برترین های انجمن


Popular Content

نمایش ارسال هایی با بیشترین امتیاز در 09/05/93 در پست ها

  1. 55 points
    سلام خب امیدوارم که حالتون خوب باشه آموزش رو ادامه میدیم : تو قسمت قبل ما هدرمون رو آماده کردیم و با توابعی مثل wp_head آشنا شدیم و تونستیم قسمت هیدر سایتمون رو طراحی کنیم اما توی هیدر معمولن لوگو و یه فرم جستجو هستش که برای قرار دادن اونا باید اینطوری عمل کنیم : برای خود هدر از تگ header استفاده کردیم حالا در این تگ یک div باز میکنیم و کلاس اون رو logo میزاریم به شکل زیر : <div class="logo"></div> یک لوگو طراحی میکنیم ( در آخر ضمیمه میکنم کا برای اینکه توی وبسایتمون بتونیم تصاویر رو استفاده کنیم باید در شاخه پوستمون یک پوشه به نام images ( اسمش مهم نیست) درست کنیم و عکس هامون رو در داخل اون بزاریم فایل لوگو که طراحی کردید رو در داخل این پوشه بزارید و در فایل css به اون استایل میدیم تا در وب نمایش داده بشه به این صورت : .logo{ background: url('images/logo.png') no-repeat; width:230px; height:110px; float:right; margin:15px 0 0 0; } همونطور که در کد میبینید ما عکسمون رو بهش معرفی کردیم و با خاصیت float:right اون رو به سمت راست بردیم حالا فایل هارو ذخیره کنید و سایت رو مشاهده کنید که اگر درست انجام داده باشید باید به شکل زیر نمایان بشه : خب تا اینجا لوگومون رو هم در هدر قرار دادیم حالا میریم سراغ فرم جستجو که یکی از مهمترین قسمت های یک سایت به حساب میاد : برای شروع به خود وردپرس مراجعه کنید و آشنا بشید تا توضیح بدم : http://codex.wordpress.org/Function_Reference/get_search_form خب توی صفحه به صورا کامل با نمونه و کد آماده توضیح داده شده که خیلی سادست و چیزی نداره و همش برمیگرده به html و توضیح نمیخواد به صورتی که گفته ما هم استفاده میکنیم قبلش شما باید در header.php مکان قرارگیری فرم جستجورو مشخص کنید برای این کار یک div در داخل تگ header ایجاد میکنیم و اسم اون رو search میزاریم : <div class="search"> </div> حالا باید به این کلاسمون استایل بدیم من به این صورت استایل دادم که بره سمت چپ قرار بگیره : .search{ width:310px; float:left; margin:105px 0 0 0; } کد خیلی سادست و نیاز به توضیح نداره حالا باید فرم جستجو رو داخل این قسمت بزاریم ( طبق همون بالا میتونید نحوه نوشتن فرم رو ببینید ) کدی که من استفاده کردم به این صورت هست : <form method="get" id="searchform" action="<?php bloginfo('home'); ?>/"> <div><input type="text" size="18" value="<?php echo wp_specialchars($s, 1); ?>" name="s" id="s" placeholder="جستجو ..."/> <input type="submit" id="searchsubmit" value="Search" class="submit_input" /> </div> </form> خب فرممون به همین شکل زیاد جالب نیست و میایم یه کم بهش استایل میدیم تا بهتر بشه استایلی که من بهش دادم به این شکل هست : .search input[type="text"]{ border:1px solid #ccc; width:250px; padding:3px 5px; } .search input[type="submit"]{ background:#7ba60d url(images/search_icon.png) no-repeat 50%; text-indent: -3000em; border:1px solid #008800; border-radius:3px 0 0 3px; margin:3px -5px 0 0; width:26px; padding:2px 5px; } خب حالا فایل هارو ذخیره کنید و سایت رو ببینید که باید به این شکل باشه : خب اینجا ما هدرمون رو کامل طراحی کردیم البته کامل از نظر آموزشی وگرنه توی هدر خیلی چیزها میتونه باشه که بستگی به طراح و نیاز خود کاربر داره حالا میریم سراغ ساخت یه منو بالای سایت که چند تا هم لینک داخلش باشه برای دسترسی به قسمت های مختلف سایت : برای ایجاد این منو از تگ nav استفاده میکنیم و کلاس منو رو بهش میدیم : <nav class="menu"> </nav> و در css به اون استایل میدیم : .menu { border:1px solid #ccc; margin:10px auto; width:960px; padding:10px 5px; } حالا بستگی داره بخواین تو این منو چه چیزیرو نمایش بدین اگر به صورت دستی میخواین لینک قرار بدین به این صورت باید باشه : از تگ li استفاده میکنیم و چند نمونه میزاریم : <li><a href="/"> صفحه اصلی </a> </li> <li><a href="/wp-login.php"> ورود به سایت </a> </li> <li><a href="/about"> درباره ما </a> </li> <li><a href="/contact"> ارتباط با ما </a> </li> حالا در css به اون استایل میدیم : .menu li{ float:right; list-style:none; margin-left:10px; font:normal 11px tahoma } خب فایل هارو ذخیره کنید و سایت رو ببینید اگر درست انجام داده باشید باید سایت به این شکل باشه : ما اینجا به صورت دستی لینک هارو وارد کردیم ولی اگر شما خواستید مثلن صفحاتی که میسازید رو در این منو نمایش بدید باید به صورت زیر استفاده کنید : <?php wp_list_pages('title_li='); ?> این کد هر جا که استفاده بشه لیست صفحات شمارو نمایش میده برای اطلاعات بیشتر به خود وردپرس مراجعه کنید که بهترین منبع برای توضیح به صورت کامل هست: http://codex.wordpress.org/Function_Reference/wp_list_pages خب شاید در حین کار به مشکل بخورید که وقتی از خاصیت float استفاده کردید کلاس ها به هم ریختن برای رفع این مشکل ، فایل استایل رو باز کنید و یک کلاس بنویسید به این صورت : .clearfix{clear:both} بعد از هر div که خواستید بهش خاصیت float بدید برای جلوگیری از به هم ریختن صفحه یک div ایجاد کنید و به اون کلاس clearfix بدید تا درست بشه خب تا اینجا ما یک منو هم برای وب سایت درست کردیم که اگر کمی خلاق باشید میتونید خیلی چیزای دیگه هم ایجاد کنید مثلن من تاریخ رو هم به منو اضافه کردم که تو سمت چپ نمایش داده بشه که برای این کار : یک div ایجاد کنید و به اون کلاس date بدید به این صورت : <div class="date"> </div> حالا در css به اون استایل میدیم تا بره سمت چپ : .date { float:left; } برای نمایش تاریخ هم باید از کد زیر استفاده میکنیم : امروز <?php echo date ('l, j F , Y') ; ?> این کد تاریخ رو به صورت میلادی نمایش میده که برای نشون دادن تاریخ شمسی اول باید افزونه جلالی رو نصب و فعال کنید و بعد از کد زیر استفاده کنید : امروز <?php echo jdate ('l, j F , Y') ; ?> برای اطلاعات بیشتر : http://codex.wordpress.org/Formatting_Date_and_Time و : http://codex.wordpress.org/Function_Reference/the_date خب اگر کار رو درست انجام داده باشید باید سایتتون به این شکل در اومده باشه : -------------------------------------------- خب برای امروز هم کافیه و امیدوارم تونسته باشید چیزی یاد بگیرید برید تمرین کنید و اگر مشکلی نبود میریم سراغ صفحات سایت و نمایش مطالب و حلقه ها و ........ یادآوری مهم : هیچکدوم از این کدهارو copy و paste نکنید و همرو خودتون تایپ کنید .
  2. 18 points
    سلام کدهای زیر در فایل فانکشن باید قرار بگیرن: حذف نوار مدیر برای کاربران بجز مدیر: /* Disable the Wordpress Admin Bar for all but admins. */ if (!current_user_can('administrator')): show_admin_bar(false); endif; حذف نوار مدیر برای همه : /* Disable the Wordpress Admin Bar for everyone. */ show_admin_bar(false);
  3. 8 points
    افزونه EDD - Partial Downloader نسخه 0.4 آزمایشی همونطور که قولش رو به دوستان دادم بودم، بالاخره این افزونه رو دانلود کردم. خیلی از کاربران edd، میخوان فایل هایی با حجم های بالا فروش بگذارند و علاوه بر این قصد دارند قابلیت ادامه دادن دانلود (یا pause کردن فایل) را هم بدون آشکار ساختن آدرس واقعی فایل داشته باشن. متأسفانه این امکان در EDD به صورت پیش‌فرض مقدور نبود. اما حالا ممکن است! این پلاگین، فانکشن دانلود EDD را پیشرفته تر می‌کند، به فایل‌ها قابلیت ادامه دادن و یا ایست دانلود می‌دهد + شما می‌توانید سرعت دانلود را در چهار حالت (کم، متوسط، زیاد و خیلی زیاد) تنظیم کنید. قرار بود این پلاگین بر روی GitHub قرار بگیرد که به لطف دوستان وردپرسی، بر روی خود مخزن وردپرس قرار گرفت. نحوه نصب: پلاگین را نصب کنید. سپس وارد پیکربندی EDD، تب متفرقه شوید. گزینه «دانلود قابل‌ادامه‌دادن» را فعال کنید. همچنین می‌توانید سرعت دانلود را هم تنظیم کنید. پرسش و پاسخ‌های برخی دوستان: - چرا با استفاده از این پلاگین، هنگام دانلود فایل بیش از 10 کانکشن نمی‌سازد؟ پاسخ: به پیکربندی PHP و سرور شما + سرعت دانلود کاربر شما بستگی دارد. برای کانکشن‌های بیشتر، سرعت را هم بیشتر کنید. - من استفاده کردم، اما فایل‌ها قابلیت Resume ندارند. چرا؟ پاسخ: این افزونه در حال حاضر در حالت آزمایشی است و روی سرورهای Apache و litespeed تست شده است، در صورت وجود مشکل، در فروم‌های وردپرس مشکل خود را مطرح کنید یا با ایمیل info@eddpersian.ir مکاتبه کنید. - سرعت دانلود کمتر سرعت معمولیست؟ پاسخ: PHP برای تحویل فایل به کلاینت محدودیت‌هایی دارد، به همین دلیل سرعت دانلود فایل از طریق این افزونه کمتر از سرعت معمولیست. دانلود افزونه از مخزن رسمی SVN
  4. 7 points
    کد گوگل پلاس را بردارید ببینید بهتر میشه یا نه!؟
  5. 6 points
    نمونه با php <?php $content = $post->post_content; $content = str_replace('وردپرس پارسی','<a href="http://wp-parsi.com">وردپرس پارسی </a>', $content); echo $content; ?>
  6. 6 points
    نمونه با جی کوئری $(document).ready(function() { $(".post").filter(function() { var html = $(this).html(); var new_html = html.replace(/وردپرس پارسی /gi, '<a href="http://wp-parsi.com">وردپرس پارسی</a> '); $(this).html(new_html); }) });
  7. 6 points
    این مرجع رو مطالعه کنید تا هر جور دوست دارید دسترسی بدید : http://wp.tutsplus.com/tutorials/how-to-disable-the-admin-bar-in-wordpress-3-3/
  8. 5 points
    سلام همونطور که دوستان گفتن، از زمینه دلخواه استفاده می کنیم. برای ایجاد کردن زمینه دلخواه نیاز نیست کد خاصی بزنید. فقط کافیه در صفحه ارسال مطلب، در بخش زمینه های دلخواه یک عبارت دلخواه اضافه کنید و بهش مقدار بدین! من این کار رو کردم: میرم داخل مطلبی که دلم میخواد تیترش قرمز بشه، زمینه دلخواه اضافه میکنم به اسم red و مقدارش رو 1 قرار میدم. با کد هم مشخص کردم اگر محتوای این زمینه دلخواه برابر 1 بود، از آیدی red و اگر نبود از آیدی mamoli استفاده کنه. کد: <li id="<?php $red= get_post_meta($post->ID, 'red', true); if($red == 1) { echo "red";} else{ echo "mamoli";}?>"> <a href="<?php the_permalink() ?>"> <?php the_title(); ?> </a> </li> بعد کافیه برای red همچین استایلی نوشته بشه: #red{ color: #c00 !important }
  9. 5 points
    ساده است کد زیر به htacess اضافه کنید : Options -Indexes
  10. 5 points
    این افزونه Display Name Author Permalink رو نصب کنید . همچنین باید در قسمت پیشخوان --->کاربران----> شناسه شما-----> در قسمت فیلد لقب یه نام اختیاری بگذارید سپس در قسمت نام نمایشی همان نام لقبی که گذاشتید را انتخاب و سیو کنید . همچنین اگر یوزر شما admin می باشد از قسمت دیتابیس آن را عوض کنید
  11. 4 points
    اگر گزینه‌ی Browser cache فعاله تیکش رو بردارین و این کدها رو به htaccess. اضافه کنین. در نهایت کش افزونه رو هم پاک و امتحان کنین: <ifModule mod_expires.c> ExpiresActive On ExpiresDefault A25920000 ExpiresByType image/x-icon A25920000 ExpiresByType application/x-javascript A25920000 ExpiresByType text/css A25920000 ExpiresByType image/gif A25920000 ExpiresByType image/png A25920000 ExpiresByType image/jpeg A25920000 ExpiresByType text/plain A25920000 ExpiresByType application/x-shockwave-flash A25920000 ExpiresByType video/x-flv A25920000 ExpiresByType application/pdf A25920000 ExpiresByType text/html A30 </ifModule>
  12. 4 points
    سلام چون از سرور گوگل لود میشه شما نمی تونید کاری کنید که سرعت لودش زیاد شه ... اما می تونید فایلش رو دانلود کنید روی سرور خودتون قرار بدید و لینک به سرور خودتون بدید
  13. 3 points
    سلام دوست عزیز میتونید از این افزونه استفاده کنید و مطالب از دست رفته رو دوباره بازیابی و به صورت خودکار منتشر کنید من خودمم دارم ازش استفاده میکنم واقعا مفید و عالیه ... http://wordpress.org/plugins/wp-missed-schedule/
  14. 3 points
    یک راه اینه که یک کلاس مثلا با نام red توی css بزارید به این شکل .red{ color : red } یک زمینه دلخواه بزارید مثلا با نام color سپس در حلقه ها ، چک کنید اگر زمینه دلخواه موجود بود ، کلاس red به اون المان اضافه بشه. اگر رنگ های بیشتری خواستین ، می تونید نام زمینه دلخواه رو به عنوان رنگ در نظر بگیرید .
  15. 3 points
    اگر مشکلی داشته باشه که آپدیت نمیدن بیرون ! هر افزونه ایی که قراره آپدیت بشه قبلش کلی به صورت بتا تست میشه و بعد به صورت پابلیک منتشر میشه .
  16. 3 points
    با همان شخصی که دستی اضافه کرده، درمیان بگذارید. افزونه را بنویسیم، توسعه بدهیم ولی دیگران وب سرویس هایشان را اضافه کنند و مشکلاتش را به سوی ما بفرستند، اصلاً کار منصفانه ای نیست! وب سرویس هایی که به صورت اصلی به افزونه اضافه میشوند، شامل پشیبانی خواهند بود.
  17. 3 points
    درسته حذفش کرده ولی اینطور که برمی آد کار رو راحت تر کرده اولا رنگ پس زمینه به تناسب رنگ فونت انتخاب می شه و ثانیا با استایل دادن به آی دی disqus_thread می تونید از فایل استایل بندی شخصیتون به کد استایل بدید الان اگر می شه این کد را تست کنید #disqus_thread { font-family:tahoma !important; direction:rtl !important; } من امشب دیگه توان ندارم ولی اگر حالش بود این صفحه را هم بخوانید http://help.disqus.c...pearance-tweaks
  18. 2 points
    سلام دوست عزیز به انجمن خوش آمدید تصاویر شاخص مشکلی نداشتند ...!
  19. 2 points
    سلام، بله امکان پذیر است. پیشنهادهاتون در رابطه با EDD رو میتونید پ.خ کنید. با تشکر.
  20. 2 points
    سلام ترجمه 2 حالت داره 1. موقع ارسال مطلب، شما به ازای هر زبان محتوای جداگانه وارد کنید. این روش چون ترجمه دست خودتونه کیفیت بهتری داره. با این کار خود سایت شما اون /fa یا /ar رو به زبان ها مختلف اختصاص میده. میتونید استایل ویژه درنظر بگیرید تا موقع تغییر زبان، از استایل متفاوتی استفاده بشه... اینکه جداگونه وردپرس نصب کنید، شاید به هدف برسید اما راه درستی نیست. 2. شما مطلب رو ساده و در یک زبان بزارید و ترجمه رو بعهده مترجم گوگل بزارید. با یه افزونه میشه به راحتی این کار رو کرد اما خب کیفیت خوبی در نهایت حاصل نمیشه
  21. 2 points
    شما میخواهید از یک فایل رسانه برای 2 وردپرس استفاده کنید ؟ روش زیر تست کنید » http://www.wpbeginner.com/wp-tutorials/how-to-change-the-default-media-upload-location-in-wordpress-3-5/ http://www.inkthemes.com/how-to-change-media-upload-folder-path-in-wordpress-3-5/02/
  22. 2 points
    از این آموزش استفاده کنید : http://blog.teamtreehouse.com/create-ajax-contact-form
  23. 2 points
    جفت کارها کدنویسی می خواهند من فقط می تونم راهنمایی کنم مابقیش را باید با جستجو در انجمن بیابید و خودتون انجامش بدید اگر تمام مطالبتون رو فیدخوان بیاره می تونید کدهای news.php را در صفحه single.php قرار بدید در اینصورت هم نیازی نیست که نشانی دستکاری بشه و هم اینکه عنوان را می شه با توابع استاندارد حلقه احضار کرد فقط در کدهای داخل news.php باید مقدار src در frame ای که الان <?php echo $u;?> هست را به <?php $syndication_permalink = get_post_meta($post->ID, 'syndication_permalink', true); echo $syndication_permalink; ?>"> تغییر بدید و title را هم می تونید با تابع مستقیم <?php the_title();?> احضار کنید ولی اگر بجز فیدخوان در سایتتون مطالبی دیگه هم دارید که می خواهید در single.php عادی سایت باز بشند قضیه فرق می کنه
  24. 2 points
    اگر content.php قالبتون داره توی اون و الا باید حلقه مطالب را پیدا کنید و جایگزین <?php the_content();?> کنید
  25. 2 points
    روش دیگه هم اینکه فایل php بدون متن و با اسم index.php توی فولدرهایی که نمیخواید محتویاتش نمایش داده بشه آپلود کنید.
  26. 2 points
    سایت خبرگیر ۱۰۰ گیگ پهنای باند ماهیانه داشت قبلا از این ۱۰۰ گیگ ، ۶۰ گیگ توسط روبات ها مصرف میشد از این ۶۰ گیگ ، ۵۰ گیگ توسط ربات گوگل مصرف میشد تنهایی کاری که میشه کرد ، همونطور که سید رضای عزیز گفتند اینه که حجم سایت رو پایین بیارید که پنهای باند کمتری مصرف بشه. در ضمن من یه بار بلاک کردم ربات ها رو ، نتیجه اش شد 3.000.000 صفحه no found و no access تو گوگل وبمستر !!!
  27. 2 points
    تست کنید <div class="rightside"> <a href="<?php echo get_option('home'); ?>/"><img src="<?php bloginfo( 'stylesheet_directory' ); ?>/images/logo.jpg" alt="<?php bloginfo('name'); ?>" title="<?php bloginfo('name'); ?>" width="181" height="281"/></a> <div class="box shohada"> <div class="boxtitle"> <div class="shape"></div><a href="<?php echo get_category_link(8382); ?>"><?php echo get_cat_name(8382); ?></a> </div> <div class="content"> <?php $i=1; $n=1; query_posts('cat=8382&showposts=1'); ?> <?php if ( have_posts() ) while ( have_posts() and $i<=$n) : the_post(); ?> <?php if($post->ID != $array_id_bot_display[0]) { ?> <?php if($i==1) { ?> <a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_post_thumbnail('vijeha'); ?></a><br/> <a href="<?php the_permalink(); ?>" class="title"><?php the_title(); ?></a> <div class="floatfix"></div> <a href="<?php the_permalink(); ?>" class="excerpt"><?php the_excerpt(); ?></a> <ul> <?php }else{ ?> <li<?php if($i < $n) { echo ' class="another"'; } ?>><a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></li> <?php } ?> <?php $i++; } ?> <?php endwhile; ?> <?php wp_reset_query(); ?> </ul> </div> </div> <div class="box note" style="margin-top: 5px;"> <div class="boxtitle"> <div class="shape"></div><a href="<?php echo get_category_link(15); ?>"><?php echo get_cat_name(15); ?></a> </div> <div class="content"> <?php query_posts('cat=15&showposts=5'); ?> <?php if ( have_posts() ) while ( have_posts()) : the_post(); ?> <a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_post_thumbnail('thumbnail'); ?></a> <a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a> <div class="content1"> <?php $esm= get_post_meta($post->ID, "esm", true);?> <?php if(get_post_custom_values('esm')) : ?> »<?php echo $esm; ?></a> <?php endif; ?> </div> <div class="floatfix"></div> <?php endwhile; ?> <?php wp_reset_query(); ?> </div> </div> <div class="box note" style="margin-top: 5px;"> <div class="boxtitle"> <div class="shape"></div><a href="<?php echo get_category_link(14); ?>"><?php echo get_cat_name(14); ?></a> </div> <div class="content"> <?php query_posts('cat=14&showposts=5'); ?> <?php if ( have_posts() ) while ( have_posts()) : the_post(); ?> <a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_post_thumbnail('thumbnail'); ?></a> <a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a> <div class="content1"> <?php $esm= get_post_meta($post->ID, "esm", true);?> <?php if(get_post_custom_values('esm')) : ?> »<?php echo $esm; ?></a> <?php endif; ?> </div> <div class="floatfix"></div> <?php endwhile; ?> <?php wp_reset_query(); ?> </div> </div> <div class="box note" style="margin-top: 5px;"> <div class="boxtitle"> <div class="shape"></div><a href="<?php echo get_category_link(8105); ?>"><?php echo get_cat_name(8105); ?></a> </div> <div class="content"> <?php query_posts('cat=8105&showposts=5'); ?> <?php if ( have_posts() ) while ( have_posts()) : the_post(); ?> <a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_post_thumbnail('thumbnail'); ?></a> <a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a> <div class="content1"> <?php $esm= get_post_meta($post->ID, "esm", true);?> <?php if(get_post_custom_values('esm')) : ?> »<?php echo $esm; ?></a> <?php endif; ?> </div> <div class="floatfix"></div> <?php endwhile; ?> <?php wp_reset_query(); ?> </div> </div> <?php if ( !dynamic_sidebar('right-sidebar') ) : ?> لطفا ابزارک را فعال کنید <?php endif; ?> </div>
  28. 2 points
    سلام قسمت ابزارها » برون ریزی و بعد در اون یکی وردپرس ابزار ها » درون ریزی
  29. 2 points
    حتماً. من اینو رایگان منتشر می‌کنم. یه سری کارهای دیگه هم هست باید روش انجام بدم. سعی میکنم تا قبل از پایان تعطیلات توی گیت هاب منتشرش کنم.
  30. 2 points
    الان تونستم یه پلاگین آماده کنم. روی وب سرور litespeed که خوب کار کرد، شما خودتون هم یه امتحانی کنید که از نظر کلاینت مشکلی نداره تا من بتونم روی سرورهای apache و nginx هم تست کنم http://eddpersian.ir/wordpress/
  31. 2 points
    بیایید قدم به قدم جلو بریم: تمام تغییراتی که برای این‌کار دادید رو به حالت اول برگردونید. آیا در اینصورت فایل فانکشن و سایت بدون خطا عمل می‌کند؟ اگر بلی: پلاگین زیر را در پوشه‌ی پلاگین‌ها قرار دهید و از پنل وردپرس آن‌را فعال کنید. اگر نه: فایل فاکشن رو اینجا پیوست کنید. (نه اینکه کدها رو کپی کنید) پلاگین: gender.php
  32. 2 points
    سلام شاید این بدردتون بخوره. http://wmh.github.io/jquery-scrollbox/ اون سایتی هم گذاشتین ، از این پلاگین استفاده کرده : http://www.gmarwaha.com/jquery/jcarousellite/
  33. 2 points
    سلام دوستان کسی میتونه سایتی مشابه http://parsinews.ir طراحی کنه یا راه حلی واسه این کار بگید انجام بدم ممنون
  34. 2 points
    باسلام بر تمامی دوستان بنده قصد طراحی بنر تبلیغاتی فلش با 20 تومن رو دارم بنر هایی که طراحی میکنم بدون کاراکتر (شخصیت کارتونی) هستش که اگر کسی نیاز داره باید 15 هزار تومان بیشتر بده برای مشاهده ی نمونه کار ها به لینک رو به رو مراجعه کنید : www.rahadesigner.ir/portfolio-flash.html برای اطلاعات بیشتر پ.خ دهید
  35. 2 points
    این یکی درست شد بسیار بسیار سپاس گذارم خیلی ممنون
  36. 2 points
    شما کد را بگذار ببین درسته یا خیر اگر توی قالبت ID جواب نداد id و term_id را تست کن (بستگی به توابع داره) این رو هم می تونی بگذاری <ul> <?php $catTerms = get_terms('product_cat', array('hide_empty' => 0, 'orderby' => 'ASC', 'child_of'=>'28')); foreach($catTerms as $catTerm) : ?> <?php $thumbnail_id = get_woocommerce_term_meta( $catTerm->term_id, 'thumbnail_id', true ); // get the image URL $image = wp_get_attachment_url( $thumbnail_id ); ?> <li><a href="<?php echo get_term_link($catTerm );?>"><img src="<?php echo $image; ?>" width="152" height="245"/><?php echo $catTerm->name; ?></a></li> <?php endforeach; ?> </ul>
  37. 2 points
    <ul> <?php $catTerms = get_terms('product_cat', array('hide_empty' => 0, 'orderby' => 'ASC', 'child_of'=>'28')); foreach($catTerms as $catTerm) : ?> <?php $thumbnail_id = get_woocommerce_term_meta( $catTerm->term_id, 'thumbnail_id', true ); // get the image URL $image = wp_get_attachment_url( $thumbnail_id ); ?> <li><a href="<?php bloginfo('url');?>/?cat=<?php echo $catTerm->ID;?>"><img src="<?php echo $image; ?>" width="152" height="245"/><?php echo $catTerm->name; ?></a></li> <?php endforeach; ?> </ul>
  38. 2 points
  39. 2 points
    این آموزش رو بخونید ،‌ شاید کمکتون کنه :‌ مشکلات رایج وردپرس : خطا در برقراری اتصال با پایگاه داده
  40. 2 points
    سلام. با اجازه ی اساتید، پیشنهاد می کنم به سایت زیر سری بزنید، ریز تمام اطلاعات سایتتون رو میتونید اونجا ببینید. tools.pingdom.com
  41. 1 point
    مشکله هدرتون اینه که دایو ها سر جای خودشون قرار ندارن و اشتباهی قرار گرفتن و استایل دادید بهشون و کلا مشکل داره کد نویسیه قالبتون
  42. 1 point
    کدهای قالب خیلی مشکل داره. .post { background-color: rgba(255,255,255,0.3); border: 1px solid #aaa; display: block; border-radius: 3px; margin-top: 20px; width: 480px; } به صورت زیر قرار بدید. footer میاد پایین ، اما پست ها به هم میریزند...
  43. 1 point
    کش مرورگر رو خالی کنید یا از طریق افزونه تمامی کش ها رو پاک کنید
  44. 1 point
    من این کار رو با افزونه ترانسپاش کردم. http://game.balyan.ir/ http://game.balyan.ir/fa http://game.balyan.ir/ar اما چند تا مشکل داره: 1- کیفیت خوب نیست 2- حجم زیادی از اینترنت رو مصرف میکنه 3- در صورتی که 2 پست رو با هم ارسال کنید یا چند پست رو پشت سر هم ارسال کنید، به سرور بسیار فشار وارد میکنه و فایروال هم آی پی شما رو مسدود میکنه
  45. 1 point
  46. 1 point
    شما باید تو تنظیماتتون اجبار به بازنویسی و بزنید . اگه هم خواستید کد <?php wp_title(); ?> اضافه کنید که نیاز نیست . تو header.php سایتتون بین تگ head اضافه کنید
  47. 1 point
  48. 1 point
    معمولا از اولی استفاده میکنن
  49. 1 point
    عزیز بنر فلش من خودم در حالت عادی زیر 40 تومن نمیزنم و هیچ جا هم کار خوب زیر 30 نیستش الان آقای عیوضی 200 تومن میگیرن و همچنین سایر دوستان فکر میکنم شما با بنر گیف اشتباه گرفتین
  50. 1 point
    کوئریش رو یافتم از یه سایت خارجی <ul> <?php $catTerms = get_terms('product_cat', array('hide_empty' => 0, 'orderby' => 'ASC', 'child_of'=>'28')); foreach($catTerms as $catTerm) : ?> <?php $thumbnail_id = get_woocommerce_term_meta( $catTerm->term_id, 'thumbnail_id', true ); // get the image URL $image = wp_get_attachment_url( $thumbnail_id ); ?> <li><img src="<?php echo $image; ?>" width="152" height="245"/><div class="tit-cat"><?php echo $catTerm->name; ?></div></li> <?php endforeach; ?> </ul> لینک نداره به چند روش لینک گذاشتم ولی نشد چجوری لینک بزارم روش ؟ ممنون