classicfaz 1 ارسال شده در 8 شهریور گزارش بازنشر ارسال شده در 8 شهریور سلام وقت بخیر . یه مشکلی جدیدا پیدا کردم . از تو پنل وردپرس نمیتونم وارد کتابخانه بشم . یا از بخش تنظیمات نمیتونم گزینه رسانه رو انتخاب کنم . در هر دو صورت خطای زیر رو میده : 403 Forbidden Access to this resource on the server is denied! قبل از اینکه این اتفاق بیوفته هیچ تغییراتی اعمال نکردم رو سایت و هاست . نمایش تصاویری که قبلا بارگذاری کردم تو سایت هیچ مشکلی نداره ! همشون نمایش داده میشه . تصاویر جدید رو نمیشه بارگذاری کرد و همینطور الان روی کتابخونه کلیک میکنم چیزی نمایش نمیده ! کارهایی که تست کردم : - تغییر دسترسی های پوشه کانتکت و اپلود در هاست - تغییر پوسته - حذف کل پلاگین ها - اپدیت دستی هسته وردپرس هیچکدوم تاثیری نداشته . ممنون میشم کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه . نقل قول لینک به ارسال
b.soshiant 65 ارسال شده در 8 شهریور گزارش بازنشر ارسال شده در 8 شهریور بدون فیلترشکن تست کنید احتمالا درست بشه برخی از هاست ها یه سری محدودیتهای مزخرف گذاشتند نقل قول لینک به ارسال
SM-Mahdavi 5416 ارسال شده در 9 شهریور گزارش بازنشر ارسال شده در 9 شهریور سلام فایل htaccess رو موقتا غیرفعال کنید و تست کنید. نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .