mahnazmahdi 2 ارسال شده در مهر 02 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 02 سلام وقت بخیر سوال من این هست که یک فرم در صفحه گذاشتم. می خوام علاوه بر اطلاعات فیلد های خود فرم، نام صفحه مورد نظر را هم به ایمیل ارسال کند. ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید لینک به ارسال
SM-Mahdavi 5427 ارسال شده در مهر 02 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 02 سلام وقت بخیر بفرمایید با چه افزونه ای فرم تون رو ساختید؟ و اینکه داخل هر صفحه یک فرم مجزا گذاشتید یا فرم داخل هدر یا فوتر همه صفحات به صورت ثابت هست؟ لینک به ارسال
mahnazmahdi 2 ارسال شده در مهر 02 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 02 در هر صفحه فرم مجزا هست که قرار هست علاوه اطلاعات ایمیل و نام، نام صفحه یا تایتل صفحه را هم به گیرنده ارسال کند تا مشخص شود این ایمیل از کدام صفحه آمده است. من از لیست ویدجت های المنتور یک منوی ساده به اسم form را انتخاب کردم. لینک به ارسال
Mesmaili 301 ارسال شده در مهر 02 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 02 فرم المنتور در نسخه پرو این افزونه قرار داره و طبق قوانین انجمن: نقل قول توجه داشته باشید که هرگونه بحث و گفتگو در مورد محصولات تجاری در انجمن ممنوع است. شما میتونید از contact form 7 استفاده کنید و توی message body تگ [_url] رو قرار بدید. https://contactform7.com/special-mail-tags/ لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری