رفتن به مطلب

reportday

عضو سایت
  • تعداد ارسال‌ها

    50
  • تاریخ عضویت

  • آخرین بازدید

  • روز های برد

    2

نوشته‌ها ارسال شده توسط reportday

  1. سلام

    ما هم این تجربه بد را داشتیم و استفاده از آژانس های تبلیغاتی را توصیه نمی کنیم.

    جدای از دقیق نبودن آمار کلیک ها و سنگین شدن سایت؛ هر بنری هم که دلخواه آنها باشد روی سایت نمایش داده می شود.

    دقیقاً ما تا قبل از عید، بنرهای صباویژن را نمایش می دادیم، که به مدت 4 روز یکی از بنرهای پرتکرارشان مشکل داشت. نه تنها موجب جلوه زشت و پیغام خطا روی سایت شده بود، بلکه با کلیک روی آن بنر، به صفحه 404 می رفت و پول هم نمی انداخت!!

    • امتیاز 2
  2. یکی از هیجان انگیزترین مسائل در مورد تماس صوتی تلگرام برای کاربران ایرانی رایگان بودن آن است، اما واقعاً این تماس های صوتی برای شما رایگان می افتد؟ جواب هم منفی است و هم منفی نیست!

    در واقع درست است که شما هزینه ای در خصوص ارتباط صوتی پرداخت نمی کنید، اما باید هزینه اینترنت مصرفی را برای برقراری این تماس پرداخت نمایید. البته نمی توان برای هر تماس با تلگرام نرخ دقیقی از مصرف اینترنت در نظر گرفت، چرا که کیفیت تماس صوتی در این مقدار تاثیرگذار است؛ اما بطور میانگین در آزمایشی که با اینترنت قابل قبول و به مدت یک دقیقه صورت گرفته، حدود 360 کیلوبایت حجم اینترنت مصرف شد که شامل 200 کیلوبایت صدای ارسالی و 160 کیلوبایت صدای دریافتی است.

    نتیجه این آزمایش نشان می دهد که تماس صوتی با تلگرام مقدار کمی به صرفه تر از تماس با موبایل بوده، اما به هیچ وجه رایگان محسوب نمی شود.

    حالا اگر شما از اینترنت های نامحدود استفاده می کنید و یا در محیط کار خود اینترنت دارید، مسلماً تماس صوتی تلگرام برای شما رایگان محسوب می شود. به عنوان مثال ما در پورتال یو سی، ماهانه حدود 200 هزار تومان بابت هزینه اینترنت نامحدود ADSL پرداخت می کردیم و هزینه ای جداگانه نیز برای قبض های تلفن پرداخت می شد؛ اما حالا با تماس صوتی تلگرام، هزینه اینترنت مان ثابت مانده و هزینه تلفن به شدت کاهش یافته است. اینترنت های ادارجات نیز که دیگر جای خود را دارد!

    همچنین شما می توانید با رفتن به بخش تنظیمات تلگرام وارد Data and Storage Settings شده و گزینه Use Less Data را فعال کنید. این فعالسازی باعث می شود صدای ارسالی از 200 کیلوبایت به 160 کیلوبایت کاهش پیدا کند تا مصرف مقداری پایین بیاید. البته به تبع آن، شما شاهد کاهش کیفیت صدا نیز خواهید بود.

  3. مطمئناً افزونه های دیگر هم هست. یادم می آید چند سال پیش آنها را امتحان کردم و به نظر من بهترین افزونه در زمینه کاهش حجم تصاویر  WP Smush بود و از آن زمان به بعد تنها از این افزونه استفاده می کنم.

    البته من ابتدا تصاویر را با فتوشاپ بهینه کرده و پس از آپلود، با  WP Smush هم کمی دیگر بهینه می شوند.

  4. سلام

    کاملاً طبیعی است. سایت شما 222 درخواست و حدود 5 مگ حجم دارد!

    بزرگترین مشکل سایت شما هم تصاویر بسیار پر حجم آن است. به عنوان مثال این تصویر شما http://hjnkala.com/wp-content/uploads/2016/07/2-54.gif حدود 1.5 مگ حجم دارد. حالا جالب است بدانید که وب سایت یو سی (https://youc.ir/) با 79 درخواست تنها 1 مگ حجم دارد، یعنی حجم یک تصویر شما از حجم کل یک سایت بیشتر است.

    برای حل مشکل تان باید در ابتدا روی کاهش حجم تصاویرتان اقدام کنید.

    البته بعد از کاهش حجم تصاویر، سعی کنید تعداد درخواست های CSS و... را نیز کاهش دهید.

  5. سلام

    در یک یا چند تصویری که در سایت تان استفاده کرده اید آدرس آن را به صورت http نوشته اید. آن را پیدا کنید و به https تغییر دهید رنگ قفل سبز می شود.

    الان که سایت تان بالا نمی آید، وگرنه به شما می گفتیم که باید کدام آدرس ها را درست کنید.

  6. در 1 ساعت قبل، iWhost گفته است :

    برای بررسی دقیق خدمات یک سرویس دهنده بهترین کار تهیه سرویس با دوره ماهانه جهت ارزیابی خدمات ارائه شده است ارزیابی که خودتان انجام میدهید مطمئنا بهترین ملاک برای شما هست.

    سلام

    با این صحبت شما موافق نیستیم چون اولاً همه سوالات و مشکلات شما در طول یک ماه بروز می کند و یک ماه زمان مناسبی برای بررسی نیست. دوم اینکه تغییر مداوم هاست نیز موجب قطع شدن موقتی سایت می شود و برای سئو سایت نیز مناسب نمی باشد.

    • امتیاز 1
  7. خیلی ساده می شود هر فردی که آدرس سایت شما را در مرورگر خود وارد کند و بخواهد سایت شما را ببیند، باید این تعداد درخواست از سرور سایت شما فراخوانی شود تا سایت برای آن فرد در مرورگر باز شود. به عنوان مثال زمانی که شما در صفحه ی اول سایت تان 10 عکس داشته باشید، هر کدام از این عکس ها می شوند یک درخواست. بنابراین هر چه عکس های بیشتری در سایت تان استفاده نمایید، تعداد درخواست ها از سرور بیشتر می شود.

    حالا هر چه تعداد این درخواست ها و حجم آنها کمتر باشد، سایت شما زودتر لود می شود

    • امتیاز 1
  8. مهم ترین مشکل سایت شما تعداد درخواست های آن است که 179 درخواست به سرور ارسال می شود. این تعداد درخواست جدای از اینکه باعث افزایش حجم سایت تان می شوند، سرعت لود آن را نیز پایین می آورند.

    در ضمن همانطور که مشخص است شما از افزونه کش W3 استفاده می کنید. به قسمت browser cache بروید و تیک Prevent caching of objects after settings change را بر دارید تا یکی از اساسی ترین مشکلات سایت تان حل شود.

    همچنین به دلیل تعداد زیاد عکس های سایت تان افزونه WP Smush را هم نصب کنید. پس از نصب از قسمت رسانه، روی نام آن کلیک کنید و سپس روی Bulk Smush Now کلیک نمایید تا تا حدودی عکس های سایت تان نیز بهینه شوند. با این کار در حد چشمگیری حجم سایت پایین می آید و سرعت لود آن بالا می رود.

    در ضمن افزونه های غیر ضروری را نیز غیر فعال و حذف کنید.

  9. سلام

    در صورتی که از هاست اشتراکی استفاده می کنید؛ مشکل از IP سرورتان است.

    به عبارتی IP سرورتان به عنوان اسمپر برای سرویس دهنده شناخته می شود.

    از طرفی طبیعی است، چون در هاست اشتراکی تعدادی سایت از یک IP استفاده می کنند و کافی است که فقط یکی دو سایت ارسال اسپم داشته باشند.

  10. سلام

    کدهای مختلفی در این فایل می تواند قرار بگیرد. بنابراین فایل من شاید مناسب سایت شما یا هزاران سایت دیگر نباشد.

    عمومی ترین کد، کدهایی است که دوست مان بیان ariaieboy کردند.

    اگر موضوع سایت تان را بیان کنید، بیشتر می توان شما را راهنمایی کرد که چه کدهایی برای سایت شما می تواند مناسب باشد.

    • امتیاز 2
×
×
  • اضافه کردن...