نسـتـــرن 194 ارسال شده در تیر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 سلاممیشه یکی کمکم کنه به خدا دیگه دیوونه شدم از دست این سی اس اس.این عکس:http://upload7.ir/images/46673526113425454569.jpgهایلایت شده ها رو میخوام تبدیل کنم به این شکل:http://upload7.ir/images/65830069046413659344.jpgاما هرکاری میکنم نمیشه که نمیشه.ی حالت لیست به خودش میگیره.با inspect element نمیتونم درسش کنم.میشه کسی راهنماییم کنه؟مرسیصفحه مورد نظر:http://glassy-garden.com/ لینک به ارسال
سعید شعبانی 2047 ارسال شده در تیر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 برای من که درست نشون میدهآدرس هم اشتباه داده بودید. این بخش 2 لینک به ارسال
ali56 197 ارسال شده در تیر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 (ویرایش شده) این کد جایگزین خط 76 کن.tab1_container ul li a{font:12px 'glass';}این کد هم جایگزین خط 415.post-info2 span{color:#313131; margin-right:5px;}تست کن ویرایش شده تیر 92 توسط ali56 1 لینک به ارسال
نسـتـــرن 194 ارسال شده در تیر 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 ممنونمدرست نشدفکر کنم البته مشکل بنده رو متوجه نشدیدتو اون کادر زرده اسامی مانند نام نویسنده و دسته بندی باید افقی کنار هم باشیند.مانند این عکسه:http://upload7.ir/images/65830069046413659344.jpgاما الان این شکلیه تو همون صفحه اصلیhttp://upload7.ir/images/46673526113425454569.jpg لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در تیر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 .Example ul{display:block;line-height:24px;list-style:none;margin:0;padding:0;}.Example ul li {float: right;display:inline-block;padding:0;margin:0px;}.Example ul li:first-child {margin-right:100px;}.Example ul li a {display:block;padding:5px 15px;text-align:center;}بجای Example نام کلاس مربوطه را بنویسید 2 لینک به ارسال
نسـتـــرن 194 ارسال شده در تیر 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 ممنونم.ولی نشد. لینک به ارسال
سعید شعبانی 2047 ارسال شده در تیر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 (ویرایش شده) به نظر من کلا از اول html markup این بخش (بخش پست ها ) را بنویسید چون اینطور که من دیدم درست کد نویسی و البته استایل دهی نشده بود. بخش هایی که روی اون بخش نامرتب اثر زیادی گذاشته بودند موار زیر هستند<p class="caption"><div class="post-info2"><span>اگر دوباره کد های html را بنویسید و استایل جدید بهش بدید بهتره ویرایش شده تیر 92 توسط سعید شعبانی 2 لینک به ارسال
نسـتـــرن 194 ارسال شده در تیر 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 قبول دارم.یکم شلخته است:دیخوب من از این کوئری ها و حلقه ها استفاده کردم:<ul><?php$the_query = new WP_Query('cat=3,7,4&showposts=4&orderby=post_date&order=desc'); while ($the_query->have_posts()) : $the_query->the_post(); ?><li><?phpif ( has_post_thumbnail() ) {the_post_thumbnail( 'thumbnail',array('class' => 'stylish'));}?><p class="caption"><a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></p><div class="post-info2"><span>نویسنده : <?php the_author_posts_link(); ?></span><span>دسته بندی : <?php the_category(', ');?></span><span><?php the_time(__('j F Y', 'kubrick')) ?></span></div></li><?php endwhile; ?><?php wp_reset_query(); ?></ul>البته این ul خودش داخل <div class="tab1_container"><div id="photoshop" class="tab1_content">هست لینک به ارسال
نسـتـــرن 194 ارسال شده در تیر 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 میشه یکی کمکم کنه؟؟؟به خدا فقط تنها مشکلم همینه تو قالب،اصلا نتونستم درستش کنم اصن اگه میشه هزینه اش رو میدم ی نفر زحمتشو بکشه لینک به ارسال
سعید شعبانی 2047 ارسال شده در تیر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 (ویرایش شده) با این ژنراتور یک کئوری جدید بسازید و استایل اضافی هم بهش ندید فقط استایل های لازم را براش قرار بدید ویرایش شده تیر 92 توسط سعید شعبانی لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در تیر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 <ul id="nastaran-top-menu"><?php$the_query = new WP_Query('cat=3,7,4&showposts=4&orderby=post_date&order=desc'); while ($the_query->have_posts()) : $the_query->the_post(); ?><li><?phpif ( has_post_thumbnail() ) {the_post_thumbnail( 'thumbnail',array('class' => 'stylish'));}?><p class="caption"><a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></p><div class="post-info2"><span>نویسنده : <?php the_author_posts_link(); ?></span><span>دسته بندی : <?php the_category(', ');?></span><span><?php the_time(__('j F Y', 'kubrick')) ?></span></div></li><?php endwhile; ?><?php wp_reset_query(); ?></ul>#nastaran-top-menu {display:block;line-height:24px;list-style:none;margin:0;padding:0;}#nastaran-top-menu li {float: right;display:inline-block;padding:0;margin:0px;}#nastaran-top-menu li:first-child {margin-right:100px;}#nastaran-top-menu li a {display:block;padding:5px 15px;text-align:center;} 3 لینک به ارسال
نسـتـــرن 194 ارسال شده در تیر 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 این کوئری آخه تصویر شاخص نمیده.بعدش من کلی تصویر شاخصش رو ویرایش کردم. لینک به ارسال
نسـتـــرن 194 ارسال شده در تیر 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 واقعا ممنونم ازتون.اولش درست شد،منتها خیلی به هم ریخته بود.دوباره رفرش کردم دیدم باز درست نشدشاید کلاس post-info2 مشکل داره.یعنی استایل های اون لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در تیر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 به عنوان تایپیک دقت کنید مکه شما دنبال کد استایل بندی برای منوی ابتدای سایت نیستید؟ آی دی nastaran-top-menu را به ul مربوطه اضافه کنید و استابل را در style.css قرار بدید(البته فکر نکنم با این کد بتونید منو رو فراخوانی کنید) 1 لینک به ارسال
نسـتـــرن 194 ارسال شده در تیر 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 داخل عنوان که چیزی از منو نیست.همین کار ها رو کردم.یعنی استایل ها رو به style.css اضافه کردم و این ul رو هم جایگزین کوئری کردم.البته کدی که دادید قطعا برای ساخت منو نبود،البته منظورتون از منو همون منوهای بالای سایته؟؟من منظورم رو خیلی بد میرسونم،از این بابت عذر میخوام.البته داخل عنوان هم چیزی از منو نگفتم.فکر کنم تصویر خیلی بیشتر از حرفای من،منظورم رو برسونهhttp://uploadax.com/images/83075430544402784160.jpg لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در تیر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 بفرمایید <div class="post-info2"><ul class="nastaran-list"><li>نویسنده : <?php the_author_posts_link(); ?></li><li>دسته بندی : <?php the_category(', ');?></li><li><?php the_time(__('j F Y', 'kubrick')) ?></li></ul></div>و .nastaran-list {display:block;line-height:24px;list-style:none;margin:0;padding:0;}.nastaran-list li {float: right;display:inline-block;padding:0;margin:0px;}.nastaran-list li:first-child {margin-right:100px;}.nastaran-list li a {display:block;padding:5px 15px;text-align:center;}تست کنید 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری