mahdi.a 432 ارسال شده در خرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 92 سلام دوستانمیخواستم به افزونه Theme My Login استایل بدم ...اول میخواستم به قسمت لوگینش استایل بدم ، ولی هر کار میکنم که اون چیزی میخوام بشه در نمیاد ، نمیدونم مشکل از کجاستمثلا من میخوام " شناسه کاربری و رمز عبور و اون کلمه خوش امد گویی " کنار هم باشند نه زیر هم ، هر کار که میکنم کنار هم در نمیاد ، میشه راهنمایی کنید که چه جوری میشه اینها رو اینجوری که گفتم در بیارم ... ممنون از همه شما لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در خرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 92 استایلدهی هست:بخش parent را بزرگتر کنیدو زیر قسمتها را float دهید. یا بخشهای معین را 1 لینک به ارسال
mahdi.a 432 ارسال شده در خرداد 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 92 استایلدهی هست:بخش parent را بزرگتر کنیدو زیر قسمتها را float دهید. یا بخشهای معین رامن از خاصیت [ display ] استفاده میکنم که جواب ندادهولی بخش parent یعنی چی ؟ لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در خرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 92 منظورم div مادر قسمت فرم لاگین هست 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری