Saragh 4 ارسال شده در تیر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 سلام دوستان،سایت من از فایل fa_ir میخوند و همه ی مطالب سایتو فارسی نشون میده ، ولی یهو بدون اینکه دستکاریش بکنم انگار دیگه اون فایلو نمیخونه، حتی پاکش کردم و یه بار دیگه آپلود کردم ولی درست نشد. الان تیترها و یه سرس چیزای دیگه رو انگلیسی می نویسه.جایی تنظیمات داره که باید انجام بدم؟ 1 لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در تیر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 خیر تنظیمات نداردافزونه ها را غیرفعال و تست کنید 4 لینک به ارسال
نسـتـــرن 194 ارسال شده در تیر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 سلامی بار اسم اون فایل زبان رو به fa_IR تغییر بدید.فکر کنم درست شه 3 لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در تیر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 البته fa_IR.moسلام دوستان،سایت من از فایل fa_ir میخوند و همه ی مطالب سایتو فارسی نشون میده ، ولی یهو بدون اینکه دستکاریش بکنم انگار دیگه اون فایلو نمیخونه، حتی پاکش کردم و یه بار دیگه آپلود کردم ولی درست نشد. الان تیترها و یه سرس چیزای دیگه رو انگلیسی می نویسه.جایی تنظیمات داره که باید انجام بدم؟همونطور که گفتند تنظیمات خاصی در افزونه یا فایل زبان نیست فقط کافیه در wp-config.php این تکه کد define('WPLANG', '');اینطوری باشه define('WPLANG', 'fa_IR'); 4 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری