رفتن به مطلب

کمک برای انتقال اطلاعات ووکامرس به سایت جدید

پست های پیشنهاد شده

سلام دوستان
یک فروشگاه با ووکامرس روی هاستم دارم که تعدادی کالا و مشتری و فاکتور و... دارد.
روی لوکال یک ووکامرس نصب کردم و میخواهم اطلاعات آن فروشگاه را به لوکال انتقال دهم. از هر روشی که استفاده میکنم ، اطلاعات درست منتقل نمیشوند. مثلاً:
1- محصولات ناقص انتقال داده میشوند.
2- آیدی دسته‌بندی محصولات فروشگاه با id دسته‌بندی در لوکال متفاوت میشود. به همین دلیل کالاها در دسته‌بندی خودشان قرار نمیگیرند.
3- کاربران کامل انتقال داده نمیشوند
و...
آیا راهی دارید که بتوانم اطلاعات را به صورت کامل و درست انتقال دهم؟

لینک به ارسال

سلام

اینکه میفرمایید آیدی دسته‌بندی محصولات فروشگاه با id دسته‌بندی در لوکال متفاوت میشود. به دلیل این هست که شما یک دیتابیس ساختید و ازش به هر نحوه استفاده کردید و رقم auto increment دیتابیس رفته بالا

بهترین کار این هست که کل پوشه public_html را دانلود کنید و یک دیتابیس خالی بسازید کل دیتابیس اصلی را اکسپورت بگیرید و در دیتابیس جدید ساخته شده اینپورت کنید واطلاعات لوکال را در فایل کانفیگ وردپرس قرار بدید

یا اینکه از افزونه https://wordpress.org/plugins/duplicator/ استفاده نمایید

• پسندیدن 1
لینک به ارسال
در 1 ساعت قبل، Rasoul گفته است :

سلام

اینکه میفرمایید آیدی دسته‌بندی محصولات فروشگاه با id دسته‌بندی در لوکال متفاوت میشود. به دلیل این هست که شما یک دیتابیس ساختید و ازش به هر نحوه استفاده کردید و رقم auto increment دیتابیس رفته بالا

بهترین کار این هست که کل پوشه public_html را دانلود کنید و یک دیتابیس خالی بسازید کل دیتابیس اصلی را اکسپورت بگیرید و در دیتابیس جدید ساخته شده اینپورت کنید و اطلاعات لوکال را در فایل کانفیگ وردپرس قرار بدید

یا اینکه از افزونه https://wordpress.org/plugins/duplicator/ استفاده نمایید

دو تا مشکل اصلی داریم:

1- باید بسته آسان نصب را نصب کنیم که دموی قالب بالا بیاد و بعد آن را ویرایش کنیم.

2- در این ووکامرس چندین نفر از قبل کار کردن و هر کسی یه پلاگین نصب کرده و... در کل وضعیتش خیلی خرابه. برای همین میخوام روی لوکال ووکامرس جدید نصب کنم و اطلاعات را انتقال دهم تا یک سایت بهینه بالا بیارم.

لینک به ارسال

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...