rezakan 0 ارسال شده در چهارشنبه در 08:31 گزارش بازنشر ارسال شده در چهارشنبه در 08:31 با سلام و خسته نباشید من توی یه ضفحه خطا را دریافت می کنم fatal error: Uncaught Error: sizeof(): Argument #1 ($value) must be of type Countable|array, bool given in /home3/dosttani/public_html/wp-content/plugins/product-specifications/inc/admin/views/attributes.php on line 68 Call stack: include() wp-content/plugins/product-specifications/inc/admin/class-dwspecs-admin.php:51 DW_specs_admin::get_template() wp-content/plugins/product-specifications/inc/admin/class-dwspecs-admin-attributes.php:23 DW_specs_admin_attributes::Page_HTML() wp-content/plugins/product-specifications/inc/admin/class-dwspecs-admin-menus.php:128 DW_specs_admin_menus::attributes_page() wp-includes/class-wp-hook.php:310 WP_Hook::apply_filters() wp-includes/class-wp-hook.php:334 WP_Hook::do_action() wp-includes/plugin.php:517 do_action() wp-admin/admin.php:259 Query Monitor راه حل چیه این مشخصات کالا بود الان مشخصات کالا ندارم با تشکر از پاسخ گوی سریع شما نقل قول لینک به ارسال
b.soshiant 65 ارسال شده در چهارشنبه در 10:34 گزارش بازنشر ارسال شده در چهارشنبه در 10:34 درود ظاهرا افزونه product-specifications مشکل داره. حذفش کنید و سعی کنید از افزونههای مشابه و جایگزین استفاده کنید. 1 نقل قول لینک به ارسال
rezakan 0 ارسال شده در پنج شنبه در 06:46 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در پنج شنبه در 06:46 سلام با تشکر از پاسخ گوی می شه اسم نمونه بگین نقل قول لینک به ارسال
rezakan 0 ارسال شده در پنج شنبه در 14:45 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در پنج شنبه در 14:45 در 7 ساعت قبل، rezakan گفته است : سلام با تشکر از پاسخ گوی می شه اسم نمونه بگین حذفش کردم مشخصات کالا پرید نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .