rezakan 0 ارسال شده در 7 شهریور گزارش بازنشر ارسال شده در 7 شهریور سلام و خسته نباشید کسی در سایت ورکامورس من ثبت می کنه جایی برای گذاشتن و یا ویرایش آدرس توی پیشخوان نداره چه طوری اضافه کنم با تشکر از پاسخگویی شما نقل قول لینک به ارسال
b.soshiant 68 ارسال شده در 7 شهریور گزارش بازنشر ارسال شده در 7 شهریور یعنی شما اطلاعات کاربر رو میخواید ویرایش کنید؟ یا خود طرف اطلاعات پروفایلشو ویرایش کنه؟ نقل قول لینک به ارسال
rezakan 0 ارسال شده در 9 شهریور مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 9 شهریور با سلام یه فروشگاه دارم توی پیشخوان و قتی که طرف ثبت نام می کنه ثبت و یا ویرایش آدرس وجود نداره نقل قول لینک به ارسال
SM-Mahdavi 5427 ارسال شده در 9 شهریور گزارش بازنشر ارسال شده در 9 شهریور سلام وقت بخیر به انجمن خوش اومدین. اگه تو صفحه حساب کاربری من فرم ویرایش آدرس رو ندارید قالب تون این امکان رو نداره. برای اینکه از این موضوع مطمئن باشید قالب رو تغییر بدید و تست کنید. نقل قول لینک به ارسال
rezakan 0 ارسال شده در 11 شهریور مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 11 شهریور داشت و الان ولی با ابدیت قالب رفته نقل قول لینک به ارسال
rezakan 0 ارسال شده در 11 شهریور مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 11 شهریور توی قسمت واریز پول است ولی توی پیشخوان ناپدید شده نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2800 ارسال شده در 8 مهر گزارش بازنشر ارسال شده در 8 مهر سلام برگههاتون رو بررسی کنید ممکنه برگه مورد نظر حذف شده باشه اگر موجود هست مراحل عیب یابی دنبال کنید مشکلتون حل میشه 1 نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .