رفتن به مطلب

تخته امتیازات


مطالب محبوب

در حال نمایش مطالب دارای بیشترین امتیاز در 09/05/93 در پست ها

  1. 4 امتیاز
    سلام چون از سرور گوگل لود میشه شما نمی تونید کاری کنید که سرعت لودش زیاد شه ... اما می تونید فایلش رو دانلود کنید روی سرور خودتون قرار بدید و لینک به سرور خودتون بدید
  2. 4 امتیاز
    ساده است کد زیر به htacess اضافه کنید : Options -Indexes
  3. 3 امتیاز
    افزونه EDD - Partial Downloader نسخه 0.4 آزمایشی همونطور که قولش رو به دوستان دادم بودم، بالاخره این افزونه رو دانلود کردم. خیلی از کاربران edd، میخوان فایل هایی با حجم های بالا فروش بگذارند و علاوه بر این قصد دارند قابلیت ادامه دادن دانلود (یا pause کردن فایل) را هم بدون آشکار ساختن آدرس واقعی فایل داشته باشن. متأسفانه این امکان در EDD به صورت پیش‌فرض مقدور نبود. اما حالا ممکن است! این پلاگین، فانکشن دانلود EDD را پیشرفته تر می‌کند، به فایل‌ها قابلیت ادامه دادن و یا ایست دانلود می‌دهد + شما می‌توانید سرعت دانلود را در چهار حالت (کم، متوسط، زیاد و خیلی زیاد) تنظیم کنید. قرار بود این پلاگین بر روی GitHub قرار بگیرد که به لطف دوستان وردپرسی، بر روی خود مخزن وردپرس قرار گرفت. نحوه نصب: پلاگین را نصب کنید. سپس وارد پیکربندی EDD، تب متفرقه شوید. گزینه «دانلود قابل‌ادامه‌دادن» را فعال کنید. همچنین می‌توانید سرعت دانلود را هم تنظیم کنید. پرسش و پاسخ‌های برخی دوستان: - چرا با استفاده از این پلاگین، هنگام دانلود فایل بیش از 10 کانکشن نمی‌سازد؟ پاسخ: به پیکربندی PHP و سرور شما + سرعت دانلود کاربر شما بستگی دارد. برای کانکشن‌های بیشتر، سرعت را هم بیشتر کنید. - من استفاده کردم، اما فایل‌ها قابلیت Resume ندارند. چرا؟ پاسخ: این افزونه در حال حاضر در حالت آزمایشی است و روی سرورهای Apache و litespeed تست شده است، در صورت وجود مشکل، در فروم‌های وردپرس مشکل خود را مطرح کنید یا با ایمیل info@eddpersian.ir مکاتبه کنید. - سرعت دانلود کمتر سرعت معمولیست؟ پاسخ: PHP برای تحویل فایل به کلاینت محدودیت‌هایی دارد، به همین دلیل سرعت دانلود فایل از طریق این افزونه کمتر از سرعت معمولیست. دانلود افزونه از مخزن رسمی SVN
  4. 2 امتیاز
    سلام ترجمه 2 حالت داره 1. موقع ارسال مطلب، شما به ازای هر زبان محتوای جداگانه وارد کنید. این روش چون ترجمه دست خودتونه کیفیت بهتری داره. با این کار خود سایت شما اون /fa یا /ar رو به زبان ها مختلف اختصاص میده. میتونید استایل ویژه درنظر بگیرید تا موقع تغییر زبان، از استایل متفاوتی استفاده بشه... اینکه جداگونه وردپرس نصب کنید، شاید به هدف برسید اما راه درستی نیست. 2. شما مطلب رو ساده و در یک زبان بزارید و ترجمه رو بعهده مترجم گوگل بزارید. با یه افزونه میشه به راحتی این کار رو کرد اما خب کیفیت خوبی در نهایت حاصل نمیشه
  5. 2 امتیاز
    جفت کارها کدنویسی می خواهند من فقط می تونم راهنمایی کنم مابقیش را باید با جستجو در انجمن بیابید و خودتون انجامش بدید اگر تمام مطالبتون رو فیدخوان بیاره می تونید کدهای news.php را در صفحه single.php قرار بدید در اینصورت هم نیازی نیست که نشانی دستکاری بشه و هم اینکه عنوان را می شه با توابع استاندارد حلقه احضار کرد فقط در کدهای داخل news.php باید مقدار src در frame ای که الان <?php echo $u;?> هست را به <?php $syndication_permalink = get_post_meta($post->ID, 'syndication_permalink', true); echo $syndication_permalink; ?>"> تغییر بدید و title را هم می تونید با تابع مستقیم <?php the_title();?> احضار کنید ولی اگر بجز فیدخوان در سایتتون مطالبی دیگه هم دارید که می خواهید در single.php عادی سایت باز بشند قضیه فرق می کنه
  6. 2 امتیاز
    سایت خبرگیر ۱۰۰ گیگ پهنای باند ماهیانه داشت قبلا از این ۱۰۰ گیگ ، ۶۰ گیگ توسط روبات ها مصرف میشد از این ۶۰ گیگ ، ۵۰ گیگ توسط ربات گوگل مصرف میشد تنهایی کاری که میشه کرد ، همونطور که سید رضای عزیز گفتند اینه که حجم سایت رو پایین بیارید که پنهای باند کمتری مصرف بشه. در ضمن من یه بار بلاک کردم ربات ها رو ، نتیجه اش شد 3.000.000 صفحه no found و no access تو گوگل وبمستر !!!
  7. 2 امتیاز
    نمونه با php <?php $content = $post->post_content; $content = str_replace('وردپرس پارسی','<a href="http://wp-parsi.com">وردپرس پارسی </a>', $content); echo $content; ?>
  8. 2 امتیاز
    نمونه با جی کوئری $(document).ready(function() { $(".post").filter(function() { var html = $(this).html(); var new_html = html.replace(/وردپرس پارسی /gi, '<a href="http://wp-parsi.com">وردپرس پارسی</a> '); $(this).html(new_html); }) });
  9. 1 امتیاز
    سلام دوست عزیز به انجمن خوش آمدید تصاویر شاخص مشکلی نداشتند ...!
  10. 1 امتیاز
    مشکله هدرتون اینه که دایو ها سر جای خودشون قرار ندارن و اشتباهی قرار گرفتن و استایل دادید بهشون و کلا مشکل داره کد نویسیه قالبتون
  11. 1 امتیاز
    کدهای قالب خیلی مشکل داره. .post { background-color: rgba(255,255,255,0.3); border: 1px solid #aaa; display: block; border-radius: 3px; margin-top: 20px; width: 480px; } به صورت زیر قرار بدید. footer میاد پایین ، اما پست ها به هم میریزند...
  12. 1 امتیاز
    حتما افزونه درست تنظیم نیست ... از تنظیمات افزونه یه بکاپ بگیرید و سپس این فایل تنظیمات رو آپلود کنید. من قبلا از این تظیمات استفاده میکردم و همچین مشکلی نداشتم. w3-total-cache-config.php
  13. 1 امتیاز
    سرعت سایتتون واقعا عالیه جریان آیکن های سایت که با jquery بود ، چی هست ؟؟؟ خیلی زیبا بود.
  14. 1 امتیاز
    کش مرورگر رو خالی کنید یا از طریق افزونه تمامی کش ها رو پاک کنید
  15. 1 امتیاز
    اون سایت مپی که باز نمیشه ، اخرش اینا رو اضافه داره <!-- Performance optimized by W3 Total Cache. Learn more: http://www.w3-edge.com/wordpress-plugins/ Database Caching 24/28 queries in 0.013 seconds using disk Served from: game.balyan.ir @ 2014-07-31 19:55:43 by W3 Total Cache --> افزونه W3 Total Cache رو یه چک کنید ، غیرفعال و ...
  16. 1 امتیاز
    سلام دوست عزیز میتونید از این افزونه استفاده کنید و مطالب از دست رفته رو دوباره بازیابی و به صورت خودکار منتشر کنید من خودمم دارم ازش استفاده میکنم واقعا مفید و عالیه ... http://wordpress.org/plugins/wp-missed-schedule/
  17. 1 امتیاز
    سلام دوست عزیز اگر بر روی این پوشه رمز بذارید کاربرها نه میتونن ثبت نام کنن و نه میتونن بدون داشتن رمز اون وارد بشن اما اگر اون رو تغییر نام بدید (که بنده به شخصه اصلا پیشنهاد نمی کنم) فکر کنم آدرس صفحه ثبت نام و ورود تغییر میکنه موفق باشید
  18. 1 امتیاز
    سلام، بله امکان پذیر است. پیشنهادهاتون در رابطه با EDD رو میتونید پ.خ کنید. با تشکر.
  19. 1 امتیاز
    من این کار رو با افزونه ترانسپاش کردم. http://game.balyan.ir/ http://game.balyan.ir/fa http://game.balyan.ir/ar اما چند تا مشکل داره: 1- کیفیت خوب نیست 2- حجم زیادی از اینترنت رو مصرف میکنه 3- در صورتی که 2 پست رو با هم ارسال کنید یا چند پست رو پشت سر هم ارسال کنید، به سرور بسیار فشار وارد میکنه و فایروال هم آی پی شما رو مسدود میکنه
  20. 1 امتیاز
  21. 1 امتیاز
    شما میخواهید از یک فایل رسانه برای 2 وردپرس استفاده کنید ؟ روش زیر تست کنید » http://www.wpbeginner.com/wp-tutorials/how-to-change-the-default-media-upload-location-in-wordpress-3-5/ http://www.inkthemes.com/how-to-change-media-upload-folder-path-in-wordpress-3-5/02/
  22. 1 امتیاز
    سرعت سایت عالیه و قالب خیلی زیبایی داره (اگه هدر رو هم با کد پیاده سازی کنید عالی میشه) در هنگام ارسال پست، تصاویر رو فشرده سازی کنید سعی کنید از تصاویر تبلیغاتی کم حجم استفاده کنید: http://web.balyan.ir/?p=1171 اگه هم کسی خواست توی سایتتون تبلیغات بزاره، حتما سایز تصویر تبلیغاتی اون رو ببینید. چون ممکنه تصویر سنگین باشه و همه درآمد رو خرج پهنای باند کنید
  23. 1 امتیاز
  24. 1 امتیاز
    از این آموزش استفاده کنید : http://blog.teamtreehouse.com/create-ajax-contact-form
  25. 1 امتیاز
    این فانکشن رو تست کنید ببینید براتون فیلد جنسیت اضافه میشه یا ن functions(1).php
  26. 1 امتیاز
    http://forum.wp-parsi.com/topic/4656-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%A8%D8%A7-google-xml-sitemaps/
  27. 1 امتیاز
    روش دیگه هم اینکه فایل php بدون متن و با اسم index.php توی فولدرهایی که نمیخواید محتویاتش نمایش داده بشه آپلود کنید.
  28. 1 امتیاز
    سلام قسمت ابزارها » برون ریزی و بعد در اون یکی وردپرس ابزار ها » درون ریزی
  29. 1 امتیاز
    شما باید تو تنظیماتتون اجبار به بازنویسی و بزنید . اگه هم خواستید کد <?php wp_title(); ?> اضافه کنید که نیاز نیست . تو header.php سایتتون بین تگ head اضافه کنید
  30. 1 امتیاز
    ممنون. البته اون رو استفاده کردم و مشکل حل نشد!
  31. 1 امتیاز
    راه های زیادی هست من خودم از تصاویر سایت شروع کردم ماهیانه 170 گیگ پهنای باند مصرف میکردم. اما با کم کردن حجم تصاویر قالب، به 80 گیگ در ماه رسید تصاویر مهم قالب که فرمت png دارن رو توی لینک زیر کم حجم کنید و دوباره آپلود کنید http://tinypng.com/ تصاویر سایتتون رو جداگانه در یه ساب دامنه به نام img.site.ir آپلود کنید که در آینده با مشکل مواجه نشید با استفاده از سایت gtmetrix میتونید مصرف پهنای باند رو به شدت کاهش بدید
  32. 1 امتیاز
    شما باید ببینی خودت با کدوم راحت تری، از نظر من 15 جوابگو هست! حالا نظر شما ممکن با من تفاوت داشته باشه در ضمن اینم بگم لپ تاپ هرچی جمع و جور تر باشه قشنگ تره و سایز 19 واسه جا به جایی یکم مشکل سازه
  33. 1 امتیاز
  34. 1 امتیاز
    معمولا از اولی استفاده میکنن
  35. 1 امتیاز
    بیایید قدم به قدم جلو بریم: تمام تغییراتی که برای این‌کار دادید رو به حالت اول برگردونید. آیا در اینصورت فایل فانکشن و سایت بدون خطا عمل می‌کند؟ اگر بلی: پلاگین زیر را در پوشه‌ی پلاگین‌ها قرار دهید و از پنل وردپرس آن‌را فعال کنید. اگر نه: فایل فاکشن رو اینجا پیوست کنید. (نه اینکه کدها رو کپی کنید) پلاگین: gender.php
  36. 1 امتیاز
    یک راه اینه که یک کلاس مثلا با نام red توی css بزارید به این شکل .red{ color : red } یک زمینه دلخواه بزارید مثلا با نام color سپس در حلقه ها ، چک کنید اگر زمینه دلخواه موجود بود ، کلاس red به اون المان اضافه بشه. اگر رنگ های بیشتری خواستین ، می تونید نام زمینه دلخواه رو به عنوان رنگ در نظر بگیرید .
  37. 1 امتیاز
    سلام دوستان من یک قالب تقریبا فروشگاهی طراحی کردم و فقط میخوام به ووکامرسی تبدیل بشه سقف بودجه ام 50 تومنه اگه کسی هست بهم پ.خ بده چون چیزه خاصی نمیخوام با تشکر
  38. 1 امتیاز
    سلام دوستان کسی میتونه سایتی مشابه http://parsinews.ir طراحی کنه یا راه حلی واسه این کار بگید انجام بدم ممنون
  39. 1 امتیاز
    اگر مشکلی داشته باشه که آپدیت نمیدن بیرون ! هر افزونه ایی که قراره آپدیت بشه قبلش کلی به صورت بتا تست میشه و بعد به صورت پابلیک منتشر میشه .
  40. 1 امتیاز
    با همان شخصی که دستی اضافه کرده، درمیان بگذارید. افزونه را بنویسیم، توسعه بدهیم ولی دیگران وب سرویس هایشان را اضافه کنند و مشکلاتش را به سوی ما بفرستند، اصلاً کار منصفانه ای نیست! وب سرویس هایی که به صورت اصلی به افزونه اضافه میشوند، شامل پشیبانی خواهند بود.
  41. 1 امتیاز
    عزیز بنر فلش من خودم در حالت عادی زیر 40 تومن نمیزنم و هیچ جا هم کار خوب زیر 30 نیستش الان آقای عیوضی 200 تومن میگیرن و همچنین سایر دوستان فکر میکنم شما با بنر گیف اشتباه گرفتین
  42. 1 امتیاز
    باسلام بر تمامی دوستان بنده قصد طراحی بنر تبلیغاتی فلش با 20 تومن رو دارم بنر هایی که طراحی میکنم بدون کاراکتر (شخصیت کارتونی) هستش که اگر کسی نیاز داره باید 15 هزار تومان بیشتر بده برای مشاهده ی نمونه کار ها به لینک رو به رو مراجعه کنید : www.rahadesigner.ir/portfolio-flash.html برای اطلاعات بیشتر پ.خ دهید
  43. 1 امتیاز
    این یکی درست شد بسیار بسیار سپاس گذارم خیلی ممنون
  44. 1 امتیاز
    <ul> <?php $catTerms = get_terms('product_cat', array('hide_empty' => 0, 'orderby' => 'ASC', 'child_of'=>'28')); foreach($catTerms as $catTerm) : ?> <?php $thumbnail_id = get_woocommerce_term_meta( $catTerm->term_id, 'thumbnail_id', true ); // get the image URL $image = wp_get_attachment_url( $thumbnail_id ); ?> <li><a href="<?php bloginfo('url');?>/?cat=<?php echo $catTerm->ID;?>"><img src="<?php echo $image; ?>" width="152" height="245"/><?php echo $catTerm->name; ?></a></li> <?php endforeach; ?> </ul>
  45. 1 امتیاز
    کوئریش رو یافتم از یه سایت خارجی <ul> <?php $catTerms = get_terms('product_cat', array('hide_empty' => 0, 'orderby' => 'ASC', 'child_of'=>'28')); foreach($catTerms as $catTerm) : ?> <?php $thumbnail_id = get_woocommerce_term_meta( $catTerm->term_id, 'thumbnail_id', true ); // get the image URL $image = wp_get_attachment_url( $thumbnail_id ); ?> <li><img src="<?php echo $image; ?>" width="152" height="245"/><div class="tit-cat"><?php echo $catTerm->name; ?></div></li> <?php endforeach; ?> </ul> لینک نداره به چند روش لینک گذاشتم ولی نشد چجوری لینک بزارم روش ؟ ممنون
  46. 1 امتیاز
  47. 1 امتیاز
    سلام. با اجازه ی اساتید، پیشنهاد می کنم به سایت زیر سری بزنید، ریز تمام اطلاعات سایتتون رو میتونید اونجا ببینید. tools.pingdom.com
  48. 1 امتیاز
    درسته حذفش کرده ولی اینطور که برمی آد کار رو راحت تر کرده اولا رنگ پس زمینه به تناسب رنگ فونت انتخاب می شه و ثانیا با استایل دادن به آی دی disqus_thread می تونید از فایل استایل بندی شخصیتون به کد استایل بدید الان اگر می شه این کد را تست کنید #disqus_thread { font-family:tahoma !important; direction:rtl !important; } من امشب دیگه توان ندارم ولی اگر حالش بود این صفحه را هم بخوانید http://help.disqus.c...pearance-tweaks
  49. 1 امتیاز
    این مرجع رو مطالعه کنید تا هر جور دوست دارید دسترسی بدید : http://wp.tutsplus.com/tutorials/how-to-disable-the-admin-bar-in-wordpress-3-3/
  50. 1 امتیاز
    سلام کدهای زیر در فایل فانکشن باید قرار بگیرن: حذف نوار مدیر برای کاربران بجز مدیر: /* Disable the Wordpress Admin Bar for all but admins. */ if (!current_user_can('administrator')): show_admin_bar(false); endif; حذف نوار مدیر برای همه : /* Disable the Wordpress Admin Bar for everyone. */ show_admin_bar(false);
×
×
  • اضافه کردن...