solidworm 2 ارسال شده در تیر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 سلام دوستان . خسته نباشید . بنده میخواستم یه چیز طراحی کنم اما نمی دونم از کجا شروع کنم .میخوام یه کتاب خانه راه بندازم که اینطوری باشه که هر مطلبی که می نویسم جدا از اینکه بیاد و تو main قرار بگیره و اینا وقتی مربوط به یر مجموعه یه دسته خاص میشه و چندین کتاب دیگه هم توش قرار دارند ! بر حسب حروف الفبا چیده بشه .مثلا عرض می کنم !من یه دسته دارم به اسم مثلا کتب رمان، یه مطلب نوشتم با اسم A Large man این به مطلب تو همون دسته رمان به صورت اتوماتیک بره زیر گروه حرفی که با a نوشته میشن بشه ، و یه مطلب دیگه دارم به اسم blue background این مطلبم جزء رمان ها و تو همون دستست با این تفاوق که زیر مجموعه حروفی شه که با b شروع میشه .مثل این شکل نمونه مثلا .نمونه لینک به ارسال
isk 4447 ارسال شده در تیر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 (ویرایش شده) یه راه اینه که برای کتاب هایی که با حرف "ا" شروه میشن تگ "ا" و برای کتابهایی که با حرف "آ" شروع میشن تگ "آ" و .... قرار بدیدسپس افزونه ی زیر رو استفاده کنید:http://wordpress.org...ap/screenshots/راه دیگشم اینه که یه چیلد برای پوسته با توابع خاص خودش بنویسیم و برگه ی اختصاصی ساخته بشه و ... که باز هم میشه همون پلاگین بالامانند اینجا ویرایش شده تیر 92 توسط isk 3 لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در تیر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 این افزونه رو هم می تونید نصب کنید و صفحه دسته بندی ها را به ترتیب الفبا سورت کنیدhttp://wordpress.org/plugins/post-sorting-reloaded/ 2 لینک به ارسال
solidworm 2 ارسال شده در تیر 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 ببخشید اگه این اسپم رو میفرستم ! ولی خوب من هیچ جور دیگه نمی تونم واقعا ازتون تشکر کنم ! گرچه هنوز امتحان نکردم ولی انصافا تو پاسخ دادن بی نظیرید ! همین سئوال و من تو انجمن های دیگه هم پرسیدم ولی از کل انجمنایی که پرسیدم فقط 2 انجمن بهم پاسخ داد که یکیش شما بودید ! انجمن قبلی بهم یه کد داد که متاسفانه کار نمیکنه ! البته دستشون هم درد نکنه . و شما هم افزونه معرفی کردید ! واقعا بی نظیرید . امیدوارم همیشه موفق باشید. 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری