rezakan 0 ارسال شده در شهریور 02 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 02 سلام و خسته نباشید کسی در سایت ورکامورس من ثبت می کنه جایی برای گذاشتن و یا ویرایش آدرس توی پیشخوان نداره چه طوری اضافه کنم با تشکر از پاسخگویی شما لینک به ارسال
b.soshiant 72 ارسال شده در شهریور 02 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 02 یعنی شما اطلاعات کاربر رو میخواید ویرایش کنید؟ یا خود طرف اطلاعات پروفایلشو ویرایش کنه؟ لینک به ارسال
rezakan 0 ارسال شده در شهریور 02 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 02 با سلام یه فروشگاه دارم توی پیشخوان و قتی که طرف ثبت نام می کنه ثبت و یا ویرایش آدرس وجود نداره لینک به ارسال
SM-Mahdavi 5427 ارسال شده در شهریور 02 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 02 سلام وقت بخیر به انجمن خوش اومدین. اگه تو صفحه حساب کاربری من فرم ویرایش آدرس رو ندارید قالب تون این امکان رو نداره. برای اینکه از این موضوع مطمئن باشید قالب رو تغییر بدید و تست کنید. لینک به ارسال
rezakan 0 ارسال شده در شهریور 02 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 02 داشت و الان ولی با ابدیت قالب رفته لینک به ارسال
rezakan 0 ارسال شده در شهریور 02 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 02 توی قسمت واریز پول است ولی توی پیشخوان ناپدید شده لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در مهر 02 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 02 سلام برگههاتون رو بررسی کنید ممکنه برگه مورد نظر حذف شده باشه اگر موجود هست مراحل عیب یابی دنبال کنید مشکلتون حل میشه 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری