martian.eng 0 ارسال شده در شهریور 02 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 02 سلام میخواستم افزونه yith-woocommerce-compare رو به نحوی داخل پروزه اینکلودش کنم که کاربر بعد از خرید قالب من نیازی به نصبش نداشته باشه کاری که کردم این بوده که کل افزونه رو اوردم داخل پوشخ قالبم داخل پوشه inc (که توی روت کنار style.css هست) داخل اون پوشه Plugins و اسمش هم yith-woocommerce-compare-master بعد داخل فایل functions.php کد زییر رو اجرا کردم require_once 'inc/Plugins/yith-woocommerce-compare-master/init.php'; و خطا زیر رو دارم Fatal error: Cannot redeclare yith_woocompare_install_woocommerce_admin_notice() (previously declared in C:\xampp\htdocs\newthem\wp-content\plugins\yith-woocommerce-compare\init.php:50) ممنون میشم راهنمایی کنید لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در مهر 02 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 02 سلام بهتره که در قالب یک بسته نصبی ارائه بشه، و یا برای افزونههای ضروری نوتیفیکیشن بذارید که کاربر خودش نصب کنه این کاری که میخواید انجام بدید باعث میشه که دیگه افزونه بروزرسانی نشه و باعث یکسری مشکلات میشه این خطایی که گرفتید هم میگه تابع قبلا تعریف شده لینک به ارسال
Rasoul 376 ارسال شده در مهر 02 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 02 (ویرایش شده) سلام پلاگین را yith-woocommerce-compare را از افزونهها پاک کنید، همچنین علاوه بر مشکلاتی که @asadiy4n گفتند اگر کاربر همین افزونه را مجدد نصب کنه با چنین مشکلی روبرو میشه ویرایش شده مهر 02 توسط Rasoul لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری