رفتن به مطلب

مشکل نمایش یک محصول به جای تمام محصولات

پست های پیشنهاد شده

سلام 

من یه فروشگاه راه اندازی کردم و سپردم دست ادمین مجموعه ای که براش راه اندازی کرده بودم

به گفته ی خودشون هیچ کاری نکرده اما هر محصولی اضافه میشه یا محصولات قبلی رو کلیک میکنیم وارد صفحه ی یک محصول میشه 

خداروشکر هنوز محصولات پیش فرض ووکامرس بود و زیاد اضافه نکرده بود 

قبلا یک محصول ایجاد کرده به اسم شمع موتور t8

الان هرچیزی ایجاد میکنیم یا روی محصولات قبلی کلیک میکنیم همه ارجاع داده میشه به همون صفحه

توضیحات کوتاه و قیمت برای همون محصول هست اما توضیحات تکمیلی و عکس مال همون شمع موتور هست 

تصویر رو پاک کردم و پست ها رو پاک کردم بازم درست نشد

میخوام ببینم مشکل از چی هست (میتونم بک آپ برگردونم اما میخوام مشکل رو بفهمم برای چی به وجود اومده و چطوری باید رفع بشه)

هیچ خطایی هم نداره

لینک به ارسال

ممنون میشم دوستان پاسخ های مناسب جهت عیب یابی و رفع ایراد بدن و اگر دو روز دیگه سایتی به این مشکل خورد کاربران بدونند بدون برگردوندن بک آپ با چه شیوه ای میتونند مشکل رو حل کنند ،  این سایت یه سایت تازه راه اندازی شده هست (هنوز داره راه اندازی میشه و ادمینش از رو فیلم فقط اجرا میکنه و هیچ محصول خاصی نداره) و راحتترین راه برگردوندن بک آپ هست اما میخوام شیوه ی رفع مشکل غیر از این راه رو امتحان کنم.

آدرس سایت:

www.zarandi-2011.ir

لینک به ارسال

برای دوستانی که به این مشکل میخورن :

متاسفانه کاربر رفته بود یکم کخ ریخته بود که یاد بگیره و محصول رو با المنتور ویرایش زده بود و عکس و توضیحات رو از حالت پویا خارج کرده بود و چیزهایی که مربوط به اون محصول بود بارگذاری کرده بود.

یه تجربه شد که زمان تحویل سایت به افراد مبتدی المنتور رو برای بخش محصولات غیر فعال کنم و اینی که آموزش بدید یا بفرستید باعث نمیشه اونها کنجکاوی نکنند یا اشتباه نکنند.

متاسفانه کاربر به من دروغ گفت و گفتش اصلا دست به محصولات نزدم و فقط داشتم بخش وبلاگ رو تمرین میکردم ، یکی دو ساعت تلاش میکردم با روش های مختلف درست کنم سایت رو دیدم نمیشه و یدفعه چشمم خورد یه محصول ساخته و توی سطل زباله انداخته ، رفتم نگاه کردم دیدم بازش میکنی ویرایش المنتوره و شک کردم ، واردش شدم با المنتور دیدم بخش عکس و بخش آلبوم و بخش توضیحات کوتاه محصول رو از حالت پویا خارج کرده و یه عکس و توضیح گذاشته و المنتوری هست و دیگه چون میشه پایه سایت توی تمام محصولات فقط همین ها رو نشون میده

اگر متوجه این کار کوچیکش نمیشدم معلوم نبود چقدر علاف بشم

لینک به ارسال

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...