دکتر مهندس 687 ارسال شده در تیر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 سلام به همه دوستانمن سایتم سه چهار روز قبل به طور ناگهانی دو روز مصرف منابعش به طرز فجیعی بالا رفته بود.یه دو روزی خوب شده بود تا اینکه دیروز دوباره همین اتفاق افتاد و شرکت هاستینگ متوجه شد و سایت رو قطع کرد تا اینکه سرویسم رو ارتقا دادم و وصل شد.جالب اینجاست که در طی این روزها هیچ افزونه ای رو نصب/حذف نکرده بودم و هیچ کاری روی سایت انجام نداده بودم.آمار وبگذر هم نشون میده که بازدیدم اونقدرها تغییر چندانی نداشته که بخواد اینهمه فشار روی سرور بیاره ولی Statpress تعداد بازدید رو در این دو روزی که مصرف منابع بالا بوده، شش هفت برابر روزهای دیگه نشون میداد که البته statpress رو حذف کردم.به نظر شما احتمال داره که اسپایدری چیزی باشه که Statpress رو به فعالیت شدید وا داشته تا آمار رو غیرمنطقی نشون بده و همین فعالیت شدیدش باعث فشار بر سرور شده باشه؟به پیوست، آماری رو که وبگذر میده همراه با آمار مصرف منابع در روزهای اخیر رو براتون گذاشتم تا بیشتر متوجه ماجرا بشید.با تشکر لینک به ارسال
Saeed Fard 4740 ارسال شده در تیر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 وضعیت آکیسمت چطوره ؟ منظورم اینه روزانه چه تعداد جفنگ براتون ثبت میشه ؟ سایتتون DDos نشده ؟از چه افزونههایی استفاده میکنید ؟ 1 لینک به ارسال
دکتر مهندس 687 ارسال شده در تیر 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 اکسیمت رو قبلا چک کرده بودم مشکلی نداشت. از اول ماه تا الآن (18 روز) 135 تا جفنگ گرفته. یعنی اندازه استاندارد.کل افزونه هام اینها هستند:اکیسمتAll In One SEO PackAuto Refresh Single PageBWP Google XML Sitemapsفرم تماس نسخه 7MobilePressMulti-column Tag MapSendit!uCan PostVirastarW3 Total CacheWordPress Backup to DropboxWordPress Related Postswp-jalaliWP-PageNaviWP Robot 3هیچکدوم از این افزونه ها بغیر از WordPress Backup to Dropbox فکر نمیکنم فشار زیادی روی سرور بیاره که اون هم هفته ای یک بار فعالیت میکنه و در ضمن اون روزهایی که مصرف منابع سایت خیلی بالا رفته، روز فعالیت این افزونه نبودهDDos یعنی چی؟ نمیدونم! لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در تیر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 افزونه جلالی هم جزء دسته افزونه هایی هست که فشار میارن 2 لینک به ارسال
Saeed Fard 4740 ارسال شده در تیر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 دیداس یک نوع حمله اینترنتی هستش که به سرور سایت شما تعداد بالایی پینگ ارسال میشه و مصرفش رو بالا میبره تا جایی که داون بشه ..میتونید به میزبانتون درخواست بدید بهتون گزارش بدند که بیشترین مصرف رو کدوم قسمتها دارند برای رفع مشکل .. 3 لینک به ارسال
senator ali 252 ارسال شده در تیر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 افزونه هایی که شما دارید شامل :Statpresswp-jalaliWordPress Related Postsهر سه باعث فشار به cpu میشه. بیخیال این افزونه آمار statpress بشید. هم حجم دیتابیش فوق العاده بالا میبره هم خودش باعث فشار رو cpu میشه.افزونه WordPress Related Posts که تو مصرف منابع خیلی معروفه!اگه دیدی پایین نمیاد اول این 3 تا رو غیرفعال کن 3 لینک به ارسال
دکتر مهندس 687 ارسال شده در تیر 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 افزونه هایی که شما دارید شامل :Statpresswp-jalaliWordPress Related Postsهر سه باعث فشار به cpu میشه. بیخیال این افزونه آمار statpress بشید. هم حجم دیتابیش فوق العاده بالا میبره هم خودش باعث فشار رو cpu میشه.افزونه WordPress Related Posts که تو مصرف منابع خیلی معروفه!اگه دیدی پایین نمیاد اول این 3 تا رو غیرفعال کنJalali و Related post که دوتا افزونه حیاتی هستن اصلا نمیشه غیرفعالشون کرد. اونم با توجه به قالب من که اگر نگاه کنید متوجه میشید چرا اینو میگم.ولی مسأله اینه که تا الآن با همین افزونه ها داشته کار میکرده و بطور متوسط 1 درصد CPU رو اشغال میکرده ولی یهویی رسیده به 14 درصد!فلذا مشکل از این افزونه ها فکر نمیکنم باشه لینک به ارسال
نگار صادقی 1025 ارسال شده در تیر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 منم قبلا این مشکل رو داشتم که مجبور شدم سرویس هاستمو ارتقا بدم! بعدش دیگه افزونه جلالی و کلافم کرد و غیرفعالش کردم! کسی میدونه چرا این افزونه بهینه سازی نمیشه؟ لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در تیر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 کسی میدونه چرا این افزونه بهینه سازی نمیشهنگران نباشیدبزودی این مشکل حل میشه 4 لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در تیر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 موقتا از wp persian جای جلالی استفاده بشه بهتره ولی اینکه یکدفعه و بدون ارتقا یا فعال سازی افزونه ای فشار بالا بره باید دی داس را جدی بگیرید که جناب فرد فرمودند 4 لینک به ارسال
دکتر مهندس 687 ارسال شده در تیر 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 دوستان امروز دوباره شرکت سرویس من رو قطع کرده بود. به دلیل تصویری که در پیوست می بینید!سایت من هنوز 3.63 درصد از CPU و 1.19 درصد از رم سرور رو اشغال میکنه و با توجه به اینکه 250 سایت دیگه روی این سرور هستند، تهدید جدی شدم که اخراج میشم و باید سرور مجازی بخرم و از طرفی پول اون رو هم ندارم!فیدخوان Wp-Robot، جلالی و Wordpress backup to Dropbox رو غیرفعال کردم و بجاش Wp-persian رو نصب کردم. چون بدون افزونه فارسی ساز، قالبم کار نمیکنه.درباره دیداس هم به کارشناس شرکت توضیح دادم ولی میگن احتمالش کمتر از 1 درصد هست ولی قرار شد دوباره بررسی کنند اما فکر نمیکنم این مورد رو قبول کنند.به نظرتون با این تغییراتی که در پلاگین ها دادم مصرف منابع پایین میاد؟ چون بصورت ناگهانی بالا رفته و این یه ذره مشکوکه!کمک کنید واقعا وضع خرابه! لینک به ارسال
senator ali 252 ارسال شده در تیر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 قالب سایت بنده هم بدون فارسی ساز کار نمیکنه به خاطر همین مجبور شدم یه سری از کارکرد های افزونه جلالی رو غیرفعال کنم. و واقعا جواب داد !تا 50 درصد فشاری که افزونه جلالی روی cpu میاورد رو کم کرد.پیشنهاد می کنم بعضی از فعالیت های این افزونه رو غیرفعال کنید تا تاثیر فوق العاده ش رو ببنید! لینک به ارسال
دکتر مهندس 687 ارسال شده در تیر 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 (ویرایش شده) دوستان شرکت دوتا فایل رو به من معرفی کرد که فایلهایی هستند که بی حد و حصر منابع رو مصرف می کنند.یکی فایل Jquery.form.js (فایل پیوست) که مربوط به افزونه Contact form 7 بود و یکی هم فایل Style.css قالبم.اون فایل مربوط به فرم تماس رو حذف کردم و خوشبختانه پلاگین هنوز بدون مشکل کار میکنه. فایل Css رو هم ویرایش کردم و فایلی رو که روی قالب اصلی اولیه ام بود (چون بعدا خودم یه سری دستکاریهایی توی Style.css کرده بودم) جایگزینش کردم.دوستانی که تو کار برنامه نویسی و پلاگین نویسی هستند میتونند این فایل رو چک کنند که ایا مشکلی داره یا نه؟اگر مشکل داشته باشه میشه به سازنده پلاگین اعلام کرد که در آپدیت های بعدی مشکلش رو حل کنند.اینطوری مصرف منابعم به نظرتون پایین میاد یا نه؟jquery.form.zip ویرایش شده تیر 92 توسط jalal768 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری