mahnazmahdi 2 ارسال شده در آبان 02 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 02 سلام وقت بخیر من از بخش screen option در قسمت بالای پست، کامنت گذاری را فعال کردم. حالا که تیک آن را برمیدارم و آپدیت می کنم، همچنان کامنت گذاری را نشان می دهد. من کش مرورگر را هم خالی کردم. در داخل پست هیچ جایی نیست که نشان دهد بخش کامنت گذاری فعال است و نمی دانم چطور هنوز در پایان پست کامنت گذاری را نمایش می دهد. لطفا راهنمایی بفرمایید چطور می توانم کاری کنم که نمایش داده نشود؟ لینک به ارسال
Mesmaili 301 ارسال شده در آبان 02 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 02 سلام اگر درست متوجه شده شما دارید صرفا نمایش تنظیمات دیدگاه رو در پنل مدیریت تغییر میدید. اگر میخواید کلا دیدگاه هارو در سایت غیرفعال کنید باید مسیر زیر رو برید: اما اگر میخواید برای یک پست خاص اینکار رو کنید باید: این دو تیک رو غیرفعال کنید. لینک به ارسال
mahnazmahdi 2 ارسال شده در آبان 02 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 02 خیلی ممنونم. اما تمام تیک های این صفحه (discussion setting) را برداشتم ولی بازهم کامنت سرجاش هست. پایین پست هست. لینک به ارسال
Mesmaili 301 ارسال شده در آبان 02 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 02 از چه قالبی استفاده میکنید؟ این رو در فانکشن قرار بدید function df_disable_comments_post_types_support() { $post_types = get_post_types(); foreach ($post_types as $post_type) { if(post_type_supports($post_type, 'comments')) { remove_post_type_support($post_type, 'comments'); remove_post_type_support($post_type, 'trackbacks'); } } } add_action('admin_init', 'df_disable_comments_post_types_support'); // Close comments on the front-end function df_disable_comments_status() { return false; } add_filter('comments_open', 'df_disable_comments_status', 20, 2); add_filter('pings_open', 'df_disable_comments_status', 20, 2); // Hide existing comments function df_disable_comments_hide_existing_comments($comments) { $comments = array(); return $comments; } add_filter('comments_array', 'df_disable_comments_hide_existing_comments', 10, 2); // Remove comments page in menu function df_disable_comments_admin_menu() { remove_menu_page('edit-comments.php'); } add_action('admin_menu', 'df_disable_comments_admin_menu'); // Redirect any user trying to access comments page function df_disable_comments_admin_menu_redirect() { global $pagenow; if ($pagenow === 'edit-comments.php') { wp_redirect(admin_url()); exit; } } add_action('admin_init', 'df_disable_comments_admin_menu_redirect'); 1 لینک به ارسال
mahnazmahdi 2 ارسال شده در آبان 02 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 02 خیلی خیلی ممنونم دوست عزیز درست شد و کامنت ها برداشته شد. لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در 8 فروردین گزارش بازنشر ارسال شده در 8 فروردین در در ۱۴۰۲/۸/۲۳ در 21:33، mahnazmahdi گفته است : اما تمام تیک های این صفحه (discussion setting) را برداشتم ولی بازهم کامنت سرجاش هست. تنظیمات روی مطالب جدید اعمال میشه مطالب قبلی رو باید بروزرسانی کنید و داخل هر مطلب تیکش رو بردارید لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری