Morteza 34190 ارسال شده در مهر 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 92 آدرس دریافت پوسته رو بدید 1 لینک به ارسال
javad abbasi 502 ارسال شده در آبان 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 92 آدرس دریافت پوسته رو بدیدخدمت شما آقا مرتضیتصویر هم براتون گرفتم از انجمنhttp://wordpress.org...ress-twenty-ten لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در آبان 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 92 پوسته رو با کدوم نسخه bpress نصب دارید؟با نسخه 2.4.1 سازگار نیست لینک به ارسال
javad abbasi 502 ارسال شده در آبان 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 92 پوسته رو با کدوم نسخه bpress نصب دارید؟با نسخه 2.4.1 سازگار نیستاز همون نسخه استفاده می کنم. در بی بی پرس های قدیمی تر دو تا پوسته در خود مخزن وردپرس بود که یکیش همین بود که من در اینجا براتون میذارم. وقتی اون پوسته ای که به شما گفتم را اکتیو می کنید بی بی پرس نسخه Default را میذاره کنار و از این پوسته پایین استفاده می کنه. اینو میذارم برای دانلود. شما اونو بذارین در پوسته های بی بی پرس.bbp-twentyten.zip لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در آبان 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 92 سلاممجدد تست کردم، برای من تاریخ انگلیسی هستدوستان دیگه هم تست کنن ببینن شمسی میشه؟ 1 لینک به ارسال
javad abbasi 502 ارسال شده در آبان 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 92 سلاممجدد تست کردم، برای من تاریخ انگلیسی هستدوستان دیگه هم تست کنن ببینن شمسی میشه؟نمی دونم چرا مال شما نشده. می خواهید لیست افزونه هایی که دارم را اینجا لیست کنم ؟ چه کمکی می تونم بکنم که علت این تغییر را بیابیم ؟ لینک به ارسال
javad abbasi 502 ارسال شده در آبان 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 92 آره بزاریداگر لازم بود دسترسی بدم تا خودتون چک کنید. اکیسمتبی بی پرسbbPress NoticesbbPress Protected ForumsbbPress Threaded RepliesbbPress Topic ThumbnailsCaptchaCM Answersفرم تماس نسخه 7GD bbPress AttachmentsJW Player 6 Plugin for WordpressPHP Code WidgetPrivate Messages For WordPressRecent comments widget with excerptsRestrict Content Pro - bbPressSimple Local AvatarsUser GroupsUser ListWho's OnlineWordpress Statisticswp-jalali لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در آبان 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 92 افزونه خاصی نمیبینمشما همه رو بجز جلالی و خود بی بی پرس موقتا غیرفعال و تست کنید لینک به ارسال
javad abbasi 502 ارسال شده در آبان 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 92 افزونه خاصی نمیبینمشما همه رو بجز جلالی و خود بی بی پرس موقتا غیرفعال و تست کنیدپلاگینها را غیر فعال کردم و یکی یکی فعال کردم تا اگر پلاگینی تاثیر می گذارد معلوم شود که متاسفانه الان همه پلاگینها فعال شده اند اما تاریخ میلادی است و شمسی نشد. دیگه نمی دونم چرا اونجوری شمسی شده بود. شانسی شده بود حتما لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در آبان 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 92 دیگه شانس شماست! لینک به ارسال
miladsadsad 0 ارسال شده در فروردین 93 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 93 ممنون از زحمتی که کشیدید . فقط فایل پیوستی داخلش دوتا فایل php هست چگونه باید بصورت افزونه آنرا نصب کنم؟ لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری