classicfaz 1 ارسال شده در 18 شهریور گزارش بازنشر ارسال شده در 18 شهریور سلام . یه چندوقتیه درگیر ویروسی شدن فایل هام هستم . چندین بار ریستور کردم - کل هاست رو پاک کردم - تنظیمات امنیتی ایجاد کردم . بازم انگار هک میشه وبسایتم . هیچ تغییراتی تو ساختار نمایشی ایجاد نمیشه . مثلا یه خبر تو سایتم میزارم به این صورت تو گوگل نمایش داده میشه : ( پیوست شد ) خبرهای قبلیم هم که ایندکس شده بودن الان نمایش داده نمیشه تو جستجو ها ! تو کنسول گوگل ایندکس شده هستن ولی تو سرچ نمایش داده نمیشه - ! الان به این عکس نگاه کنید ( کادر سبز ) - این پسوند عکس ذخیره شده تو ایندکس ! کسی تا الان چنین اتفاقی براش افتاده ؟ راهکار چیه ؟ نقل قول لینک به ارسال
sir1 512 ارسال شده در 20 شهریور گزارش بازنشر ارسال شده در 20 شهریور سلام. یکبار به صورت دستی وردپرس را ابدیت کنید و از قالب نال شده استفاده نکنید به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه. معمولا قالب و افزونه های نال شده این مشکلات را به وجود میارن. هاست ضعیف هم مشکلات امنیتی داره ولی شما اول دستی ابدیت کنید و بعد برید سراغ افزونه ها و قالب ها در در ۱۴۰۲/۶/۱۹ در 00:32، classicfaz گفته است : سلام . یه چندوقتیه درگیر ویروسی شدن فایل هام هستم . چندین بار ریستور کردم - کل هاست رو پاک کردم - تنظیمات امنیتی ایجاد کردم . بازم انگار هک میشه وبسایتم . هیچ تغییراتی تو ساختار نمایشی ایجاد نمیشه . مثلا یه خبر تو سایتم میزارم به این صورت تو گوگل نمایش داده میشه : ( پیوست شد ) خبرهای قبلیم هم که ایندکس شده بودن الان نمایش داده نمیشه تو جستجو ها ! تو کنسول گوگل ایندکس شده هستن ولی تو سرچ نمایش داده نمیشه - ! الان به این عکس نگاه کنید ( کادر سبز ) - این پسوند عکس ذخیره شده تو ایندکس ! کسی تا الان چنین اتفاقی براش افتاده ؟ راهکار چیه ؟ 1 نقل قول لینک به ارسال
classicfaz 1 ارسال شده در 20 شهریور مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 20 شهریور در 13 ساعت قبل، sir1 گفته است : سلام. یکبار به صورت دستی وردپرس را ابدیت کنید و از قالب نال شده استفاده نکنید به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه. معمولا قالب و افزونه های نال شده این مشکلات را به وجود میارن. هاست ضعیف هم مشکلات امنیتی داره ولی شما اول دستی ابدیت کنید و بعد برید سراغ افزونه ها و قالب ها ممنونم . من چندین بار به صورت دستی اپدیت کردم - من روی این هاستم 3 تا سایت دارم - که به ترتیب دونه دونه این اتفاق براشون میوفته . تا الان بالای چندبار هم هر سه تاشون رو به صورت دستی اپدیت کردم - پلاگین ها رو کامل پاک کردم - افزونه و قالب نال شده ندارم . یه سوال - یه سری فولدرهایی هستش که اصلا نمیدونم چیه !؟ توی هاست . معمولا هاست خام که میگیریم چه فولدرهایی توشون باید باشن ؟ نقل قول لینک به ارسال
b.soshiant 69 ارسال شده در 23 شهریور گزارش بازنشر ارسال شده در 23 شهریور با این توضیحاتی که دادید، به نظرم هاستینگ رو عوض کنید نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .