jsdelivr.net/jquery/2.1.4/jquery.min.js”></script>

    cdnjs CDN

    این سرویس یک شبکه توزیع محتوای رایگان است که توسط CloudFlare راه اندازی شده و صدها کتابخانه ی محبوب JavaScript و CSS از جمله jQuery, Bootstrap, Modernizr و … را شامل می شود.

    به منظور بارگذاری کتابخانه ی jQuery از cdnjs CDN ، می توانید کد زیر را در صفحه وب خود جاسازی نمایید:

    <script src=”https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/jquery/2.1.4/jquery.min.js”></script>

    jQuery CDN

    شبکه توزیع محتوای jQuery سرویسی است که توسط MaxCDN ارائه شده و از کتابخانه های مخصوص خود از جمله jQuery UI, jQuery Mobile, jQuery Code, jQuery Unit, jQuery Color و PEP میزبانی می نماید.

    برای بارگذاری کتابخانه jQuery از سرویس jQuery CDN می توانید کد زیر را در صفحه ی وب مورد نظرتان جاسازی  نمایید:

    <script src=”https://code.jquery.com/jquery-2.1.4.min.js”></script>

    سرویس های محبوب CDN پرداختی

    از جمله سرویس های محبوب CDN پولی می توان به CDN77, MaxCDN, Amazon CloudFront, BitGravity, Akamai, CDNetworks, CacheFly, EdgeCast, Limelight و Incapsula اشاره کرد.

    CDN77

    این سرویس یکی از بهترین شبکه های توزیع محتوا را ارائه کرده است و بر خلاف دیگر سرویس ها، هیچ محدودیتی برای تعداد سایت ها نداشته و پوشش بسیار عالی را فراهم کرده است. قیمت این سرویس از ۴۹$ برای هر ترابایت انتقال داده شروع می شود. نکته جالب در مورد این سرویس عدم نیاز به تغییر DNS یا پیکربندی های اختصاصی می باشد.

    MaxCDN

    MaxCDN یکی از محبوبترین سرویس های CDN است که علاوه بر پشتیبانی تمام وقت (۲۴/۷)، ویژگی هایی همچون SSLهای اشتراک گذاری شده ی رایگان ، ارائه آمارهای لحظه ای و درصد کارکرد ۱۰۰% را به ازای دریافت ۷۹ دلار برای هر ترابایت انتقال داده به مشتریان ارائه می نماید. همچنین این سرویس در صورت عدم رضایت شما تضمین می دهد که پول یک ماه را به شما برگرداند.

    Amazon CloudFront

    این سرویس رابط کاربری بسیار ساده ای دارد و به راحتی قابل استفاده است. این سرویس به منظور کار با Amazon Simple Storage Service و Elastic Computer Cloud بهینه سازی شده است. با استفاده از CloudFront شما تنها مبلقی را برای استفاده هایتان پرداخت می نمایید و میزان پرداخت از ۰٫۱۲ دلار به ازای هر گیگابایت انتقال داده آغاز می شود.

    BitGravity

    BitGravity اولین سرویس شبکه توزیع محتوا است که برای فایل های ویدئویی HD بهینه شده و با استفاده از این سرویس شما می توانید مطمئن باشید که انتقال داده ای بسیار باکیفیت خواهید داشت. زیرا این سرویس بیش از دیگر سرویس ها در سراسر دنیا سرور فعال دارد و ارتباطات بیشتری را برقرار می نماید.

    Akamai

    با استفاده از Akamai پوشش بسیار مطلوبی خواهید داشت و انتقال داده بی عیب و نقص خواهد بود. این سرویس در ۷۲ کشور صدها هزار سرور فعال دارد و با این شبکه می توانید با خیال راحت داده هایتان را به کاربران ارائه نمایید.

    CDNetworks

    این سرویس به بهترین شکل از مشتریان خود پشتیبانی می نماید و محتوای وب را با سرعتی بالا و با قابلیت اطمینان مناسب توزیع می نماید. این سرویس برای ویدئوهای جاری و فایل های دانلودی با حجم بسیار بالا و ذخیره تصاویر از عملکرد بسیار خوبی برخوردار است.

     

    CacheFly

    CacheFlyیک از قابل اعتماد ترین و سریعترین شبکه های توزیع محتوا است. این سرویس ۱۰ برابر سریعتر از دیگر سرویس های CDN می باشد و تمامی بسته های پیشنهادی استاندارد آن بصورت آزمایشی به مدت یک ماه به مشتریان بصورت رایگان ارائه می شود.

    EdgeCast

    این سرویس هم یکی دیگر از پرسرعت ترین و قابل اعتماد ترین سرویس های شبکه توزیع محتوا است و در حال حاضر به بیش از ۳ میلیون مشتری در سراسر دنیا خدمات ارائه می نماید.

    Limelight

    این سرویس عملکردی فوق العاده و دسترسی بسیار عالی را به شما پیشنهاد می کند. عملکرد سایت شما با این سرویس به هیچ گونه عیب و نقصی از طرف سرور دچار نخواهد شد. علاوه براین، با توجه به داشتن نرم افزارهای بر پایه ی cloud می تواند داده های ویدئویی را با سرعت بالا انتقال دهد. خدمات پشتیبانی سرویس Limelight بصورت ۲۴ ساعته در تمامی ۷ روز هفته به مشتریان ارائه می گردد.

    Incapsula

    این سرویس از کشینگ هوشمند و گزینه های کنترل حافظه پنهان (کش) استفاده می نماید. همچنین با استفاده از ابزارهای بهینه سازی شبکه و محتوا باعث می شود تا وب سایت های تحت پوشش آن از سرعت بسیار مطلوبی برخوردار شوند. در صورتی که از این سرویس استفاده نمایید می توانید مطمئن باشید که سرعت وب سایتتان ۵۰% افزایش خواهد یافت و پهنای باند مورد نیاز آن تا ۷۰% کمتر خواهد شد.

    KeyCDN

    KeyCDN یک سرویس قدرتمند است و به آسانی می توان از آن استفاده کرد. این سرویس از ویژگی هایی از جمله HTTP/2، سرویس رایگان Let’s Encrypt integration و آمارهای به روز و قابل دسترسی در لحظه برخوردار می باشد. قیمت ترافیک این سرویس پایین می باشد ( از ۰٫۰۴$ به ازای هر گیگابایت انتقال داده به بالا) و رفته رفته با افزایش مصرف شما فزایش می یابد.

     

    تقریبا تمامی سرویس های شبکه توزیع محتوا  به شما یک دوره استفاده آزمایشی رایگان ارائه می دهند تا به شما کمک کنند که دید درستی از آن سرویس ها پیدا کنید و دریابید که آیا سرویس انتخابی شما پاسخگوی نیازهایتان است یا خیر. برخی از این سرویس ها نیز به ازای ارائه خدمات قیمت ثابتی را از شما دریافت نمی کنند و شما باید بسته به میزان مصرفتان به آنها هزینه پرداخت نمایید.

    قبل از به کارگیری هر کدام از سرویس های یاد شده بهتر است ابتدا یک تحقیق جامع درباره آنها انجام دهید و به بازخورد های دیگر مشتریان در مورد عملکرد این سرویس ها توجه داشته باشید. از این طریق می توانید مطمئن شوید که سرویس مورد استفاده ی شما قابل اعتماد بوده و در عملکرد سایتتان خللی وارد نمی کند.

    راه های پیاده سازی یک شبکه توزیع محتوا

    بسته به پیچیدگی و اندازه ی وب سایتتان، راه اندازی یک سرویس شبکه توزیع محتوا می تواند مشکل باشد، اما پیاده سازی آن به طور کلی کار بسیار ساده ای است. ابتدا باید انتخاب کنید که CDN مورد استفاده ی شما باید چه منابع استاتیکی را پوشش دهد و سپس وب سایتتان را برای ارسال درخواست فایل های CDN پیکر بندی نمایید. این کار قطعا ساده ترین راه برای اجرای CDN است و شما می توانید شخصا بطور کامل آن را انجام دهید. دیگر راه های اجرای CDN شامل تغییر نام دامنه و اصلاح سوابق DNS می شود که اندکی سخت تر بوده و می تواند شما را سردرگم کند.

    نکات کلیدی که باید به ان توجه شود

    باید توجه داشته باشید که CDN ها اغلب توسط شبکه های ثالثی اداره می شوند. این شبکه ها باید دارای پشتیبانی مشتریان قابل قبولی داشته باشند تا در مواجهه با بد افزارها و قطعی های بالقوه، مشکل شبکه را برطرف نمایند. در صورتی که سرویس CDN از پشتیبانی مناسبی برخوردار نباشد برطرف نمودن مشکلات شبکه از عهده ی شما خارج خواهد بود و ممکن است حل این مشکلات نیاز به زمانی طولانی برای شما داشته باشد.

    یکی دیگر از مشکلات بالقوه در ارتباط با CDN ها می تواند هزینه های بیشتر برای نصب شبکه باشد. زیرا برخی از شبکه های ثالث که در بالا به آنها اشاره شد در ازای نصب از شما هزینه دریافت می نمایند. به هر حال در صورت پیچیده بودن مراحل نصب، شما برای نصب شبکه نیاز به راهنمایی این شرکت ها خواهید داشت و پرداخت این هزینه اجتناب ناپذیر خواهد بود.

    نکته دیگر که باید به آن توجه شود این است که اگر چه ممکن است یک شرکت تعداد زیادی سرور در سراسر دنیا داشته باشد اما ممکن است سرور های آن شرکت محدوده ی کشور شما را به خوبی پوشش نداده باشند. در این موارد بهتر است که تمامی منابع شما در سرور اصلی خودتان ذخیره شود.

    نتیجه گیری

    اگر چه سرویس های CDN نقاط ضعفی دارند که شما را ملزم به دقیق تر شدن در انتخاب می نماید اما مزایای استفاده از این سرویس ها آنقدر زیاد است که همواره کفه ترازو به سمت استفاده کردن از آنها سنگینی می کند. استفاده از سرویس های شبکه نوزیع محتوا منافع مهمی را برای وب سایت شما به همراه خوهد داشت و با استفاده از آنها می توانید هم عملکرد سایتتان را بهبود دهید و هم برخورد بهتری با مخاطبانتان داشته باشید.

    امیدوارم این راهنما شما را از اهمیت استفاده از  CDNها آگاه ساخته و فاکتورهای مهم برای انتخاب بهترین سرویس CDN را به شما آموخته باشد. شما می توانید با توجه به نکات ذکر شده در این راهنما با توجه به نیازهای وب سایتتان بهترین سرویس CDN را برای موفقیت در کارتان انتخاب نمایید.

    من می تونم با چک کردن سایت و انجام تغییرات سرعت سایت رو خیلی بالا ببرم و درصورت راضی بودن شما از کار هزینه ای از شما می گیرم 09030852600

  4. در در 6/23/2017 at 13:35، kambiz619 گفته است :

    سلام سایت من با وجود اینکه کاملا بهینه ست سرعت لودش پایینه (حجم بارگذاری صفحه 300 کیلو بایت تعداد درخواست ها 30 تا که واقعا کم هستش)
    جالب اینجاست که با بازدید بالایی هم که دارم ( 12 هزار آی پی ) فقط تا 10 درصد منابعم اشغال میشه .
    با ابزارها که تست میکنم معمولا Response Server پایین هست و باعث افت در سرعت لود میشه

    https://gtmetrix.com/reports/nakaman.ir/BSL814QD

    ببینید تو قسمت waterfall اولین ریکوست Get Nakaman.iR و آخرین ریکوست Get 2 باعث این اختلال شده دلیل کند بودن این دو Request چی میتونه باشه ؟ سرور ؟ قالب ؟ افزونه ....

    اینو هم بگم من افزونه زیاد ندارم 4 افزونه معتبر استفاده میکنم .

    تو گوگل آنالیز هم لود پیج کلی سایت من بصورت میانگین روزانه 8 ثانیه هست .

    دوستان راهنمایی کنید کمک بزرگی به من کردید چون این امر بشدت جلوی افزایش بازدید سایت منو گرفته 

    ممنون میشم تجربه هاتون رو در میون بگذارید.

     

    سلام من می تونم براتون چک کنم و یه هزینه ای می گیرم در صورت موفق بودن کارم در افزایش سرعت سایت شما 09030852600 

  5. در در 7/3/2015 at 08:15، Farshad گفته است :

    سلام دوستان

    من حدود یک سال سایتم در سرورهای داخل ایران بود ( hostiran.net ) ولی با بزرگتر شدن سایت و افزایش بازدید ها هزینه های سایت هم افزایش پیدا کرد و مجبور شدم به سرورهای خارج از کشور انتقال بدم ( netafraz.com ) که هزینه ها کمتر بشه.

    خوب با انجام این کار کمی افت سرعت عادیه ولی احساس میکنم سرعت سایتم خیلی خیلی کم شده جوری که اصلا قابل مقایسه با قبل نیست .

    سرعت سایت رو در gtmetrix تست کردم به page speed گرید A داد و به YSlow گرید C و این لینک نتایجش :

    http://gtmetrix.com/...ix.com/iA1r2KAx

    خوب طبق این نتیجه باید سرعتش بالا باشه ولی واسه من اینجوری نیست.

    در gtmetrix زمان لود سایت رو زده 5.5 ثانیه ولی من خودم با اینترنت 2 مگ که سایت رو باز میکنم حدود 40 ثانیه طول میکشه تا بیاد بالا.

    این آدرس www.veranix.com

    ممکنه شما هم یه سر به سایت بزنید و ببینید سرعتش به نظر شما چطوره؟

    و اگه کمه چه راهکارهایی برای افزایش سرعت پیشنهاد میکنید ؟

    از قالب GoodNews وردپرس استفاده میکنم ( به اسم اورجینال خریدمش )

    پلاگین های W3 Total cache و Gzip رو هم برای افزایش سرعت استفاده میکنم ولی با این حال به نظرم خیلی سرعت لود سایت کمه .

    پیشاپیس ممنون بابت راهنماییتون

    سلام من با مبلغ 15000 تومان تضمینی سرعت سایت شما را افزایش می دهم 09030852600

×
×
  • اضافه کردن...