رفتن به مطلب

ویروسی شدن هاست ( اسکن کردم چیزی پیدا نشد )

پست های پیشنهاد شده

سلام . یه چندوقتیه درگیر ویروسی شدن فایل هام هستم . چندین بار ریستور کردم - کل هاست رو پاک کردم - تنظیمات امنیتی ایجاد کردم . بازم انگار  هک میشه وبسایتم . 

هیچ تغییراتی تو ساختار نمایشی ایجاد نمیشه .  

مثلا یه خبر تو سایتم میزارم  به این صورت تو گوگل نمایش داده میشه :  ( پیوست شد )  

خبرهای قبلیم هم که ایندکس شده بودن الان نمایش داده نمیشه تو جستجو ها !    تو  کنسول گوگل ایندکس شده هستن ولی تو سرچ نمایش داده نمیشه -  !  

الان به این عکس نگاه کنید ( کادر سبز ) - این پسوند عکس ذخیره شده تو ایندکس !  

کسی تا الان چنین اتفاقی براش افتاده ؟ راهکار چیه ؟

Firefox_Screenshot_2023-09-09T16-04-53.824Z.png

لینک به ارسال

سلام. یکبار به صورت دستی وردپرس را ابدیت کنید و از قالب نال شده استفاده نکنید به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه. معمولا قالب و افزونه های نال شده این مشکلات را به وجود میارن. هاست ضعیف هم مشکلات امنیتی داره ولی شما اول دستی ابدیت کنید  و بعد برید سراغ افزونه ها و قالب ها

در در ۱۴۰۲/۶/۱۹ در 00:32، classicfaz گفته است :

سلام . یه چندوقتیه درگیر ویروسی شدن فایل هام هستم . چندین بار ریستور کردم - کل هاست رو پاک کردم - تنظیمات امنیتی ایجاد کردم . بازم انگار  هک میشه وبسایتم . 

هیچ تغییراتی تو ساختار نمایشی ایجاد نمیشه .  

مثلا یه خبر تو سایتم میزارم  به این صورت تو گوگل نمایش داده میشه :  ( پیوست شد )  

خبرهای قبلیم هم که ایندکس شده بودن الان نمایش داده نمیشه تو جستجو ها !    تو  کنسول گوگل ایندکس شده هستن ولی تو سرچ نمایش داده نمیشه -  !  

الان به این عکس نگاه کنید ( کادر سبز ) - این پسوند عکس ذخیره شده تو ایندکس !  

کسی تا الان چنین اتفاقی براش افتاده ؟ راهکار چیه ؟

Firefox_Screenshot_2023-09-09T16-04-53.824Z.png

لینک به ارسال
در 13 ساعت قبل، sir1 گفته است :

سلام. یکبار به صورت دستی وردپرس را ابدیت کنید و از قالب نال شده استفاده نکنید به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه. معمولا قالب و افزونه های نال شده این مشکلات را به وجود میارن. هاست ضعیف هم مشکلات امنیتی داره ولی شما اول دستی ابدیت کنید  و بعد برید سراغ افزونه ها و قالب ها

ممنونم . من چندین بار به صورت دستی اپدیت کردم -  من روی این هاستم 3 تا سایت دارم -  که به ترتیب دونه دونه  این اتفاق براشون میوفته .  

تا الان بالای چندبار هم  هر سه تاشون رو به صورت دستی اپدیت کردم - پلاگین ها رو کامل پاک کردم - افزونه و قالب نال شده ندارم . 

یه سوال -  یه سری فولدرهایی هستش که اصلا نمیدونم چیه !؟  توی هاست .   معمولا هاست خام که میگیریم چه فولدرهایی توشون باید باشن ؟  

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...